Sipariş veresim yok. Açamıyorum bilgisayarı bi türlü
Neden bana bu acı çektiriliyor nedennnYeni gelin sevdiceğim pek bir hamarat, maşallah güzelliğime.
Kitap yok ama bekleme.
Neden bana bu acı çektiriliyor nedennnKargosuz bir gün daha bitti. Yarınlar benim olsun
İştendi geçti:)Sen geliyorsun gözüm kitap mı görür o yüzden önce yollasan da olur sanki ne dersin Kuzum
Nedennn
Kargom geldi ama @__Dalida__ nin kargosuyla kitaplarım tamamlanmış oldu:) akşam fotoğraf ve toplu resim eklerim:) çok merak ediyorum hemde çoooook :)
İnşallah gelebilirim ama biraz sallantıda.Uğrayamıyorum ne biçim gün bu diyeceksiniz haklısınız
Hep bir misafir ağırlamaca ile meşgulüm yoksa sizi ihmal eder miyim. 28 Ekimde telafi ederim ama
Ya inş sallantıda olan durum kalkar gider gelebilirsin.İnşallah gelebilirim ama biraz sallantıda.
Heyecanla bekliyorum çok ama çok merak ediyorum. Tüyo veren de yok hiç. Tatlı kıs sen birazcık tüyo vermek istemez misin?Güle güle oku canım kitaplarını hepsi çok güzeller bakalım daha neler neler gelecek
Ahh ahh canım Eren bende az kafa bırakaydı belki kitapları hatırlar sana tüyo verirdim ama şimdi benfe merakla bekliyorumHeyecanla bekliyorum çok ama çok merak ediyorum. Tüyo veren de yok hiç. Tatlı kıs sen birazcık tüyo vermek istemez misin?
Ohhh mis ay ben ne zaman böyle bir kahvaltı yapabileceğim acaba
enfes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?