♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kargom geldi ama @__Dalida__ nin kargosuyla kitaplarım tamamlanmış oldu:) akşam fotoğraf ve toplu resim eklerim:) çok merak ediyorum hemde çoooook :)

İyi günlerde oku canım benim malesef çok geç kaldım üstüne bide kitapyurdunun mağduru oldum. Kitapları okudukça beni hatırla :)

Uğrayamıyorum ne biçim gün bu diyeceksiniz haklısınız
Hep bir misafir ağırlamaca ile meşgulüm yoksa sizi ihmal eder miyim. 28 Ekimde telafi ederim ama
İnşallah gelebilirim ama biraz sallantıda.

Güle güle oku canım kitaplarını hepsi çok güzeller bakalım daha neler neler gelecek

Güle güle oku canım kitaplarını hepsi çok güzeller bakalım daha neler neler gelecek
Heyecanla bekliyorum çok ama çok merak ediyorum. Tüyo veren de yok hiç. Tatlı kıs sen birazcık tüyo vermek istemez misin?

Heyecanla bekliyorum çok ama çok merak ediyorum. Tüyo veren de yok hiç. Tatlı kıs sen birazcık tüyo vermek istemez misin?
Ahh ahh canım Eren bende az kafa bırakaydı belki kitapları hatırlar sana tüyo verirdim ama şimdi benfe merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…