- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.281
Bizimki de aynı kendi doktoruna götürün diyor her seferinde.Çok geçmiş olsun canım
Bizim de aylık sağlık ocağı kontrolünde sadece ebeler ilgileniyor.. geçen ay doktor da görsün bi dedim çünkü başkalarının aile hekimi özel doktor gibi ilgileniyor
Siz branş doktorunuza gidin daha iyi dedi yolladı, bakmadı bile çocuğa
Gaz diyorum bizimkinde de vardı 100 bilmem kaç günlükken geçti diyo
Çok ama çok geçmiş olsun Canım...Bizimki de aynı kendi doktoruna götürün diyor her seferinde.
Du bakalım yine de umudumuzu kaybetmeyelim inşaallah sen o şanlı kadınlardan olursunAyyy tünelin sonunda ışık yok mu yani
Şöyle 6 saat KESİNTİSİZ uyusam herşey çok güzel olacak ama yok.. bi ara uyuyodu ne güzel günlerdi.. şimdi 2 saatte 1 uyanıyo gece.. zaten ilk uykusuna yatırmam 1 saat sürüyo.. anca 3 saat uyuyo işte ilk yattığında, sonra 2 saatte bir emzir
Gündüzleri uyutmak bambaşka bi dert zaten
4 aylık oldu artık, azcık düzene girse uykusu ama demek girmeyecek desene.. kimi kadınlar uyku konusunda çok şanslı.. bize neden uğramadı acaba o şanstan
Çok geçmiş olsun canım.çok sinirliyim
Hastaneden geliyoruz ve El Ayak hastalığına yakalanmış oğlum. Sinirliyim çünkü tahmin ettim. Kendi doktorumuz ayrıldığı için sağlık ocağına götüreyim ağırsa hastaneye geçeriz dedim. Ve sağlıkçılar çok daha iyi bilir.doktorun teşhisi su çiçeği ve boğaz enfeksiyonu. Antibiyotik yazacaktı dedim hocam bu el ayak hastalığı gibi deyince a evet öyle dedi. İlaç yazdırmadım hastaneye gittim ve bu hastalığın ilacı olmadığını sadece kaşıntı için ve ateş için ilaç verileceğini öğrendim. Boşu boşuna antibiyotik alacaktı oğlum.
işte ben bunları duyunca çok üzülüyorum. Aile hekimliğinin amacını anlayamamış, çocuğa, etliye sütlüye dokunmaktan çekinen hekimler var malesef. Oysa birinci basamak hekimliği, toplum sağlığı ve 2.-3. basamaklardaki yığılmayı önlemek adına çok önemlidir. Hekiminizi değiştirebilirsin. Çocuk sürekli hastalanır, hele ki kreş ana okulu vs başladıgında bütün aile hastalanıyor her seferinde bu zorluğu yaşayacagına memnun olacagınız baska bir hekime geçin bence.Çok sağolun kızlar .Cicoretti maşesef bu olaydan dolayı değil şikayetim sadece. Çocuğu götürdüğümde sürekli hastaneye götürmem gerektiğini söylüyor bakmıyor. Hafif hastalıkta dahil.
Kelebek, geçmiş olsun. Allah şifa versin oğluna...çok sinirliyim
Hastaneden geliyoruz ve El Ayak hastalığına yakalanmış oğlum. Sinirliyim çünkü tahmin ettim. Kendi doktorumuz ayrıldığı için sağlık ocağına götüreyim ağırsa hastaneye geçeriz dedim. Ve sağlıkçılar çok daha iyi bilir.doktorun teşhisi su çiçeği ve boğaz enfeksiyonu. Antibiyotik yazacaktı dedim hocam bu el ayak hastalığı gibi deyince a evet öyle dedi. İlaç yazdırmadım hastaneye gittim ve bu hastalığın ilacı olmadığını sadece kaşıntı için ve ateş için ilaç verileceğini öğrendim. Boşu boşuna antibiyotik alacaktı oğlum.
O kitabın yazarı iki kez (farklı senelerde) okula gelmişti, derslerde başarı nasıl sağlanır gibi konulardan bahsetmişti. Ama ikisinde de baştan sona aynı şeylerden bahsetmişti. Bu durum hiç hoşuma gitmemişti. İnsan her seferinde yeni şeyler öğrenir ve konuşmasına bunu da katar. Gıcık olmamak elde değil.Günaydın
Guermantes Tarafı sayfa 115.
Bir aydır da elimde sürünen Okul Evde başlar kitabı bitti. Kaç yıllık arkadaşım önermişti diye aldım ama almasaymışım da olurmuş .. Yazıldığı dönem belki faydalıydı kitap ya da bu alanda kitap okumayan lar için evet bilgilendirici.. Basit bir dille anlatımı ve görselleri ile sıkmıyor .
Beni sıkan ise bu alanda çok kitap okumuş olup daha üst seviyelerini tatmış oldugum için okurken bu kitabı çok bunaldim. Bazı yerlerdeki görüşlerine hiç katılmadım..
Merhaba Kızlar,
Keyifli okumalar dilerim. :)
Jerry Hicks , Esther Hicks
Yeter ki İsteyin!
sayfa...281
Kelebek, geçmiş olsun. Allah şifa versin oğluna...
------------------------------------------------------------------------------------
_Lavin_ küçük kızının doğum günü olmalı bu sıralar. belki de dündü (belki yarın belki yarından da yakın :))) )
BİRİNÇÇÇ yaşını kutlar, nice güzel yaşlar dilerim.
bu doğru olabilir mi ya??? gerçekten ağlamak istedimİyi geceler kitapsever canlar
Başlamayı düşündüğüm kitap:
Paul Kalanithi - Son Nefes Havaya Karışmadan
nasıl ya? @nickelanjelo nun hamileliğini dün gibi hatırlıyorum ben, hem o @_meLinDa_ ların devresi değil mi? Oğlu ilk okula gidemezgidebilemez aybalam
Ben krese filan başladı sandım @nickelanjelo okul yazınca
(Yalnız nasıl sen ilkokul yazınca birden nasıl şaşırdım ise @nickelanjelo dan önce cevap/yorum yazmışım bir paragraf)
Eki Görüntüle 2190566
Bunu da şuraya bırakayım
UNESCO: Türkiye, kitap okumada 86. sırada..
Japonya’da kişi başına düşen kitap sayısı yılda 25 iken, Fransa’da bu sayı yılda sadece 7.
Gözümüze az mı geldi? Bir de Türkiye gerçekliğine bakalım;
… Türkiye’de yılda 12.089 kişiye 1 kitap düşüyor.
… Çünkü okumaya ihtiyacımız yok. Zira ihtiyaç duyulan maddeler sıralamasında kitap, Türkiye’de 235. sırada yer alıyor.
… Okunan kitaplar ise genellikle tabulaştırılmış cinsellik ve aşk üzerine..
Peki sonuç?
Sonuç ortada değil mi?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=886714621527761&id=764752927057265
ya ne güzel ben de iki makale okuyacagım diye kasıp duruyorum :))Guns , germs and steel 100. Sayfadayim malesef cok yavas okuyabiliyorum dilden dolayi.
My abandonment 80.sayfadayim. Bu da suan burda gosterimde olan "leave no trace" adli filmin romaniymis. Bunun dili cok kolay geldi, bu hafta bitirebilirim umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?