- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.341
Hoşgeldiniz . InşaAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.dr. randevum vardi o yuzden hemen yazip ciktim tam okuyamadim ilk sayfayi. ben roman ve tarihi anlatan kitaplari okumayi seviyorum ve kisisel gelisim kitaplari. ama maalesef oyle her zaman kitap alamiyorum Turkiye ye gittigim zaman bayagi aliyorum. burdada senede 2 kez aliyorum. elimde okunacak 3 kitap var onlari okuyana kadar da dogum olur. insaALLAH daimi olmaya kararliyim :) Hosbuldum bu arada :)
Allah zihin açıklığı versin.Günaydın baykuslarim
Garp Cephesinde yeni bir şey yok bittikten sonra yeni kitaba başlamadım
Sanirim yıllardır ilk defa kitapsiz kalıyorum ama sınava çok az kaldı uyumadan önce halk hikayelerine göz atıyorum genelde
Sık gelemiyorum, sizi seviyorum, sınavdan sonra bomba gibi döneceğim
Keyifli okumalar dilerim.Erken gelen doğumgünü hediyelerim. Eşim sağolsun :)Eki Görüntüle 2154627
Bir arkadaşım seneler önce "uykuya borcumuz oluyormuş." demişti. sen de diyorsan demek ki doğru.Günaydın bütün akşam uyudum ya buna ragmen sabah zor uyandım :))) uykusuz geçirdigim gunlerin gecikmiş ödemesini tahsil etti bünye. Unutmayın beden mutlaka bir gün borc verdigi uykuyu geri alır :)
Hosbuldum amin cok sagolun. yasadigim yerde maalesef bi sarah jio nun agapi kitabi vardi roman olarak zaten onu okuduktan sonra da tum kitaplarini alip okudum. turkce kitaplar var ama sevdigim turler degil birde okudugum kitaplari satin alip benim olsun istiyorum ve baskasi okumak isteynce bile emanet olarak veremiyorum umarm bu konuda yalniz degilimdir. kitap soz konusu olunca cimriligim tutuyor :) aldigim kitaplarda almanya dan geliyor en son 4 kitap 275 liraya geldi toplami turkiyede olsa daha fazla kitap alirdim artik seneye nasipse.Hoşgeldiniz . InşaAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben Almanya`da yaşıyorum. Önceleri ben de Türkiye'den getiriyordum kitapları. Sonra burada ,bir arkadaş vesilesiyle gittiğim kütüphanede pek çok Türkçe kitap buldum. Şimdilik oradan aldığım kitapları okuyorum. Belki sen de yakınındaki kütüphaneden Türkçe kitap bulabilirsin.
Bu topikteki hanımlar , beni yeni yazar ve dünyalarla tanıştırdı. Senin de aynı duyguları yaşaman ve kalıcı olman dileğiyle.
Selamlar
Aslında benim de kütüphaneden kitap alma sebebim; kitaplarımı paylaşmak istemeyişimHosbuldum amin cok sagolun. yasadigim yerde maalesef bi sarah jio nun agapi kitabi vardi roman olarak zaten onu okuduktan sonra da tum kitaplarini alip okudum. turkce kitaplar var ama sevdigim turler degil birde okudugum kitaplari satin alip benim olsun istiyorum ve baskasi okumak isteynce bile emanet olarak veremiyorum umarm bu konuda yalniz degilimdir. kitap soz konusu olunca cimriligim tutuyor :) aldigim kitaplarda almanya dan geliyor en son 4 kitap 275 liraya geldi toplami turkiyede olsa daha fazla kitap alirdim artik seneye nasipse.
Evet bize de öğrenciyken uyku merkezinin başkanı hocamız söylemişti. :)Merhaba
Bircan YILDIRIM - Hayat Cesurlara Torpil Geçer
sayfa...179
Allah zihin açıklığı versin.
Keyifli okumalar dilerim.
Bir arkadaşım seneler önce "uykuya borcumuz oluyormuş." demişti. sen de diyorsan demek ki doğru.
cok sukur yalniz degilmisim :)Aslında benim de kütüphaneden kitap alma sebebim; kitaplarımı paylaşmak istemeyişim
Çevremde çok kitap okuyan yok. Benim de sürekli Türkiye'den getirdiğimi biliyorlardı. Kitapları geri istemeye utanıyordum. Ben okurken kitaba kıyamıyorum resmen. Incitmeden sayfaları çeviriyorum.
Bir kere arkadaşın biri kitabıma çay dökmüştü
Şimdi kitap isteyen olursa kütüphanenin kitabını veriyorum. Geri istediğim zaman kimse gocunmuyor. Biraz bencilce oldu ama ne yapayim.
Merhabalar, Bir uyuyup uyanalım devam ediyor. Kitabı beğendim. "Bugüne kadar haberlerde sunduğum, kimsesiz, biseksüel, tarikatlara üye olan, cinayete kurban gitmiş, intihar etmiş, çocuk işçi, atanamayan kişileri bir apartmanda birbirlerine komşu yaptım." diye anlatmış. Anladığım kadarıyla İrfan Değirmenci yazarlık mesleğiyle devam edecek. İlerdeki yayınlarını da takip edeceğim.
Kitabı beğenecek misiniz göreceğiz.:)Evet bu ay okuyacaklarımın içinde. Bunu duymak iyi geldi. Teşekkürler :)
Bu kitabı listeme alayım öyleyseToprak Ana'yı bitirdim. Gözlerim dolu dolu, ağlaya ağlaya okudum kitabı.Nasıl üzüldüm, savaş, çaresizlik ne kötü şey, insan hayatı ne ucuz. 130-140 sayfa kısa bir kitaptı ama her satırı duygu yüklü. Okumayanlara tavsiye ederim.
Diziler kilitliyor insanı gerçekten,dün benimki de final yaptı,yüreğim elvermedi ağlamamak için izlemedimgünaydın kızlar,
göremedigimiz tüm ışıklar syf 107 tv izlemek insanın tüm vaktini alıyor ya bir dizi izlemeye basladım 12 de bitiyo neredeyse neyse final yaptılar rahatladım :)) dün aksam hiç okumadım o sebeple.
Zulümsüz yaşam konusuna yeni bir deneyim bıraktım. Biz kadınlar olarak hepimizin yararına olduğunu düsündügüm birşey. Merak edenlerin okumasını isterim.
Güzel bir cuma dilerim. Öpücükler
günaydın kızlar,
göremedigimiz tüm ışıklar syf 107 tv izlemek insanın tüm vaktini alıyor ya bir dizi izlemeye basladım 12 de bitiyo neredeyse neyse final yaptılar rahatladım :)) dün aksam hiç okumadım o sebeple.
Zulümsüz yaşam konusuna yeni bir deneyim bıraktım. Biz kadınlar olarak hepimizin yararına olduğunu düsündügüm birşey. Merak edenlerin okumasını isterim.
Güzel bir cuma dilerim. Öpücükler
Hangi dizileri izliyordunuz?Günaydın ,
Dün okuyamadım,sanıyorum bugün de okuyamayacağım akşama doluyum
Bu kitabı listeme alayım öyleyse
Diziler kilitliyor insanı gerçekten,dün benimki de final yaptı,yüreğim elvermedi ağlamamak için izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?