Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşgeldiniz . InşaAllah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben Almanya`da yaşıyorum. Önceleri ben de Türkiye'den getiriyordum kitapları. Sonra burada ,bir arkadaş vesilesiyle gittiğim kütüphanede pek çok Türkçe kitap buldum. Şimdilik oradan aldığım kitapları okuyorum. Belki sen de yakınındaki kütüphaneden Türkçe kitap bulabilirsin.
Bu topikteki hanımlar , beni yeni yazar ve dünyalarla tanıştırdı. Senin de aynı duyguları yaşaman ve kalıcı olman dileğiyle.
Selamlar

Merhaba
Bircan YILDIRIM - Hayat Cesurlara Torpil Geçer
sayfa...179
Allah zihin açıklığı versin.

Erken gelen doğumgünü hediyelerim. Eşim sağolsun :)Eki Görüntüle 2154627
Keyifli okumalar dilerim.
Günaydın bütün akşam uyudum ya buna ragmen sabah zor uyandım :))) uykusuz geçirdigim gunlerin gecikmiş ödemesini tahsil etti bünye. Unutmayın beden mutlaka bir gün borc verdigi uykuyu geri alır :)
Bir arkadaşım seneler önce "uykuya borcumuz oluyormuş." demişti. sen de diyorsan demek ki doğru.

Hosbuldum amin cok sagolun. yasadigim yerde maalesef bi sarah jio nun agapi kitabi vardi roman olarak zaten onu okuduktan sonra da tum kitaplarini alip okudum. turkce kitaplar var ama sevdigim turler degil birde okudugum kitaplari satin alip benim olsun istiyorum ve baskasi okumak isteynce bile emanet olarak veremiyorum umarm bu konuda yalniz degilimdir. kitap soz konusu olunca cimriligim tutuyor :) aldigim kitaplarda almanya dan geliyor en son 4 kitap 275 liraya geldi toplami turkiyede olsa daha fazla kitap alirdim artik seneye nasipse.

Aslında benim de kütüphaneden kitap alma sebebim; kitaplarımı paylaşmak istemeyişim
Çevremde çok kitap okuyan yok. Benim de sürekli Türkiye'den getirdiğimi biliyorlardı. Kitapları geri istemeye utanıyordum. Ben okurken kitaba kıyamıyorum resmen. Incitmeden sayfaları çeviriyorum.
Bir kere arkadaşın biri kitabıma çay dökmüştü
Şimdi kitap isteyen olursa kütüphanenin kitabını veriyorum. Geri istediğim zaman kimse gocunmuyor. Biraz bencilce oldu ama ne yapayim.

Evet bize de öğrenciyken uyku merkezinin başkanı hocamız söylemişti. :)

Merhaba baykuşlar

Uzuunn bir okuyamama döneminden sonra Solaris'i bitirmenin verdiği mutlulukla dolup taşıyorum resmen.
Biraz ivme kazanmak istiyorum o yüzden de Modern Klasiklerden Sherlock Holmes okuyacağım. Yeni kitabım Korku Vadisi. Çok eskiden okumuştum ama bir nevi hatırlama olur benim için.

Hepinize keyifli günler.

cok sukur yalniz degilmisim :)

Bu okuduğunuz kitap İrfan Değirmenci’nin ilk kitabı. Geçtiğimiz aylarda ikinci kitabı “Herlanda” da çıktı. Tavsiye ederim :)

Evet bu ay okuyacaklarımın içinde. Bunu duymak iyi geldi. Teşekkürler :)
Kitabı beğenecek misiniz göreceğiz.:)
Celile Hikmet ve Yahya Kemal Beyatlı aşkına Nazım Hikmet karşıdır. Hatta bir gün Beyatlı'nın cebine " hocam olarak girdiğiniz bu eve babam olarak giremezsiniz." e benzer bir not koymuştur.
Yahya Kemal "Sessiz Gemi" yi Celile Hikmet için yazmıştır.
Bir söylentiye göre iki aşık ayrıldıktan yıllar sonra tesadüfen karşılaşmışlar ama birbirlerini görmezlikten gelmişlerdir.

Bu bilgileri kitabı okumadan önce öğrenmiştim. O yüzden spoiler vermedim. Hehehe:)

günaydın kızlar,
göremedigimiz tüm ışıklar syf 107 tv izlemek insanın tüm vaktini alıyor ya bir dizi izlemeye basladım 12 de bitiyo neredeyse neyse final yaptılar rahatladım :)) dün aksam hiç okumadım o sebeple.
Zulümsüz yaşam konusuna yeni bir deneyim bıraktım. Biz kadınlar olarak hepimizin yararına olduğunu düsündügüm birşey. Merak edenlerin okumasını isterim.
Güzel bir cuma dilerim. Öpücükler

Günaydın ,

Dün okuyamadım,sanıyorum bugün de okuyamayacağım akşama doluyum

Bu kitabı listeme alayım öyleyse

Diziler kilitliyor insanı gerçekten,dün benimki de final yaptı,yüreğim elvermedi ağlamamak için izlemedim

Hangi dizileri izliyordunuz?
Güzel dizi yok denecek kadar az. Güzel bir diziyi de 3 saat izleyemiyorum, çok sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…