- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.161
Bahar aylarında genelde beni vuruyor papatya bir de üstüne ramazan gelince trk yaptığım asgari düzeyde yaşamak ve işin ilginç yani bu durum beni rahatsız etmiyor. Belki vucudunun da biraz salmasına ihtiyaç vardir benim.icin bu durumum geçici olduğunu düşünüyorum .Selam kızlar
Azıcık dertleşelim mi? Ben bu aralar hiç okuyamıyorum. Vakitsizlşk filan değil. Basbayağı vaktim var. Ama ben niye tuhafım.
Saniyesini boşa harcamayan papatya gitti yerine tuhaf birşey geldi.
Diyetime dikkat etmiyorum. Kilo almaya başladım. Sporumu aksatıyorum. Namazımı sırf kılmış olmak için kılıyorum. Eskiden hergün okuduğum sureleri okumuyorum. Kitap okumuyorum. Niye böyle oldum ben ya.
İşleri de aksatıyorum.
Bütün akıma elimde telefon saçma sapan alışveriş sitelerinde vakit öldürüyorum. Offffffff. Bu duruma da canım sıkılıyor yav.
Neyse bi bildirim yapayım. Oğullar ve rencide ruhlar sayfa 112
Yazarı Robert J. Mackenzie
Erkenden okumaya başlamak iyi olabilir benimkinler iyice şımardı, çoooook işim var çok.
Selam kızlar
Azıcık dertleşelim mi? Ben bu aralar hiç okuyamıyorum. Vakitsizlşk filan değil. Basbayağı vaktim var. Ama ben niye tuhafım.
Diyetime dikkat etmiyorum. Kilo almaya başladım. Sporumu aksatıyorum. Namazımı sırf kılmış olmak için kılıyorum. Eskiden hergün okuduğum sureleri okumuyorum. Kitap okumuyorum. Niye böyle oldum ben ya.
İşleri de aksatıyorum.
Bütün akıma elimde telefon saçma sapan alışveriş sitelerinde vakit öldürüyorum. Offffffff. Bu duruma da canım sıkılıyor yav.
Bahar aylarında genelde beni vuruyor papatya bir de üstüne ramazan gelince trk yaptığım asgari düzeyde yaşamak ve işin ilginç yani bu durum beni rahatsız etmiyor. Belki vucudunun da biraz salmasına ihtiyaç vardir benim.icin bu durumum geçici olduğunu düşünüyorum .
Teşekkürler kızlarDönem dönem oluyor maalesef. Bu ara ben de seninle aynı durumdayım. Ya boş boş tv bakıyorum ya da senin yaptığın gibi alışveriş sitelerinde takılıyorum. Doğru düzgün faydalı bişey yaptığım yok.
Kafamız fazla yoğunken bu şekilde dinlenmeye alıyor bence kendini. O yoğunluğu geçince de eski düzenine döner diye umuyor ve bekliyorum.
Ara ara hepimize oluyor böyle malesef.Teşekkürler kızlar
İnşallah geçicidir. Zira ben böyle olmayı hiç sevmiyorum. Zamanımı boşa geçirmek hiç hoşuma gitmiyor.
Alışveriş sitelerindeki elbiselerin desenlerini ezberledim resmen. Dışarıda birilerinin üzerinde görünce resmen tanıyorum kıyafetleri
Dönemsel olarak bazen insan kafasını toplayamayabiliyor. Ben de bir dönem yaşamıştım bunu ve byğı da uzun sürmüştü. Su akar yolunu bulur ya bu da öyle zamanla o dönem geçiyor ve tekrar belli rutinler yerine oturuyorSelam kızlar
İşleri de aksatıyorum.
İnşallah geçer kısa zamanda...Ara ara hepimize oluyor böyle malesef.
Kişiliğine ters fazla sürmez bence :)
Demek herkes yaşıyor zaman zaman. Çok teşekkür ederim.Dönemsel olarak bazen insan kafasını toplayamayabiliyor. Ben de bir dönem yaşamıştım bunu ve byğı da uzun sürmüştü. Su akar yolunu bulur ya bu da öyle zamanla o dönem geçiyor ve tekrar belli rutinler yerine oturuyor
Çok tebrik ederim sağlıkla gelsin minik.İyi geceler hanımlar
Hayat telaşesinde buraları hep savsakladım.
Kitap okuyorum ama çok yavaş ayda iki üç kitap ancak bitiyor.
Veee küçük bir müjde bugün iki test yaptım ve ikisinde de çift çizgiyi gördüm.
Yarın kan testine gideceğim.
Bir bildirimde benden gelsin
Fahrenheit 451
Syf 143
Öpüyorum sizi tekrar aktif olabilmem dileğiyle.
Çok tebrik ederim, grubun bebekleri artıyorİyi geceler hanımlar
Fahrenheit 451
Syf 143
İyi geceler hanımlar
Fahrenheit 451
Syf 143
Tebrik ederim. :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. :)İyi geceler hanımlar
Fahrenheit 451
Syf 143
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?