- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.941
Ne yazık ki kült eserleri anlamak herkes için mümkün olmuyor. Ben sonuna kadar okudum ama çok zorlandım. Severek okuduğum kitaplardan olmadı .Yüzyıllık Yalnızlık sf.32.
Dilini de konusunu da beğenmedim şimdilik. Bakalım biraz daha devam edeceğim...
O artık bir baykuş değildiMerhaba baykuşlar, nasılsınız?
Beyaz Diş syf. 178
Sen her zaman baykuşsunO artık bir baykuş değildi
Selam canım biz iyiyiz şükür. Pek okuyamıyorum ben bugünlerde.
Sen nasılsın?
ben 2000 yılında okumuştum o yıl 100 yılın kitabı seçilmişti. Çok severek ama biraz karmaşık bularak okuduğumu hatırlıyorum ama yeni ergenlikten çıkmış biri olarak etiketinden de etkilenmiş olabilirim tabiMerhabalar,
Yüzyıllık Yalnızlık kitabını Hasan Ali Toptaş'ın Uykuların Doğusu kitabına çok benzettim.
Hasan Ali Toptaş'ın Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabını çok beğenmiştim. Ama Uykuların Doğusu bana çok sıkıcı ve zorlama bir kitap olarak gelmişti. Zaten yazar da Harfler ve Notalar kitabında bu kitabı nasıl yazdığından bahsetmiş.
Dili zorlama kitapları çok sevemiyorum... Sanırım konu benim için önemli, hem konusu güzel hem dili güzel kitaplara ise bayılıyorum... Ama kelime oyunları sıkıyor beni.
Yeni bir kitaba başlayacağım büyük ihtimalle. Şu an pek seçesim de yok
yok okumadım ama listemde var. Okuyim mi hemenBeyaz diş bitti. Beni uzun zamandır bu kadar etkileyen bir kitap olmamıştı.Cicoretti bu kitabı okudun mu?
Allah zihin açıklığı versin akıllı fıstık. Ben de komite zamanları hayatta izlemedigim şeyleri açar izlerdim ya kadın programı, eski filmler falan insan boş şeylerde buluyor galiba kaçışı. Aslında beynin çalışmaya hazırlanma şekli bu galiba.Günaydın
Kitap okuyamadığımı bildirmeye geldim, pc başında boş vakit geçiriyorum bu aralar, ders çalışmaya başlayamadığımdan bu durumum, bir adım atsam devamı gelecek, bekliyorum.
Güzel ve keyifli günler dilerim.
mus-ta-fa ke-mal özgürlük demek en güzel şarkıdır dudaklarda19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız hepimize kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?