How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar,

Yüzyıllık Yalnızlık kitabını Hasan Ali Toptaş'ın Uykuların Doğusu kitabına çok benzettim.

Hasan Ali Toptaş'ın Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabını çok beğenmiştim. Ama Uykuların Doğusu bana çok sıkıcı ve zorlama bir kitap olarak gelmişti. Zaten yazar da Harfler ve Notalar kitabında bu kitabı nasıl yazdığından bahsetmiş.

Dili zorlama kitapları çok sevemiyorum... Sanırım konu benim için önemli, hem konusu güzel hem dili güzel kitaplara ise bayılıyorum... Ama kelime oyunları sıkıyor beni.

Yeni bir kitaba başlayacağım büyük ihtimalle. Şu an pek seçesim de yok :(

Yüzyıllık Yalnızlık sf.32.

Dilini de konusunu da beğenmedim şimdilik. Bakalım biraz daha devam edeceğim...
Ne yazık ki kült eserleri anlamak herkes için mümkün olmuyor. Ben sonuna kadar okudum ama çok zorlandım. Severek okuduğum kitaplardan olmadı .

Göz Koleksiyoncusu bitti. Son sayfalarda bir “Bi’ dakika ya noluyoruz?” dedim. Tahminlerimin çok dışında, ters köşe yapan bir sonu vardı. Genel olarak sürükleyiciydi fakat aman aman beğendiğimi söyleyemem. Okumasam da üzülmeyeceğim bir kitaptı.

Uzun zamandır dolabımda bekleyen Toni Morrison’ın Tanrı Çocuğu Korusun adlı kitabına başlıyorum.

O artık bir baykuş değildi :ruh:

Selam canım biz iyiyiz şükür. Pek okuyamıyorum ben bugünlerde.
Sen nasılsın?
Sen her zaman baykuşsun :KK200:
Aksine bende çok enerjiğim. Sabah 7 de kalkıyorum mecbur arada uyursam 2 saat uyuyorum ev temizliği, oruç yemek derken akşamları da kitap okuyorum

Herkese Merhaba birkaç gün boşladım buraları sanırım,
Nermin Yıldırım unutma Beni Apartmanı bitti. Ben unutma Dersleri'nden de çok beğendim. Kendisini artık çok sevdiğim yazarlar kısmına geçirebilirim. Hoşgeldi sefalar getirdi.
Yeni kitabım kapak resmi beni tedirgin eden Beş Sevim Apartmanı. Bu ara apartmanlardan gidiyorum :)

Merhabalar,

Yüzyıllık Yalnızlık kitabını Hasan Ali Toptaş'ın Uykuların Doğusu kitabına çok benzettim.

Hasan Ali Toptaş'ın Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabını çok beğenmiştim. Ama Uykuların Doğusu bana çok sıkıcı ve zorlama bir kitap olarak gelmişti. Zaten yazar da Harfler ve Notalar kitabında bu kitabı nasıl yazdığından bahsetmiş.

Dili zorlama kitapları çok sevemiyorum... Sanırım konu benim için önemli, hem konusu güzel hem dili güzel kitaplara ise bayılıyorum... Ama kelime oyunları sıkıyor beni.

Yeni bir kitaba başlayacağım büyük ihtimalle. Şu an pek seçesim de yok :KK43:
ben 2000 yılında okumuştum o yıl 100 yılın kitabı seçilmişti. Çok severek ama biraz karmaşık bularak okuduğumu hatırlıyorum ama yeni ergenlikten çıkmış biri olarak etiketinden de etkilenmiş olabilirim tabi :KK53:

Beyaz diş bitti. Beni uzun zamandır bu kadar etkileyen bir kitap olmamıştı. Cicoretti Cicoretti bu kitabı okudun mu?
yok okumadım ama listemde var. Okuyim mi hemen :KK17: ağlayabilirim ya

Günaydın :KK200:

Kitap okuyamadığımı bildirmeye geldim, pc başında boş vakit geçiriyorum bu aralar, ders çalışmaya başlayamadığımdan bu durumum, bir adım atsam devamı gelecek, bekliyorum.

Güzel ve keyifli günler dilerim. :KK37:
Allah zihin açıklığı versin akıllı fıstık. Ben de komite zamanları hayatta izlemedigim şeyleri açar izlerdim ya kadın programı, eski filmler falan insan boş şeylerde buluyor galiba kaçışı. Aslında beynin çalışmaya hazırlanma şekli bu galiba.:KK200:

merhaba kitapsever kızlar
Bircan YILDIRIM - Hayat Cesurlara Torpil Geçer
sayfa...14
19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız hepimize kutlu olsun.
mus-ta-fa ke-mal özgürlük demek en güzel şarkıdır dudaklarda :KK75:

nice güzel coşkulu 19 Mayıs'lara inşallah. :KK36::KK73::KK37::KK6:

Back