Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın , hayırlı haftalar.
Heba syf. 210

Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin.

SELAMLAR
hepinize güzel haftalar diliyorum güzel arkadaşlarım
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir
kpss ye az bi zaman kaldığı için eskisi kadar sık gelemiyorum sohbete
ama okumaya devam tabii ki

Tarık Tufan- Beni Onlara Verme bitti
kitapta büyükşehrin ''küçük'' mahallesinde yaşanan olaylar anlatılıyor
konu bütünlüğü büyük açıdan bakınca var ama öyküler birbirinden bağımsız
ana karakterler sürekli değişiyor her öyküde diğerleri yan karakter ya da ismen geçiyor bazen
değişmeyen sadece anlatıcı...
yazarın kalemini severim zaten, daha önce de birkaç kitabını okumuştum
özellikle yoğun dönemlerde konu bütünlüğünü yakalayamayacağınızı düşündüğünüz dönemler için çok çok uygun bir kitap diyebilirim.
sevgiler

bu arada şimdiden eylül ayı ve sonrası için okuma planı yapıyorum
daha önce okuduğum ve bi şekilde hakkını veremediğimi veya algılayamadığımı düşündüğüm kitapları yeniden okumayı düşünüyorum
sizler de katılmak isterseniz hangi kitapları okuyacağımıza birlikte karar verip ortak kitaplarda buluşabiliriz

Ne güzel bir fikir öyle

Ben suç ve cezayı yeniden okumak istiyom kanki
He bir de yüzyıllık yalnızlık kitabına haksızlık ettim gibi geliyo

Keyifli okumalar
Yeni kitabınızı bir kaç ay önce okumustum

Rica ederim canım, beğeneceğini düşünüyorum.

2 de 2 kanki düşündüğüm kitaplar ikisi de
sadece haksızlık ettiğimiz değil tadı damağımızda kalanlar da olsun diyorum
çok uzun boylu düşünmedim ama aklımda olanları yazayım
tehlikeli oyunlar
saatleri ayarlama enstitüsü
uykuların doğusu
bülbülü öldürmek
sefiller
suç ve ceza
yüzyıllık yalnızlık
...
bunlar benim için kesin olanlar yine fikir alış verişinde yaparız
ay çok güzel olacak

Çok güzel fikir oğlum sefilleri (400 sayfalık) üç defa okudu ondan beri aklımda hiç bir kitabı iki kere okumadım şimdiye kadar.
benim düşündüklerim
Nar ağacı - tadı damağımda kalanlardan
Suç ve Ceza - okuduğumun çevirisi kötüydü en kısa zamanda iş bankası yayınlarından alıcam
Tutunamayanlar - kısa sürede hakkını veremeden okudum sanki

çok iyi fikir, tehlikeli oyunlar da bende varım bir de gölgesizler var yarım bırakmıştım

Yetiştirebildiğim kadarıyla hepsine katılmak isterim. Hatta okumak istediklerim listemi bu kitaplara ve konuşacaklarımıza göre güncelleyim

Suç ve ceza okudum ama kısaltılmışını okudum. Çok beğendiğimi hatırlıyorum yeniden uzun şekliyle okumak isterim.
Yüzyıllık Yalnızlık elimde var ama okumadım halen.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Uykuların Doğusu ve Sefiller de okumak istediklerimden.
Yetişebildiğim kadarıyla size yetişmeye çalışırım o ara. Doğuma kadar ne okusam kardır

günaydın günaydın,
21 günde bilinç formatlama syf 56. Kitap 70. sayfadan itibaren gün gün ilerleyecek ve ben de gerçekten faydalı olması adına gün gün o kısımları okumaya karar verdim. O sebeple aynı zamanda Sadık Hidayet' in Vejeteryanlığın Yararları adlı kitabına da başlayacağım.
Ben Yüzyıllık Yanlızlık' ı çok önceleri okumuştum, elimde yok zaten temin edip katılmak isterim.

Ortak okumalara haber verirseniz eşlik etmek isterim. Özellikle Suç ve Ceza ve Sefiller'e
Sefilleri benim ilk okuyuşum olacak, ben de ortak okumayı bekliyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…