- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.441
İlk başta soğuk geliyor ama girince alışıyorsunBen bu durumdan çok korkuyorum
Ay öyle alışmışım ki hamilelikte insanların etrafımda dönmesine şimdi her işi kendim yapıyorumValla eşim ne halde olduğumu görüyor, Naz yapıyorsun derse hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak tepelerim onu da biliyor. O yüzden diyemezama içinden geçenlere karışamam
Merhabalar herkese
Cuma günü işten ayrıldım, artık ev hanımıyım
Bebeğim 1 yaşına gelene kadar falan çalışmama planım var ama bakalım şartlar neyi gösterecek
Okulu bitirdiğimden beri ara vermeksizin çalışıyorum, biraz boşlukta hissediyorum
Ama bu günlerin tadını çıkarmak lazım (ağrılarım el verdiğince)
Leyla ile Mecnun dün bitti, dizisinin yerini asla tutamaz ama keyifliydi yine de.. sonunu sevmedim yalnız
Bugün de biraz içimdeki müzik kitabına başladım
Herkese iyi geceler
İşten ayrılmana çok sevindim. Çünkü hamileliğin son zamanları vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardır. Ayrıca doğumdan sonraki ilk yılda zaten bebişin gazı, ilk dişi , sürünmesi derken ; zamanįn nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Herşey gönlünce olsun inşaAllahMerhabalar herkese
Cuma günü işten ayrıldım, artık ev hanımıyım
Bebeğim 1 yaşına gelene kadar falan çalışmama planım var ama bakalım şartlar neyi gösterecek
Okulu bitirdiğimden beri ara vermeksizin çalışıyorum, biraz boşlukta hissediyorum
Ama bu günlerin tadını çıkarmak lazım (ağrılarım el verdiğince)
Leyla ile Mecnun dün bitti, dizisinin yerini asla tutamaz ama keyifliydi yine de.. sonunu sevmedim yalnız
Bugün de biraz içimdeki müzik kitabına başladım
Herkese iyi geceler
Kabuk beklentimin cok ustunde bir kitapti. Ben butun arkadaslara tavsiye ediyorum.Yeni kitabım Zeynep kaçar dan kabuk ilk başlarda biraz karışıktı ama yerine oturmaya başladı çok güzel bir anlatımı var bir kadın olarak çok şey buldum icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?