Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Otomatik Portakal bitti. Okumayan herkese öneririm güzel bir kitaptı. Ne kadar çok yaşanmışlık ve olay sığmış 168 sayfaya.

SPOILER

İyilik de kötülük de içerimizden mi gelir, yoksa yaşanmışlıklardan mı? Yoksa herkes hem iyi hem de kötü müdür? Hepimizin içinde iyilik kötülük ve kavga eder de kazanan mı baskın gelir?

Alex tedavi mi edildi, yoksa uyuşturuldu mu? Ona yapılanları gerçek hayatta suçlulara uygulamak mümkün müdür? Uygularsak dünya daha iyi bir yer haline gelir mi? Alex intihar etmeseydi hayatına iyi bir insan olarak devam edebilecek miydi?

SPOILER

Cevapları bulmak için önce sorulara ulaşmak lazım. Sizi cevaplara götürür mü bilmem ama bu kitabın beni soru işaretlerine boğduğu kesin.

Herkese iyi geceler,
Korkma Ben Varım
Sayfa - 359

Elif Şafak - Iskender
Sayfa - 55

Çok şükür havalar düzeldi. Yarın Allah izin verirse piknik sezonunu açıyoruz Pazartesi okullar başlıyor.
Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğiyle

Teşekkürler,sizede iyi hafta sonu dilerim. Hayırlı geceler:)

Bende 20 kadar var ben dert ediyorum yeni kitap alamıyorum diye. 100 küsür olsa...

Ayşe Kulin - Füreya sayfa 202’deyim.
Kitabın içindeki Atatürk ile ilgili olan kısımları çok büyük keyifle okudum. Atatürk’ün öldüğü yerde her 10 kasımda olduğu gibi istemsizce ağladım yine.
Benim de okunmamış kitaplarım 50 civarı. Kendim mümkün olduğu kadar almamaya çalışıyorum ama eşim ve arkadaşlarım saolsun hediye alıyorlar, ben de hediyeyi pek çok severim
Ama bu ara bir kitap var ki çılgın gibi aklımda. Şeyrana uymama çok az kaldı canım Burak Aksak Leyla ile Mecnun’un kitabını yazdı içeriğini bilmiyorum dizi kadar da keyif alacağımı sanmıyorum ama Burak Aksak’ın ifade tarzını seviyorum belki bana kıyamayıp hediye alan olur diye uslu uslu bekliyorum
Şaka bir yana kitap okumak büyük keyif. Onların arasından seçim yapmak da büyük keyif. İyi ki kitaplar var

Bende 20 kadar var ben dert ediyorum yeni kitap alamıyorum diye. 100 küsür olsa...
Benim arkadaşlarım sağolsunlar hediyelere boğdular beni
Ben de gönlümce kitap alamyorum işte vicdan yapıyorum çok var bekleyen diye
Ama kütüphanemi çok seviyorum, saatlerce izlerim

Benim arkadaşlarım sağolsunlar hediyelere boğdular beni
Ben de gönlümce kitap alamyorum işte vicdan yapıyorum çok var bekleyen diye
Ama kütüphanemi çok seviyorum, saatlerce izlerim
Maaşallah. Sizden sonraki nesillere kalacak en güzel mirasınız kütüphanenizdir. Bende yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum. Kitaplığım doldukça mutlu oluyorum.

Selam kızlar
Benim o kadar okunmayı bekleyen kitabım Yok. Şu anda okuduklarım dışında cuma sipariş ettiklerim var. Onlar da 4 tane. Her ay 4-5 tane alıyorum.
Süleyman’ın anahtarına başladım. Bir taraftan da beşinci anlaşmayı okuyorum.

Selam kizlar fazla okuyamadim yine araya birseyler girdi hep misafir vardi aile bulusmalari vs. Germinal 278 dayim.
Selam millet

Amerikalı yazar Kurt Vonnegut hikayeciliğin püf noktalarını anlatmış, çok da eğlenceli bir dille. Kısa bir video zaten, sizlerle de paylaşmak istedim. :)
Cok guzeldi :)
İskoçya Sokağı 44 numara

Sayfa 79

Güzel başladı
yaaaa !

İyi akşamlar, peygamberimiz s.a.v hayatı sf,680.. Ah bu kitaplarda olmasa ne yapardım bilmem.
baya uzun galiba ?

Iyi pazarlar ev isi daha yeni bitti şimdi biraz kitap okuyacagim olu zaman gezginleri henüz basindayim degisik bi kitap sanirim ilerleyen sayfalarda duygularımı belirtirim
Cicoretti canim hacamat yaptirdim dun baya rahatladim
gecmis olsun ataklarini keser umuyorum canim.

ya ne guzel benim de 30 civari ama fazla buluyorum yine de sayisi 5-6 ya inmeden yenilerini siparis ediyorum hep. Bana pek kitap alan yok cevremde okuma zevkimi bilen de pek yok o yuzden almamalarini tercih ederim hediye ceki kabul ederim tabi.
Gecen gun kutuphanem seneye yetmeyecek noyle giderse dedim esim kitaplarini bagislasana dedi o an bayilmisim tabi baskalarinin faydalanmasi da guzel birsey ama ben kitaplarimdan kopmayi hayal dahi edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…