- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 29
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.041
Teşekkürler,sizede iyi hafta sonu dilerim. Hayırlı geceler:)Herkese iyi geceler,
Korkma Ben Varım
Sayfa - 359
Elif Şafak - Iskender
Sayfa - 55
Çok şükür havalar düzeldi. Yarın Allah izin verirse piknik sezonunu açıyoruzPazartesi okullar başlıyor.
Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğiyle
Ekledim listeme alicam en kisa zamandaKirpinin zarafeti bitti
Resmen bir solukta okudum, uzun uzun yorum yapmak isteniyorum ama bayadır beni böyle etkileyen bu kadar doyuran bi kitap okumamıştım
Çok sevdim, tavsiye ediyorum
Bende 20 kadar var ben dert ediyorum yeni kitap alamıyorum diye. 100 küsür olsa...Cicoretti üşenmedim ve saydım kitaplığımda 118 tane okumadığım kitap var
Eşimin olan okumayı düşünmediklerimi saymadım
Üstüne yenileri gelmese baya azalcaktı ama kısmey, uslu uslu bekliyorlar şimdi
Benim arkadaşlarım sağolsunlar hediyelere boğdular beniBende 20 kadar var ben dert ediyorum yeni kitap alamıyorum diye. 100 küsür olsa...
Maaşallah. Sizden sonraki nesillere kalacak en güzel mirasınız kütüphanenizdir. Bende yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum. Kitaplığım doldukça mutlu oluyorum.Benim arkadaşlarım sağolsunlar hediyelere boğdular beni
Ben de gönlümce kitap alamyorum işte vicdan yapıyorum çok var bekleyen diye
Ama kütüphanemi çok seviyorum, saatlerce izlerim
Cok guzeldi :)Selam millet
Amerikalı yazar Kurt Vonnegut hikayeciliğin püf noktalarını anlatmış, çok da eğlenceli bir dille. Kısa bir video zaten, sizlerle de paylaşmak istedim. :)
yaaaa !İskoçya Sokağı 44 numara
Sayfa 79
Güzel başladı
baya uzun galiba ?İyi akşamlar, peygamberimiz s.a.v hayatı sf,680.. Ah bu kitaplarda olmasa ne yapardım bilmem.
gecmis olsun ataklarini keser umuyorum canim.Iyi pazarlar ev isi daha yeni bitti şimdi biraz kitap okuyacagim olu zaman gezginleri henüz basindayim degisik bi kitap sanirim ilerleyen sayfalarda duygularımı belirtirim
Cicoretti canim hacamat yaptirdim dun baya rahatladim
ya ne guzel benim de 30 civari ama fazla buluyorum yine de sayisi 5-6 ya inmeden yenilerini siparis ediyorum hep. Bana pek kitap alan yok cevremde okuma zevkimi bilen de pek yok o yuzden almamalarini tercih ederim hediye ceki kabul ederim tabi.Cicoretti üşenmedim ve saydım kitaplığımda 118 tane okumadığım kitap var
Eşimin olan okumayı düşünmediklerimi saymadım
Üstüne yenileri gelmese baya azalcaktı ama kısmey, uslu uslu bekliyorlar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?