- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.021
Kitap Ağacı MinervaYa bırakamıyorumismini anmim şimdi seveni varsa . Bahsetmisimdir okulda velilerime kitap kulübü kurdum her ay kitap belirleyip okuyup buluşup kitap hakkında konuşuyoruz ben daha çok konuşuyorum hatta 3 saat nerdeyse :) bu ay ki kitabı dini ve eğitimi içeren bir kitap seçmiştik eğitim kısmı çok boş çok saçma ruhum daraldı dini kısmı tamam . Moderator her ay benim o nedenle bırakamıyorum
Bunu duymustum bende okumak istiyorum ...Merhaba hanımlar,
Ashab-ı Suffe'y devam. Haftasonu bitiririm büyük ihtimal
Biraz yorucu oluyor ama seviyorum . Kitap temini aşaması önce sıkıntı olmuştu sayıyı belirleyip siparişi veriyoruz okul aile birliğinden alıyorlar daha uyguna geliyor . Fazlasıyla doyum aldığım bir olay oldu öneririm .Kitap Ağacı Minerva
Ne güzel bir etkinlik kopya çekiciiim senden
Yeterince dikkat çektim mi ahaha . Fıtrat pedagojisi hatice kübra tongar . Dini kısımını sevdim ama eğitimle ilgili olannkismin içeriği boş geldi . Işte bir kaç yerde batıya sallıyor vs vs verilen örnekler vs seviye olarak çok çok aşağıda ve içi boş henüz yarisindayim ayetlerle ilgili anlatım kısmı güzel ama çokta gömmek istemiyorum . Hem dini hem eğitimle ilgili kaynak kitap bulmak baya zormus çoğu kitap şu anda yasaklı vs vs adem gunesten haz etmiyorum derken kitap bulamadim varsa öneri alabilirdi . Okulum dini bir okul olduğu için hem din hem eğitim olsin istedim
Tess gerritsen =merhaba kitapsever canlar.hayırlı cumalar dilerim
TESS GERRİTSEN _ GECE NÖBETİ ... sayfa 168
Yazini gorunce Bu yazar hakkında ben de bir şeyler söylemek istedim.Yeterince dikkat çektim mi ahaha . Fıtrat pedagojisi hatice kübra tongar . Dini kısımını sevdim ama eğitimle ilgili olannkismin içeriği boş geldi . Işte bir kaç yerde batıya sallıyor vs vs verilen örnekler vs seviye olarak çok çok aşağıda ve içi boş henüz yarisindayim ayetlerle ilgili anlatım kısmı güzel ama çokta gömmek istemiyorum . Hem dini hem eğitimle ilgili kaynak kitap bulmak baya zormus çoğu kitap şu anda yasaklı vs vs adem gunesten haz etmiyorum derken kitap bulamadim varsa öneri alabilirdi . Okulum dini bir okul olduğu için hem din hem eğitim olsin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?