- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.501
Azra hanım da baktı kötü etkileniyo apar topar bittirtti diziyi normalde 4 sezon sürecekti 2. Sezonun ortasında bagladilarben Azra hanımın yerinde olsam müsaade etmezdim sonucta kitabı için reklam tabi ama anlatmak istedikleri için kötü bir engel. Ama tabi duygusal sebepeler vardır muhakkak. :)
Aşk romanı :))) çok komik ya ama ahkam kesmek çok kolay hele ki bilmediği bir konuda
Ben tv yu pek takip edemiyorum yani açmıyorum ya da unutuyorum dizi takibi anlamında başarılı olamam da internetten izlerim sanırım :)
Fi ile ilgili kitapçılar ve diziciler olmak üzere ikiye ayrılıyor galiba :)) kitapta daha derin şeyler vardi dizide ise aşk ve cinsellikya cen ikizleymicin :)) nacizane zevkini yerim 25 yıldır kitap okuyan, buna vakit ayıran birinin zevki nasıl dikkate alınmaz. Herkesin kafası her an yoğunluğu kaldırmaz ben de öyleyim bazen kafamızı boşaltma yolumuz hafif kitaplar oluyor . Daha önce de bahsetmiştim sürekli salt bilgi içeren tarih, bilim vb. kitaplar mı okumak gerek iyi bir okur olabilmek için?? Bence hayır ben katılmıyorum buna ben edebiyat seviyorum sözcüklerle cambazlık yapılmasını karakter tahlillerini, güzel anlatımı seviyorum ve bu asla diğerlerinden daha değersiz değil. Bu arada ben de ikizlerim dooom günün ne zaman çeşmi :)
ben de rastgele açtıgımda dün denk geldi ( kanalı bilmiyodum ) fikrim olsun diye izledim cünkü kitabı okumamıstım. Ben filmlerde, dizilerde abartılı oyunculuğu sevmiyorum bu kadar teatral oyunculuk sadece tiyatro sahnesinde tüm izleyicilere oyunu ve oyunculuğu tam verebilmek için olmalı diye düsünüyorum. minimalist mimikler bakışlar daha doğruymuş gibi geliyor netice de bu bir kurgu bile olsa gerçek hayattan bir kurgu ve kimse gercekte gözlerini belerte belerte 2 dk bakısıp birini tehdit etmez hahahhaahha . ( bu fikrim fi icin degil genel) Serenayı ben ilk defa izledim mimikleri sacma geldi belki ilerde dedigin gibi begenebilirim. Ve o gazeteci kız Berrak demistim bilmişim :))) fena değilmiş oyunculuğu Berrak'ın. o kadar laf söyledim bir de bagımlısı oluyomusum :)))
Sen hala halan günday okumadın mi aaa :) lütfen en kısa zamanda başlamalısın adam peceteye not yazsa okurum ben :)benim bildigim topigimizdeelenaferrante minerva1988 ikizler birkaç arkadas daha vardı galiba bundan ikizler burcunun kitap okumayı sevdigi sonucunu cıkarıyorum :) ben de karısık okumaya çalısıyorum klasikler başlamadan evvel biraz gözümü korkutuyor ama okumaya basladıgımda akıp gidiyor . Zaten elenaferrante ile zevklerimiz neredeyse birebir aynı ama burdan baska kişilerden de çok kitap önerisi aldım ve önerilenlerden okuduklarım arasında hiç begenmedigim olmadı diyebilirim. Başta Türk yazarlara karsı önyargımı kırmama vesile oldunuz arkadaslar hepinize bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Ama Hakan Günday'a hala baslamaya çekiniyorum depresif oldugu için içimi karartmasından cekiniyorum. Tezer Özlü'de öyle olmuştu mesela ruhumu karartmıstı kısacık kitap.
İşte tam bir ikizler :))İkizler istilası yapmışız demek
Rezerv Özlü okumadım kıyas yapamam ama Hakan Günday korkulacak bir yazar değil. Depresif, ağdalı, yavaş bir anlatımı yok çünkü. Evet konular ağır, taş gibi oturuyor insanın içine ama kitap akıp gidiyor bırakamıyorsun elinden.
Bu kadar konuştum da bir kitabını okudum dahaAZ kesinlikle tavsiye ederim. Zargana var elimde bu ay onu da okuyayım.
Burda ben en çıkma farklı yazarlar öğrendim ve hepsi için çok memnunum. Bir yandan bir yazara ait tüm kitapları okuyayım diyorum, diğer yandan da sürekli yeni kitaplar duyup onları da okumak istiyorum, o yüzden karman çorman bir okuma listem oluyorolsun ben kendimi böyle de seviyorum
aa kısa sürmüs hakkaten.Azra hanım da baktı kötü etkileniyo apar topar bittirtti diziyi normalde 4 sezon sürecekti 2. Sezonun ortasında bagladilar
yok hala okumadım bu önyargımı da kırarsam tam olacak :))Sen hala halan günday okumadın mi aaa :) lütfen en kısa zamanda başlamalısın adam peceteye not yazsa okurum ben :)
Ama baya kırıldı canim onyargin . Bir dee nihan kaya da kirginliki da okur musun :) türk yazar sevdirecegim sana :)İşte tam bir ikizler :))
aa kısa sürmüs hakkaten.
yok hala okumadım bu önyargımı da kırarsam tam olacak :))
Hoş geldiniz o halde!Merhaba arkadaslar bazi özel sebeplerden dolayi aylardir yoktum. Kisa birlikteligimize geri döndüm insallah :) "Yabanci " bitti suan elimde Bülbül ü Öldürmek var
Hoş geldiniz. Sayfamızın ilk mesajını okur musunuz? Basit birkaç kural var.Merhaba arkadaşlar beni de araniza alir misiniz yeni geldim de
okumaz mıyım .Ama baya kırıldı canim onyargin . Bir dee nihan kaya da kirginliki da okur musun :) türk yazar sevdirecegim sana :)
benim bildigim topigimizdeelenaferrante minerva1988 ikizler birkaç arkadas daha vardı galiba bundan ikizler burcunun kitap okumayı sevdigi sonucunu cıkarıyorum :) ben de karısık okumaya çalısıyorum klasikler başlamadan evvel biraz gözümü korkutuyor ama okumaya basladıgımda akıp gidiyor . Zaten elenaferrante ile zevklerimiz neredeyse birebir aynı ama burdan baska kişilerden de çok kitap önerisi aldım ve önerilenlerden okuduklarım arasında hiç begenmedigim olmadı diyebilirim. Başta Türk yazarlara karsı önyargımı kırmama vesile oldunuz arkadaslar hepinize bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Ama Hakan Günday'a hala baslamaya çekiniyorum depresif oldugu için içimi karartmasından cekiniyorum. Tezer Özlü'de öyle olmuştu mesela ruhumu karartmıstı kısacık kitap.
Ay bir an ben yazdım zannettim yaaİkizlerin tam göbeğiyim, özelliklerin çıkış noktasıyım :) 6 haziran doğumluyum yani :)) çok da severim burcumu ve insanlarını, zaten bizi bizden başka seven de pek yoktur diye biliyorum :))
Hep aynı tarzlarda okuyamıyorum ben, değiştirmeliyim sürekli. O yüzden seri okurken zorlanıyorum, mutlaka araya kitap almalıyım. Fantastik sevmiyorum ama distopyaya bayılıyorum, entrikalı bol kıskanmalı dövüşmeli aşk sevmiyorum ama tarihle bilgiyle karıştırılmışını tercih edebilirim, klasikler için ergen yorumum var çok uzunlar :))) ama bunun da üstüne gideceğim tabi ki :) gerçek öyküleri, Anadolu betimlemelerini, sakince anlatılan herşeyi çok severek okuyorum, bu topik sayeiande Hakan Günday’la tanıştım depresifin dibini yazıyor ama o da gerçek, okumayı çok seviyorum.
Yeterince kendimi tanıttığıma göre yarışmacı arkadaşlara başarılar da diyeyim bari :)
Ay bir an ben yazdım zannettim yaa11 Haziran saygılar efemm
:) :) gerçekten mi ?11 haziran mı? Ay ben de 11 haziran
:) :) gerçekten mi ?
Merhaba Kitapsever Canlar.
Hayırlı cumalar dilerim.
Hepimize hayırlı cumalar olsun. Okudum kuralları boyle bir aktivitenin icinde yer almak cok eglenceli ve kitap olunca sözkonusu cok zevkli. Nasil oluyor peki her ay başı çekiliş falan mi yapıyorsunuz
Laura Florand - Umut Dolu Dilekler
sayfa...191
Hoş geldiniz o halde!
Hoş geldiniz. Sayfamızın ilk mesajını okur musunuz? Basit birkaç kural var.
Keyifli , bol okumalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?