Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Azra hanım da baktı kötü etkileniyo apar topar bittirtti diziyi normalde 4 sezon sürecekti 2. Sezonun ortasında bagladilar

Fi ile ilgili kitapçılar ve diziciler olmak üzere ikiye ayrılıyor galiba :)) kitapta daha derin şeyler vardi dizide ise aşk ve cinsellik

Sen hala halan günday okumadın mi aaa :) lütfen en kısa zamanda başlamalısın adam peceteye not yazsa okurum ben :)

İşte tam bir ikizler :))

Azra hanım da baktı kötü etkileniyo apar topar bittirtti diziyi normalde 4 sezon sürecekti 2. Sezonun ortasında bagladilar
aa kısa sürmüs hakkaten.

Sen hala halan günday okumadın mi aaa :) lütfen en kısa zamanda başlamalısın adam peceteye not yazsa okurum ben :)
yok hala okumadım bu önyargımı da kırarsam tam olacak :))

Merhaba Kitapsever Canlar.
Hayırlı cumalar dilerim.

Laura Florand - Umut Dolu Dilekler
sayfa...191

Merhaba arkadaslar bazi özel sebeplerden dolayi aylardir yoktum. Kisa birlikteligimize geri döndüm insallah :) "Yabanci " bitti suan elimde Bülbül ü Öldürmek var
Hoş geldiniz o halde!
Merhaba arkadaşlar beni de araniza alir misiniz yeni geldim de
Hoş geldiniz. Sayfamızın ilk mesajını okur musunuz? Basit birkaç kural var.
Keyifli , bol okumalar dilerim.

İkizler burcu olmayı seviyorum Hatta o kadar çok seviyorum ki kocamı ikizler burcundan seçtim, kızımı ikizler ayında doğurdum.

Fi kitap serisini okumadım. Okusaydım belki dizisini bu kadar beğenmezdim.

Az önce kütüphaneye üye oldum ve Hanımın Çiftliği kitabını aldım. 15 günde bitirmem lazım galiba.

@Cicoretti ben Hakan Günday külliyatını bitirdim. İlk Azil ile başladım.

Sana Malafa yı tavsiye edeyim ben de

Ben de İkizlerim ben deee. Gruptaki bu kadar kitap aşığının İkizler burcu olması tesadüf olamaz demek ki ehehe.

Ay bir an ben yazdım zannettim yaa 11 Haziran saygılar efemm

Bir ikizler burcu olarak @cesmi_naz sana katılıyorum. bazen bir yazarın kitabını o kadar çok seviyorum ki alıp hepsini okuyayım diyorum sonra da sıkılıyorum çok başka bir türe geçiyorum. tek düze olmayı asla sevmiyorum. bir de sürekli kitap almak istiyorum hepsi benim olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…