Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Anlatış ı bitirdim. 1000 kitaptaki yorumumu kopyalayayım:
Tam anlamıyla LeGuin tarzının yansıması olan kitap, bilim ve ilerleme uğruna kendi geçmişini ve kültürünü yok eden, her türlü inançtan kendini sıyırmayı 'Şirket' adını verdikleri devlet politikasını yürüten bir gezegende geçiyor. Yerküre'den gözlemci olarak gelen Sutty nin gözünden Okzat-Ozkat kentinde kültürlerinin son halkası Anlatış'ı keşfetmesi ve tanıması üzerine kurgulanmış.

Yazara ve bilimkurguya aşina okurların zevk alarak okuyacağı bir kitap olmasına rağmen başlangıç için kesinlikle uygun değil.

Merhaba Kitapsever Canlar.
Regaip Kandilinizi Tebrik ederim.
Hayırlara vesile olmasini dilerim.

Laura Florand - Umut Dolu Dilekler
sayfa...158
merhaba benide aranıza alırmısınız,kitap okumak istiyorum,d&r de bugün kargo bedava kızlar,hangi kitabı önerirsiniz?
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Aramıza hoş geldiniz. Okuma düzeninizi bir an önce sağlamanızı dilerim. Keyifli okumalar dilerim.
Cesminaz sana ve dedene acil şifalar diliyorum. Allah şifa versin. Geçmiş olsun.

Selam Kızlar

Hayırlı Kandiller. Bu güzel günde Rabbim herkesin gönlüne göre versin dualarımız kabul olsun inşallah

1000kitap da bende varım zaten tanıdık görür görmez takibe alıyorum hemen :))

Swann lara devam ediyorum sayfasını hatırlamadım yavaş ilerliyorum ama mart bitmeden bitiririm

Teşekkür ederim canlar
Allah razı olsun.

Teşekkür ederim.Ben de bunu umuyorum.

uzun uzun yaz ben okurum canım

1000kitaba bende geçiş yaptım kızlar adım aynı beklerim :)
bu arada yarından itibaren diyete başlıyorum ve yüzmeye yazıldım artık silkelenip kendime gelmem lazım :)
Bi kaç gündür okuyamıyorum sanırım Savaş Ve Barış yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…