Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sosyal kütüphane canım . pdf okuma sistemi yok.

Geç bir günaydın hepinize arkadaslarım,
sabahtan kedimi veterinerlik fakultesine götürdüm 3 saat oralarda kaldık çocuğuma ekolar, ultrasonlar direk grafiler çekildi 15 gün sonra da kontrolümüz var benim yavrumu da dualarınıza alırsanız çok sevinirim çok ciddi değil şuan durumu ama etkin tedavi olmazsa ömrü kısalabilir diye korkuyorum.
George Orwell Wigan İskelesi Yolu syf 212 bugun bitiririm umuyorum.
Bitince Peruk Gibi Hüzünlü'ye başlayacağım @minerva1988 cigimin tavsiyesi üzerine.

keske yenilemeseydim zaten okuduğum kitaplarımı basan yayın evlerini bulamıyordum orada bir de site tasarımını çok sevmemistim açıkcası e o zaman kızlar 1000kitaba gecelim mi hepimiz?

merhaba benide aranıza alırmısınız,kitap okumak istiyorum,d&r de bugün kargo bedava kızlar,hangi kitabı önerirsiniz?
hoşgeldiniz neler okuyorsunuz biraz bahsedin dilerseniz yoksa pek faydamız dokunmayabilir bir de 50 tl üzeri zaten her sitede kargo bedava 1-2 kitap alacaksanız o baska tabi ben genelde toplu aldıgımdan söyleyeyiim dedim.

hoşbulduk,1-2 kitap alırım sanırım ,uzun zamandır kitap okuyamadım,yeni çıkan kitapları merak ediyorum,türü farketmiyor benim için yeterki akıcı olsun

hoşbulduk,1-2 kitap alırım sanırım ,uzun zamandır kitap okuyamadım,yeni çıkan kitapları merak ediyorum,türü farketmiyor benim için yeterki akıcı olsun
o zaman seveceginizi düsündügüm birkaç tane önereyim
1. süper iyi günler ( mark haddon)
2. unutma dersleri (nermin yıldırım)
3. Algernona çiçekler ( daniel keyes)
4. 1984 ( george orwell)
5. satranç ( stefan zweig) ve bu yazarın tüm kitapları :)) ( is bankası yayınları tavsiyem zaten suan %35 indirimde)
6. sineklerin tanrısı ( william golding)
7. Elena ferrante'nin napoli serisi 1. kitap benim olağanüstü akıllı arkadaşım diğerlerinin sıralamasını unuttum ama bu seriyi begenirsiniz cok sürükleyicidir.
şuan aklıma gelenler bunlar. keyifle okumanızı temenni ederim., yorumlarınızı bekliyoruz.

Seninle gerçekten zevklerimiz benziyor, ve bu beni çok mutlu ediyor.

Ben olsam ben de bu kitapları önerirdim, hepsi favori kitaplarım.

Merhabalar,
gecmise pek bakamadim, hepiniz iyisinizdir umarim.
_meLinDa_ annen icin cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum

Gurbet Kuslari devam ediyor, insaAllah bu hafta biter.
@bibliophile nerelerdesin? Evlendin mi yoksa? Bir ses ver, özlettin kendini

Selamlar baykuşlar.
Nasılsınız?

Nar Ağacı bitti.
Nazan Bekiroğlu 'na bayılıyorum..
Bu kitabı da yine ve yine harikaydı.

Çok cümle var beni etkileyen ama sanırım en sarsıcı şu oldu:
"Bir tek veya milyon, fark etmezdi. Çünkü birinin ölümü her birinin ölümü gibiydi. Çünkü her insan bir evrende ve her ölüm evrenin sönüşü demekti. Bu yüzden bir tek masumun dahi öldugü yerde hiçbir haklı gerekçeden söz edilemezdi. Savaş insanı canavarlastiriyordu ve insanın insana ettiğini kimse kimseye etmiyordu."

Mutlu günler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…