- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.181
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Geçmiş olsun.Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Çok çok geçmiş olsunKemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.
çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim 3 hafta oldu. Yara düzeldi, dikişler alındı ama kemik iyileşmedi. Kırıktı aynı zamanda biraz daha vakti varmış.Nasilsin şimdi peki çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.
Günaydınlar.
Dün Amok Kosucusu'nu okudum.
Bugün Kürk Mantolu Madonna'ya başlıyorum.
Çok teşekkürler herkese.Çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar.. Okuyamiyorum pek hastayım .
Swann'larin Tarafı sayfa250
çok geçmiş olsunKemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
elimizdeki kitapları bitip başlayalım mı sana da uygunsa ?Ne iyi olur. Ne zaman başlayalım.
Geceyarisi cinayetini kesinlikle tavsiye ederim. Uc perdelik cinayet ya da beklenmeyen misafir ikisi de guzeldir konularina bakip ikisinden birini secebilirsiniz.idefixde agatha christie kitaplarında 3 ve üzeri alımlarda %40 indirim var isteyenlere duyurulur. alasım geldi 10 küçük zenci alacagım baska öneriniz var mı?
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Donuk pudra neyin var= soğuk algınlığı gibi mi? geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar.. Okuyamiyorum pek hastayım .
Swann'larin Tarafı sayfa250
geçmiş olsun. Allah şifa versin.Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim 3 hafta oldu. Yara düzeldi, dikişler alındı ama kemik iyileşmedi. Kırıktı aynı zamanda biraz daha vakti varmış.
Çok teşekkürler herkese.
Çok geçmiş olsun . Allah şifa versin.Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım
Evet ,grip oldum.. Bugün daha iyi gibiyim .sana da geçmiş olsun. migren berbat benim de sık sık ataklarım oluyor perşembe doktora gideceğim .herkese merhaba, migren fırsat vermediği için okuyamıyorum. yine de dün 70 sayfa okumuş olduğumu fark ettim. bugun sayfa açmadım.((
Aykut OĞUT - Evrenden Torpilim Var
sayfa...174
Donuk pudra neyin var= soğuk algınlığı gibi mi? geçmiş olsun.
geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Ben kendimi zorlayıp sonuna kadar okudum. Ama bitirene kadar göbeğim çatladıYüzyıllık Yalnızlık'ı ben de bırakmak zorunda kalmıştım, çok sıkılmıştım, kitap bitmek bilmedi.
Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?