Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.

Nasilsin şimdi peki çok geçmiş olsun
çok teşekkürler, şimdi daha iyiyim 3 hafta oldu. Yara düzeldi, dikişler alındı ama kemik iyileşmedi. Kırıktı aynı zamanda biraz daha vakti varmış.

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.

Günaydınlar.
Dün Amok Kosucusu'nu okudum.
Bugün Kürk Mantolu Madonna'ya başlıyorum.

Çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler herkese.

idefixde agatha christie kitaplarında 3 ve üzeri alımlarda %40 indirim var isteyenlere duyurulur. alasım geldi 10 küçük zenci alacagım baska öneriniz var mı?
Geceyarisi cinayetini kesinlikle tavsiye ederim. Uc perdelik cinayet ya da beklenmeyen misafir ikisi de guzeldir konularina bakip ikisinden birini secebilirsiniz.

Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

herkese merhaba, migren fırsat vermediği için okuyamıyorum. yine de dün 70 sayfa okumuş olduğumu fark ettim. bugun sayfa açmadım. ((

Aykut OĞUT - Evrenden Torpilim Var
sayfa...174

Merhaba arkadaşlar.. Okuyamiyorum pek hastayım .
Swann'larin Tarafı sayfa250
Donuk pudra neyin var= soğuk algınlığı gibi mi? geçmiş olsun.
Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun . Allah şifa versin.

çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim

Evet ,grip oldum.. Bugün daha iyi gibiyim .sana da geçmiş olsun. migren berbat benim de sık sık ataklarım oluyor perşembe doktora gideceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…