- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.161
Çalıkuşu benimde sevdiğim kitaplardandır:) yazarın kitaplarından harabelerin çiçeği adlı eserinide okumuştum pek bilinmez ama oda güzeldir:)Bence çocuk kitapları güzel fikir, ama sevilen kitaplardan başlayın derim. Kitap okuma alışkanlığı edinebilmek için bazı kitaplara aşık olmak lazım, sonra hep bir arayışa giriyor insan ve o mutlu arayış hiç bitmiyor, bir sürü yeni kitap keşfediliyor.
Klasiktir ama Küçük Prens'i okuyun bence. İçimdeki çocuk hala bu kitaba aşık, ve utanmasam hala yatağımın kenarına bu kitabı koyarım
Bir de lisedeyken Çalıkuşu en favorimdi. Onu da ekleyin isterseniz. Hala arada açar bakarım
Her kitap herkese hitap edecek diye bir sey yok. Ben de Yüzyillk Yalnizlik `i büyük bir beklentiyle okumustum ama pek umdugumu bulamadim1984'ü tek sevmeyen ben oldum sanırım, bir türlü bitmedi ve bıraktım maalesef.
Yüzyıllık Yalnızlık'ı ben de bırakmak zorunda kalmıştım, çok sıkılmıştım, kitap bitmek bilmedi.Her kitap herkese hitap edecek diye bir sey yok. Ben de Yüzyillk Yalnizlik `i büyük bir beklentiyle okumustum ama pek umdugumu bulamadim
bir başganın başgan olabilmesi 31 yılını aldıgünaydın baykuşlar.
_meLinDa_ başganım başlayamadım. Gün içinde fırsatım olursa
((NOT: Bir başgan kolay yetişmiyor.))
Geçmiş olsun neyin var, daha önce yazmışsan da görmedim kusura bakmaİyi akşamlar. Raporumun bitmesine bir hafta vardı, bugünkü kontrolde 2 hafta daha uzayacağını öğrendim. Fenalardayım.
Daha çok kitap lazım bana...
Kjesrsti Skomsvold-Hızlandıkça Azalıyorum'a başladım. 17. Sayfadayım ama kitap 75 sayfa zaten bugün biter. "Yeryüzünde yaşadığın her mutlu an kederle ödenmek zorundadır."cümlesi aklıma kazınmış ve uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı.
Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)Damızlık Kızın Öyküsü sayfa 195
Uzun süre sonra en severek okuduğum kitap diyebilirim
Vaktim olsa tek oturuşta bitirmek istiyorum
Son zamanlarda herkes oluyor diye okumasam mı diye düşünüyordum çok merak ettiğim halde
İyi ki hediye etmişsin canım arkadaşım benimDonukPudra
Geçmiş olsun neyin var, daha önce yazmışsan da görmedim kusura bakma
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Nasilsin şimdi peki çok geçmiş olsunKemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Elimizdeki kitapları bitirince başlayalım mı? Uygun mu senin içinNe iyi olur. Ne zaman başlayalım.
çok geçmiş olsunKemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?