Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba,
Dijital Kale bitti. Dan Brown `un okuduğum ilk kitabıydı. Adindan da anlasilacagi üzere; bilgisar programlari, yazilimlar, virüsler,solucanlar vs. ile ilgili bir sürü teknik bilgi ve kelimeler vardi . Bilgim olmadigi icin zaman zaman yazarin anlatmak istedigini anlamakta zorlandim:))) Bunu saymazsak; film tadinda , gayet heyecanli bir maceraya konuk oldum.
Yazarin Cehennem isimli kitabini da merak ediyorum. Kütüphanede gözüme carpmisti, onu da okumaya calisacagim.

Yeni kitabım
Orhan Kemal - Gurbet Kuşları
Sayfa - 12

Haftanin ilk günü insaAllah hepimiz icin güzel baslamistir ve öyle devam eder. Selamlar

Çalıkuşu benimde sevdiğim kitaplardandır:) yazarın kitaplarından harabelerin çiçeği adlı eserinide okumuştum pek bilinmez ama oda güzeldir:)
Elime kitabı alıyorum ve hiç hesapta olmayan işler icat ediyorum o kitap ele alınmasa o iş yapılmayacak yani
Kilit nokta birçok kişide olduğu gibi okuma alışkanlığının olmaması ve okumanın sıkıcı gelmesi okuduğunu anlamada yetersizlik vs
Böyle olunca en basitinden başlamak diye düşündüm

Her kitap herkese hitap edecek diye bir sey yok. Ben de Yüzyillk Yalnizlik `i büyük bir beklentiyle okumustum ama pek umdugumu bulamadim
Yüzyıllık Yalnızlık'ı ben de bırakmak zorunda kalmıştım, çok sıkılmıştım, kitap bitmek bilmedi.

Damızlık Kızın Öyküsü sayfa 195
Uzun süre sonra en severek okuduğum kitap diyebilirim
Vaktim olsa tek oturuşta bitirmek istiyorum
Son zamanlarda herkes oluyor diye okumasam mı diye düşünüyordum çok merak ettiğim halde
İyi ki hediye etmişsin canım arkadaşım benim DonukPudra
Geçmiş olsun neyin var, daha önce yazmışsan da görmedim kusura bakma

Kemikten tümör alındı, yerine greft koyuldu. Beklemedeyim o yüzden, teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…