Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aynen canım akşamları okuyamıyorum haftasonu bir gün temizlikle geçiyor ben de sevdim aslında ama ilerletemiyorum

Merhaba Kitapsever Baykuşlar...
Herkese Mutlu, sağlıklı, hayırlı, bol okumalı haftalar dilerim.

Hafta sonu hiç kitap okuyamadım.
Aykut OĞUT - Evrenden Torpilim Var
sayfa...104
Birşey itiraf etmeye geldim ben Şubat listesi yapmayı unuttum:) yarın yapicam inşallah:)
Kalinka hiç farkında değilim. Şimdiden ellerine sağlık, diyorum. Hakkını helal et.

Hiçbir zaman iyi bir okuyucu olamadım ama bu durumu değiştirmek istiyorum
Küçük bir kitaplığımız var en basit kitaptan başlayarak okumak istiyorum
Basit diyorsam gerçekten basit mesala çocuk kitapları
Ay şimdi ne desem biraz utandım heralde

Mesala buradaki kitaplardan başlayıp okusam (10 günde biter heralde) kolaydan zora bu şakilde devam etsem sıkılmadan bir alışkanlık oluşmaz mı?

Gün Olur Asra Bedel 270. Sayfadayım.
Kitabın içine girdim merakla okuyorum ama biraz hastalık biraz da kendi işlerimden dolayı okuma hızım baya düşük bu aralar. Bu hafta içerisinde bitiririm umarım.
__giz__ ciğim seni de baya beklettim devam kitabı için kusura bakma haftasonu en geç başlamış olurum ben sanırım.

Eki Görüntüle 2122653
Mesala buradaki kitaplardan başlayıp okusam (10 günde biter heralde) kolaydan zora bu şakilde devam etsem sıkılmadan bir alışkanlık oluşmaz mı?

Bence çocuk kitapları güzel fikir, ama sevilen kitaplardan başlayın derim. Kitap okuma alışkanlığı edinebilmek için bazı kitaplara aşık olmak lazım, sonra hep bir arayışa giriyor insan ve o mutlu arayış hiç bitmiyor, bir sürü yeni kitap keşfediliyor.

Klasiktir ama Küçük Prens'i okuyun bence. İçimdeki çocuk hala bu kitaba aşık, ve utanmasam hala yatağımın kenarına bu kitabı koyarım

Bir de lisedeyken Çalıkuşu en favorimdi. Onu da ekleyin isterseniz. Hala arada açar bakarım

Olur mu hiç öyle şey kuzum, sen rahat rahat keyif alarak oku, acelem yok benim, beklerim, bugün hiç okuyamadım mesela, temizlikti ders çalışmaydı derken akşamı yaptım.

Bostan ve Gülistan’a devam ediyorum, sayfa 125..Hikayeler güzel gidiyor. Her gün en az 50 sayfa okuyarak kitap okuma sürekliliğimi sağladım çok şükür. Bu kitaptan sonra 1984 - George Orwell kitabına başlamak istiyorum, belli ki çok güzel bir kitap.. Hepinize iyi okumalar, mutlu huzurlu akşamlar ♡

️Descartes demiş ki: “İyi kitaplar okumak geçmiş yüzyılların en iyi insanlarıyla sohbet etmek gibidir.”

İyi akşamlar. Raporumun bitmesine bir hafta vardı, bugünkü kontrolde 2 hafta daha uzayacağını öğrendim. Fenalardayım.
Daha çok kitap lazım bana...
Kjesrsti Skomsvold-Hızlandıkça Azalıyorum'a başladım. 17. Sayfadayım ama kitap 75 sayfa zaten bugün biter. "Yeryüzünde yaşadığın her mutlu an kederle ödenmek zorundadır."cümlesi aklıma kazınmış ve uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı.

1984'ü tek sevmeyen ben oldum sanırım, bir türlü bitmedi ve bıraktım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…