Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba herkese :)

Kitap bildirimi yapmadığımı fark ettim. Yeni bir kitaba başladım, biraz da kendimi geliştirebilmek adına. John ve Rita Sommers-Flanagan'ın Klinik Görüşme: Psikolojik Değerlendirme Esasları. Epey kalın bir kitap bakalım ne zaman bitiririm.

Tüfek Mikrop ve Çelik var bende ama okumak kısmet olmadı hala, basımı yoktu bir ara şimdi var mı bilmiyorum. Zamanın Kısa Tarihi de olabilir kitaplığımda, kontrol etmem lazım.
Diğerlerini not ettim. Teşekkürler.

Rica ederim kitapyurdunda geçici olarak temin edilemiyor diyor, diğer kitaplar var. Ona da bakarım ara ara. Gerçi her yerde ağır bir kitap demişler hem de 662 sayfa ama zorlarsam altından kalkarım. Sapiensi severek okumuştum bu da ona benzer bir kitap.

bir civciv annesi tebrik ederim, nişanlılık çok stresli gerçektenama bir taraftan da güzel bir dönem. İnşallah her şey gönlünce olur, sevimli duvarları kitaplarla dolu bir yuvan olur

çok teşekkür ederim. ayaklarım yere basmıyor zaten şükür ki çok mutluyum, mutluyuz

Olumsuz ailenin yarisina geldim. Olum yadigarlari kitabina basladim bir de onda da 40 li sayfalardayim. Gecen hafta basladigim kral lear sayfa 80, Ay isigi sayfa 60, ara ara da shakespeare sonelerden birkac tane okuyarak ilerliyorum sayfa kac hatirlamiyorum. Bu hafta bu kitaplardan bitirebildigim kadarini bitirebilmeye calisacagim. Bu sayede merak ettigim yeni kitaplara baslayabilirim:))

Ben okurken o kadar akıcı ki elimden bırakamamıştım, kısa bir kitap zaten bir oturmada bitivermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…