Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok sevdiğim seri,iç dünyasiderin bir yazar ve zor bir yolculuk. Keyifli okumalarınız olsun

Çok teşekkür ederim, karakterlerin ruhunda kopan fırtınaları ve aklından geçen o an saçma sapan düşüncelerin bile bir uyum içinde kaleme dökülmesini çok seviyorum, umarım hakkını vererek bitiririm seriyi.

kızlar bu arada az cok ne okudugumu bilenleriniz vardır genelde karışık gidiyorum ama belli tarzlara pek elimi sürmem. Sunay Akın nasıldır ben sever miyim sizce ??

Sunay Akın'ı aşırı çok severim ben, seversin ya da sevmezsin demeyeyim ama sana tarzını anlatayım sen karar ver. :)
Kısa kısa hikaye şeklindedir, güzel bir anlatımla başlar, seni içine alır ve anlattığı olayı senin o an aklına gelmeyecek tarhi, edebi, çizgi bir kişiye ya da olaya bağlar. Ben onun kitaplarını bir kutu b12 vitamini diyorum, her anlatımında bir tane atıp bilmediğim ya da bilsem de eksik kalan hatırlamadığım olayları anımsıyorum.

Günaydın
ben de daha önce Sunay Akın okumadım, ama hep okumayı düşünüyordum. Madem konu açılmış, hangi kitabı önerirsin ilk olarak. Bir de Anna Karanina yorumunu bekliyorum, çok seviyorum senin yorumlarını :)

Teşekkür ederim çok naziksiniz :) Ben de özellikle distopya, bilim kurgu türü kitapları çok seviyorum. Çok fazla tükettiğim için zamanında artık ara vererek okuyorum ki tamamen bitmesin mevcut kitaplar. İnsanoğlu işte, dipsiz kuyularız.

Ben de hafta sonu okumaya çok fazla vakit ayıramadım.

John Ajvide Lindqvist - Gir Kanıma kitabına başladım. Çok uzun zamandır elimde beklettiğim bir kitaptı. Yeni kitaplar almak için elimdekileri eritmeye uğraşıyorum öncelikle. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Kullanıcı adın degismis ama ben hemen anladım .:))) tatilininn güzel geçmesine cok sevindim. ben de özledim insallah bir daha gitmek nasip olur.
Merhaba canım, evet kullanıcı adımı değiştirdim, diğeri çok bilindikdi benim için ifşa olmayayım dedim :) Ben de artık ah Roma diye gezeceğim, geçti gitti hemencik, çok güzeldi.

Sunay akın hiç okumadım . Buraya gelmeden önce tarzın daha netti ama esnedi birazcık:)) okuyan arkadaşlar daha net yorum yaparlar . Iyisin dimi bir sıkıntı yok .
uyusam yeter geç yatıp erkenden uyanıca pazar günü bitik dolaştım. evet kült yazarlarımız dışında Türk yazar pek okumuyordum . Önyargım burada kırıldı resmen. Sayenizde.

Sunay Akın sıkabilecek türde değil bir noktadan başlıyor bir çok bilgi veriyor. Nerden nasıl bağladı bu konuya ay canım diyorum her seferinde. Bence sanş vermelisin
tamamdır. zaten merak ediyordum. teşekkürler.

iyice merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…