- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.941
Çok sevdiğim seri,iç dünyasiderin bir yazar ve zor bir yolculuk. Keyifli okumalarınız olsun
kızlar bu arada az cok ne okudugumu bilenleriniz vardır genelde karışık gidiyorum ama belli tarzlara pek elimi sürmem. Sunay Akın nasıldır ben sever miyim sizce ??
GünaydınÇok teşekkür ederim, karakterlerin ruhunda kopan fırtınaları ve aklından geçen o an saçma sapan düşüncelerin bile bir uyum içinde kaleme dökülmesini çok seviyorum, umarım hakkını vererek bitiririm seriyi.
Sunay Akın'ı aşırı çok severim ben, seversin ya da sevmezsin demeyeyim ama sana tarzını anlatayım sen karar ver. :)
Kısa kısa hikaye şeklindedir, güzel bir anlatımla başlar, seni içine alır ve anlattığı olayı senin o an aklına gelmeyecek tarhi, edebi, çizgi bir kişiye ya da olaya bağlar. Ben onun kitaplarını bir kutu b12 vitamini diyorum, her anlatımında bir tane atıp bilmediğim ya da bilsem de eksik kalan hatırlamadığım olayları anımsıyorum.
gerçekten çok guzel yorumlamıssınız agzınıza elinize sağlık. Kitab gecen yıl cok begenerek okumustum insanın kendine egosuna yöneltigi eleştiriler her zaman ilgimi cekiyor özellikle hayvanlar üzerindeki kontrol ve onlara üstünlük çabalarına özellikle ilgiliyim.
Merhaba canım, evet kullanıcı adımı değiştirdim, diğeri çok bilindikdi benim için ifşa olmayayım dedim :) Ben de artık ah Roma diye gezeceğim, geçti gitti hemencik, çok güzeldi.Kullanıcı adın degismis ama ben hemen anladım .:))) tatilininn güzel geçmesine cok sevindim. ben de özledim insallah bir daha gitmek nasip olur.
teşekkürler :)@bipliophile tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin
başın sağolsun, Rabbim sabır versin inşallahAmcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
uyusam yeter geç yatıp erkenden uyanıca pazar günü bitik dolaştım.Sunay akın hiç okumadım . Buraya gelmeden önce tarzın daha netti ama esnedi birazcık:)) okuyan arkadaşlar daha net yorum yaparlar . Iyisin dimi bir sıkıntı yok .
tamamdır. zaten merak ediyordum. teşekkürler.Sunay Akın sıkabilecek türde değil bir noktadan başlıyor bir çok bilgi veriyor. Nerden nasıl bağladı bu konuya ay canım diyorum her seferinde. Bence sanş vermelisin
iyice merak ettimÇok teşekkür ederim, karakterlerin ruhunda kopan fırtınaları ve aklından geçen o an saçma sapan düşüncelerin bile bir uyum içinde kaleme dökülmesini çok seviyorum, umarım hakkını vererek bitiririm seriyi.
Sunay Akın'ı aşırı çok severim ben, seversin ya da sevmezsin demeyeyim ama sana tarzını anlatayım sen karar ver. :)
Kısa kısa hikaye şeklindedir, güzel bir anlatımla başlar, seni içine alır ve anlattığı olayı senin o an aklına gelmeyecek tarhi, edebi, çizgi bir kişiye ya da olaya bağlar. Ben onun kitaplarını bir kutu b12 vitamini diyorum, her anlatımında bir tane atıp bilmediğim ya da bilsem de eksik kalan hatırlamadığım olayları anımsıyorum.
ne güzel ben de daha 150lerdeyimSavaş ve Barış’ta son söze geldim 120 sayfa Allah’ın izniyle yarına biter, inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?