- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.861
Tebrik ederim :)evet düğün hazırlıklarıdeli bi anımıza denk geldi nişanı yaptık
teşekkür ederim :)Tebrik ederim :)
Taaşşuk-i Talat ve Fitnat bitti,sıradaki kitaba akşam karar vereceğim ..
Ben de ismine aldanıp, başlamış bulundum. Duygusal bir hikâye bekliyordum ama baba-kız arasındaki ilişki çok sığ geldi bana. Tabi bir de üvey anne ile baba arasındaki ilişki var. Kültür farkını anlarım ama kızın şahit olduğu bazı şeyler çok ayrıntılı yazılmış. Babasından vazgeçemeyen bir kız çocuğu bu kadar rencide edilmeseydi daha iyi olurdu bence. Yarım bırakmamak için bitirmeye çalışacağım.Gözyaşlarıma rağmen babam bence hiç güzel bir kitap değildi 3-4 yıl önce okumuştum ya çeviriden ya yazardan duygu asla geçmiyor ve çok köpük kopuk ilerliyor farklı bir kültürü de anlattığı için çok sıkılmıştim okurken bende
evet şükür ki yaptık. teşekkür ederim
InşaAllah herşey hayalindeki gibi olmuşturevet şükür ki yaptık. teşekkür ederim
aslında hayallerimin tam tersi oldu ama çok içime sindi. keşke şu da olsaydı dediğim bişey yok şükürInşaAllah herşey hayalindeki gibi olmuştur
aramıza hosgeldiniz. kalıcı olmanızı ve karşılıklı güzel paylaşımlarımızın olmasını dilerim.Böyle bir konu olduğunu ilk defa gördüm. Bende size katılmak isterim bir kitap sever olarak.
İskender Pala, Abum Rabum syf. 134 teyim. Son derece keyifli bir kitap. Tarihe, özellikle dinler tarihine, Sümer ve Babil dönemine, Hz. İbrahim'in yaşamına ışık tutan güzel bir polisiye.
Hoşbuldum. İnşallah bu konu beni de daha fazla kitap okumaya teşvik eder. Sayfalara şöyle bir göz attım. Şimdiden daha çok okumaya heveslendim.aramıza hosgeldiniz. kalıcı olmanızı ve karşılıklı güzel paylaşımlarımızın olmasını dilerim.
Ben de ancak daha 29. Sayfadayım
Benimle ortak okuma yapma bi daha. Hiç keyifli olmuyordur senin için
Başınız sağolsun .Allah rahmet etsin inşaAllahAmcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Sensiz olmaz.
Aynı duyguları paylaşıyoruz ya önemli olan da bu, ne kadar sürede okuduğumuz fark etmez.
Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Başınız sağolsun canımAmcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Kitapla ilgili bir şeyler daha paylaşır mısınız? Sineklerin Tanrısı beni de çok etkiyen bir kitap olmuştu.İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün Doktor Moreau'nun Adası'nı bitirdim. Böyle bir kitap beklemiyordum, bilsem daha önce okurdum. Sineklerin Tanrısı'nı okurken bu kadar dehşete düşmüştüm en son.
Herkese iyi hafta sonları dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?