Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selamlar
salı günü yaşar kemal okuyacağım demiştim ancak başlamadım o gün yeni kitaba. bugün ise ayın ilk günü olması sebebiyle yeni kararlar aldım ve Özge Bezirci Dikici’nin Şekersiz 21 Gün kitabına başladım. sayfa 57 deyim.
tatlı çok seviyorum, spor sevmiyorum ve bu bana kilo olarak geri dönüyor, alışkanlıklarımı değiştirmenin zamanı geldi. umarım başarabilirim.
keyifli okumalar, sevgiler hepinize

Merabalar ben de Mucizeler Dükkanına Dönüş'ü okuyorum Debbie Macomber'in ama sıkıldım sanki kitaptan bitsin diye bakıyorum dün 3 yeni kitap aldım onlara geçmek istiyorum okuyanınız var mı aranızda bu kitabı ben mi haksızlık yapıyorum acaba kitaba

Kıxlar ben şimdi baykuş olmadığım için bildirim topiğine yazacak mıyım, yoksa 2 ay buraya yazmam yeterli mi?

Kıxlar ben şimdi baykuş olmadığım için bildirim topiğine yazacak mıyım, yoksa 2 ay buraya yazmam yeterli mi?
2 ay düzenli olarak bildirim topiğine bitirdiğiniz kitapları, buraya da birkaç günde bir de olsa okuma durumunuzu bildirirseniz sizi de baykuş listesine yazar arkadaşlarımız :)

Iyi aksamlar kizlar, cok sacma gergin bir gun gecirdim bugun. Kac gundur olumlamalarla gunlerim hep huzurlu geciyordu iki gundur diyetimi bozmus gibi oldum. Neyse gece yatmadan olumlamalara devam edecegim. Gelsin huzur dinginlik )) aksam guzel bir kardiyo ve karin idmani ile stresimi attim ayrica spor kacaklarina duyurulur.
Bugun Millenium serisinin 4.kitabi Orumcek Agindaki Kiza soyle bir giris yaptim galiba syf 19 dayim.
merhaba kitapsever hatun milleti

Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...175
o halde bu mu?
https://urun.n11.com/dis-macunu/splat-professional-ultracomplex-dis-macunu-100-ml-P214550011
Evet bu canim da n11 abartmis ben bunun yari fiyatina aliyorum gratisten. Ayrica 8 martta kesin ciddi indirim yaparlar benden soylemesi. Bi yuzde 50 cilginligi bekliyorum acikcasi :)))
Bugün ne okusam diye uzunca düşündükten sonra Şanzelize Düğün Salonu'nda karar kıldım.

Bakalım nasıl bir kitap
ben cok sevmis ve begenmistim.

Merhaba arkadaşlar, bugün Goodreads'e okuduğum kitapları ekleyeyim dedim ve üç ayda yalnızca altı kitap okuduğumu gördüm. Daha önce hiç böyle bir kısırlık dönemine girmemiştim. Son zamanlarda inanılmaz bir konsantrasyon sorunum var. Bir türlü aralıksız okuyamıyorum. Başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum kitapları. Sizlerin yorumlarından faydalanmak ve kendi durumumu takip edebilmek adına burası iyi gelecek diye düşünüyorum. Bir süre akıcılık açısından gerilim, bilim kurgu, fantastik kitaplar seçeceğim sanırım.

Bugün Dr. Moreau'nun Adası isimli kitaba başlayacağım. İyi okumalar herkese.

Selamlar
Bugün biraz tarz değiştirip Kafes isimli kitaba başlıyorum. Sen okumuşsundur diye tahmin ediyorum bir civciv annesi
evet okudum benim sevdiğim bir tarz gerilim-korku. beklentin çok yüksek olmasın, bir King değil ama kendi kulvarında başarılı bir kitaptı bana göre. bitirdiğinde yorumunu görmeyi isterim

Iyi akşamlar
Geçmişe pek bakamadım. InşaAllah herkes iyidir.
Sarı Sıcak bitti.

Gözyaşlarıma Rağmen Babam bir türlü ilerlemiyor
Sayfa 41
Gözyaşlarıma rağmen babam bence hiç güzel bir kitap değildi 3-4 yıl önce okumuştum ya çeviriden ya yazardan duygu asla geçmiyor ve çok köpük kopuk ilerliyor farklı bir kültürü de anlattığı için çok sıkılmıştim okurken bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…