- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.821
Burada tavsiye üzerine okumuştum. ben çok beğendim. Keyifli okumalarBugün ne okusam diye uzunca düşündükten sonra Şanzelize Düğün Salonu'nda karar kıldım.
Bakalım nasıl bir kitap
harika bir kitapBugün ne okusam diye uzunca düşündükten sonra Şanzelize Düğün Salonu'nda karar kıldım.
Bakalım nasıl bir kitap
2 ay düzenli olarak bildirim topiğine bitirdiğiniz kitapları, buraya da birkaç günde bir de olsa okuma durumunuzu bildirirseniz sizi de baykuş listesine yazar arkadaşlarımız :)Kıxlar ben şimdi baykuş olmadığım için bildirim topiğine yazacak mıyım, yoksa 2 ay buraya yazmam yeterli mi?
Evet bu canim da n11 abartmis ben bunun yari fiyatina aliyorum gratisten. Ayrica 8 martta kesin ciddi indirim yaparlar benden soylemesi. Bi yuzde 50 cilginligi bekliyorum acikcasi :)))merhaba kitapsever hatun milleti
Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...175
o halde bu mu?
https://urun.n11.com/dis-macunu/splat-professional-ultracomplex-dis-macunu-100-ml-P214550011
ben cok sevmis ve begenmistim.Bugün ne okusam diye uzunca düşündükten sonra Şanzelize Düğün Salonu'nda karar kıldım.
Bakalım nasıl bir kitap
evet okudum benim sevdiğim bir tarz gerilim-korku. beklentin çok yüksek olmasın, bir King değil ama kendi kulvarında başarılı bir kitaptı bana göre. bitirdiğinde yorumunu görmeyi isterimSelamlar
Bugün biraz tarz değiştirip Kafes isimli kitaba başlıyorum. Sen okumuşsundur diye tahmin ediyorumbir civciv annesi
Gözyaşlarıma rağmen babam bence hiç güzel bir kitap değildi 3-4 yıl önce okumuştum ya çeviriden ya yazardan duygu asla geçmiyor ve çok köpük kopuk ilerliyor farklı bir kültürü de anlattığı için çok sıkılmıştim okurken bendeIyi akşamlar
Geçmişe pek bakamadım. InşaAllah herkes iyidir.
Sarı Sıcak bitti.
Gözyaşlarıma Rağmen Babam bir türlü ilerlemiyor
Sayfa 41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?