Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar Başlangıç bitti benim de, çok beğendim çok sevdim. _meLinDa_ kitabı okurken sürekli acaba burası nasıl bir yer diyerek resimlerine bakmıştım anlatılan yerlerin, çok beğenip ne güzel gezilir buralar demiştim sen gezmişsin ne güzel

Başlangıç'tan önce başlayıp hemen yarım bıraktığım Cadı - Cadı Çarpıyor kitabını okuyorum şimdi. Orjinal metin bazı kelimeleri anlamakta baya zorlanıyorum ama yine de okurken keyif alıyorum. Hüseyin Rahmi GÜRPINAR çok güzel yazmış çok güzel anlatmış gerçekten.
Ben biraz geri kalıcam ama kitabım bitince hemen peşinizden gelirim Kötü Karma'ya. Gelemeyebilirim de kardeşimin eşi hamile bugün yarın doğum bekliyoruz, bebeğimiz gelirse minik bir ara vermem gerekebilir

Ahhh ahh hiç kıskanmıyorum ki, zaten aletli plates felen yapmayı da hiiiiiiiiiç istememiştim, yüzme felen de sevmem, yüzmek nedir yani

Hoşgelsin güzel bebek

Dun aksam agatha christie isiklar sonunce bitti. Kitabi okuyunca nicin agatha yi bu kadar sevdigimi bir kez daha anladim. Bir insan bu kadar uretken, hayal gucu bu kadar genis olabilir ancak. Sadece hayal gucu degil anlatimi da cok hos. Okudugum butun kitaplarini da zevkle okudum. Ama gece yarisi cinayeti ve isiklar sonunce kitaplari ayri bir zevk verdi bana.

Ergenlikte cok severdim artık dediğin gibi bayıyor

Akşam okuyamadım. Kafam dalgın. Aklıma sürekli tecavüze uğrayan çocuklar geliyor, üzülüyorum, ağlamak istiyorum.

Kendi kızımı düşünüyorum. Tırnağını keserken etine gelmesin diye dikkat ettiğim, üzerine titrediğim kızım aklıma geliyor. Mahvoluyorum.

Neyse çok konuştum, becerebilirsem uyuyacağım, başım da ağrıyor.

İyi geceler herkese

Ben de bitirdim ve çok sevdim
Çok değişik bir kitaptı cidden, merakla okudum

Algernon'a Çiçekler bitti. elenaferrante tavsiyen için teşekkür ederim çok güzel bir kitaptı. okurken bana Benjamin Buton'un Tuhaf Hikayesi ni anımsattı nedense. yeni kitabım Mutlu Prens

Rica ederim efendim. Bana değil kızlara teşekkür et, ben de onlardan duydum. Cidden güzel kitaptı

Sabah uyandım herkes uyurken Hasan Ali Topbaş Gecenin Gecesi kitabını bitirdim. Zaten incecik, bir oturuşta okunacak bir kitap. En çok da en sonki hikayeyi beğendim.

Sıradaki kitabım
Nermin Yıldırım
Saklı Bahçeler Haritası

Pazartesi başlarım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…