- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.421
Ahhh ahh hiç kıskanmıyorum ki, zaten aletli plates felen yapmayı da hiiiiiiiiiç istememiştim, yüzme felen de sevmem, yüzmek nedir yaniHem zaman girdi hem dr bugün 3. Kursuma yazildim evde sadece yemek çamaşır bulaşık için uğruyorum . Haftasonlari da sosyalleşme şeyleri her şeye yetişemiyorum bakalım bir sure böyle gidecek vücuduma yatırım yapıyorum ) aletli pilatese basladim çok güzel bir şeymiş . Yüzme bilmiyorum bugün yüzme kurduna kayıt oldum bir dr drama kursum var :)
Selamlar Başlangıç bitti benim de, çok beğendim çok sevdim._meLinDa_ kitabı okurken sürekli acaba burası nasıl bir yer diyerek resimlerine bakmıştım anlatılan yerlerin, çok beğenip ne güzel gezilir buralar demiştim sen gezmişsin ne güzel
Başlangıç'tan önce başlayıp hemen yarım bıraktığım Cadı - Cadı Çarpıyor kitabını okuyorum şimdi. Orjinal metin bazı kelimeleri anlamakta baya zorlanıyorum ama yine de okurken keyif alıyorum. Hüseyin Rahmi GÜRPINAR çok güzel yazmış çok güzel anlatmış gerçekten.
Ben biraz geri kalıcam ama kitabım bitince hemen peşinizden gelirim Kötü Karma'ya. Gelemeyebilirim dekardeşimin eşi hamile bugün yarın doğum bekliyoruz, bebeğimiz gelirse minik bir ara vermem gerekebilir
inşallah canım şöyle kolay kolay gelir dua edin, gelin çok korkuyo doğal olarakHoşgelsin güzel bebek
inşallah canım şöyle kolay kolay gelir dua edin, gelin çok korkuyo doğal olarak
amin inşallahAllah yardım etsin, bebecik hiç zorluk çıkmadan gelsin dünyaya inşallah
Ergenlikte cok severdim artık dediğin gibi bayıyorHerkese gunaydin,
Hakan Akdogan Varlik ve Piclik bitti. Kotu bir kitap degil ama cok negatif bir enerjisi vardi kitabin yanlis bir zamandi benim icin ama kisa oldugu icin bitirdim. Galiba artik 'kaybedenler klubu' stilinde yazilan seyler beni eskisi kadar etkilemiyor. Batakliga saplanmis ruhlatin kotuyu kotulugu benimsedikleri hikayeler bana klise gelmeye basladi. (Ama Chuck Palahniuk' u siradisi ve eglenceli buldugum uslubundan dolayi tenzih ediyorum)
Siradaki kitabim Sinestezya bayadir merak ediyordum bu kitabi.
Kendimi bu aralar enerji ve olumlamaya vermek istiyorum kaynak onerilerinize de acigim.
minerva1988 sosyal fistik cok iyi yapiyorsun inan. Spor yapmana da ayrica cok mutlu oldum.
Ben de bitirdim ve çok sevdimKötü karma bitti... Çok keyifli ve bir o kadar da anlamlıydı.
İçinde bulunduğun anı ya da elindeki nin kıymetini içinde bulunduğun zamanda bilemiyorsun bazen. Diğer kitaplarını da merak ettim .. Okumak istiyorum.
Algernon'a Çiçekler bitti.elenaferrante tavsiyen için teşekkür ederim çok güzel bir kitaptı. okurken bana Benjamin Buton'un Tuhaf Hikayesi ni anımsattı nedense. yeni kitabım Mutlu Prens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?