- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 4.000
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.401
Hem zaman girdi hem dr bugün 3. Kursuma yazildim evde sadece yemek çamaşır bulaşık için uğruyorum . Haftasonlari da sosyalleşme şeyleri her şeye yetişemiyorum bakalım bir sure böyle gidecek vücuduma yatırım yapıyorum ) aletli pilatese basladim çok güzel bir şeymiş . Yüzme bilmiyorum bugün yüzme kurduna kayıt oldum bir dr drama kursum var :)
Ya masaallah ne renkli ve hareketli bir hayatın var.Hem zaman girdi hem dr bugün 3. Kursuma yazildim evde sadece yemek çamaşır bulaşık için uğruyorum . Haftasonlari da sosyalleşme şeyleri her şeye yetişemiyorum bakalım bir sure böyle gidecek vücuduma yatırım yapıyorum ) aletli pilatese basladim çok güzel bir şeymiş . Yüzme bilmiyorum bugün yüzme kurduna kayıt oldum bir dr drama kursum var :)
Sen buna aksatma mi diyorsun pudram.Iyi geceler
Anna Karenina nihayet bitti.. Çok aksattim 1 haftadır..
~spoiler~ içerir.
Genel olarak keyifliydi.. Özellikle kiti ve levin karakterleri merak ettirdi.. Ama en sonunda Anna yetti artik bi karar verin raddesine getirtti. Baydı gel-gitleri.. Ama içsel çatışması ve kafasındaki kurguları çok iyiydi. O psikolojiyi iyi yansıtmış.
Canimsin :) bu sene rahat bir okuldayim diye kendime yoneldim bakalim :)Hiperaktif ve supersosyal bir bebegin Savas ve Barisi ortalama bir surede bitirmesini beklemek saskinlik olur yani :))) srn tam bir ikizlersin ya cok seviyorum bu aktifligini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?