Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

aletli pilates harika bişey, ekim ayında bende 1 ay yaptım. ama lütfen bitince bırakma.
farklı bişeyde olsa devam et spora. fitnese geçtim bende ama ne yaparsam yapayım gitmeyen bir göbeğim var.

Iyi geceler
Anna Karenina nihayet bitti.. Çok aksattim 1 haftadır..

~spoiler~ içerir.
Genel olarak keyifliydi.. Özellikle kiti ve levin karakterleri merak ettirdi.. Ama en sonunda Anna yetti artik bi karar verin raddesine getirtti. Baydı gel-gitleri.. Ama içsel çatışması ve kafasındaki kurguları çok iyiydi. O psikolojiyi iyi yansıtmış.

Ya masaallah ne renkli ve hareketli bir hayatın var.
Yap yap evlenmeden çocuk yapmadan kendine yatırım yap.
Sonra pek fırsatın olmuyor.
İyi eğlenceler ve kolaylıklar

Sen buna aksatma mi diyorsun pudram.
Bebek koalayla rekor kiriyorsun

Hiperaktif ve supersosyal bir bebegin Savas ve Barisi ortalama bir surede bitirmesini beklemek saskinlik olur yani :))) srn tam bir ikizlersin ya cok seviyorum bu aktifligini
Canimsin :) bu sene rahat bir okuldayim diye kendime yoneldim bakalim :)

Herkese gunaydin,
Hakan Akdogan Varlik ve Piclik bitti. Kotu bir kitap degil ama cok negatif bir enerjisi vardi kitabin yanlis bir zamandi benim icin ama kisa oldugu icin bitirdim. Galiba artik 'kaybedenler klubu' stilinde yazilan seyler beni eskisi kadar etkilemiyor. Batakliga saplanmis ruhlatin kotuyu kotulugu benimsedikleri hikayeler bana klise gelmeye basladi. (Ama Chuck Palahniuk' u siradisi ve eglenceli buldugum uslubundan dolayi tenzih ediyorum)
Siradaki kitabim Sinestezya bayadir merak ediyordum bu kitabi.
Kendimi bu aralar enerji ve olumlamaya vermek istiyorum kaynak onerilerinize de acigim.
minerva1988 sosyal fistik cok iyi yapiyorsun inan. Spor yapmana da ayrica cok mutlu oldum.

beautiful mistake bitti. yazarın okuduğum ilk kitabına göre bir tık daha az komik bir kitaptı. tüm o sanatsal, cinsel ve insan ilişkilerinin yanı sıra üvey babası tarafından istismar edilen bir kızın da hayatına değinmişti. insan okurken bile küplere biniyor sinirden. güzel bir kitaptı.

minerva1988 insanın kendine yönelip yatırım yapması çok güzel oluyor. yorulmak nedir bilmiyor insan o kadar aktif oluyorsun ki. ahhh ahh bir zamanlar bende öyleydim. gözümde canlanır koskoca mazi :) Şunu da koyayım şuraya biraz efkarlanayım .

Selam kızlar
Dün Başlangıç’ı bitirdim, çok güzel bir konuydu yine, gezdiğimiz yerlerden bahsetmesi beni çok mutlu etti
Her ne kadar aynı mantık olsa da tüm kitapları ben seviyorum şehirler, müzeler ve tarihi yapılarla kitaplarını harmanlamasını
Kötü karmaya başladım sayfa 117
DonukPudra N-A-R ve _Cassandra_ da var kitap, pudram başladı kızlar siz de kopup gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…