Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar
Korkma iyi bir annesin sy 187

Cocuga karsi sıklıkla emir cumleleri kurmak ileriye donuk onunla olan iletisimimize ve onun gelisimine engel bir davranismis. Cunki bir sure sonra sozumuzu geciremedigimzde de soz dinlemeyen yaramaz diye etiketlemeye basliyoruz. Bunu yapmadan once donup kendimize bakmali ve dogru iletisim kurabiliyor muyum acaba diye sormaliyiz diyor

Son düzenleme:
Bu kitabı bende okumuştum ve son sayfalardaki siyasi olaylar benimde hoşuma gitmemişti. Ama genel olarak gayet iyi bir kitaptı
Ayşe Kulin'le pek aram iyi değildir ama 1K'da çok iyi yorumları var,merak ettim okuma listeme alayım:super:

Buraya pek uğramıyorum çok okumadığımdan.
Koşuyorum Öyleyse Varım kitabına bir başlangıç yaptım. Yanında Kendi Kutup Yıldızını Bul kitabına başladım.Onun yadında da Evinizde ki terapist kitabına giriş yaptım. Hepsinden biraz biraz okuyarak devam ediyorum.
benim de elimde üç tane kişisel gelişim kitabı var bilinçaltının gücünü okumak istiyorum ama bu ara kitap okuyamıyorum olumlama yapıyorum bu kitabı da okusam çok iyi olacak

Selam kızlar
İyileşememişim 5 gün daha rapor verdi doktor amca, evden çalışçam mecbur işlerim çok fazla Başlangıç sayfa 290 dan brown seviyorum :KK200:

İşler hallolur bir şekilde, siz iyi olun önemli olan o, yorma kendini, yavaş yavaş yaparsın işleri, dinlen bol bol. Seviyorum sizi. :KK200:

bende 1. sınıf annesiyim, sesli okutuyorum ama oğlum sesli okumak istemiyor pek çabuk yoruluyor sanırım sesli okuyunca

evet bizimki de öyle ama ben kelimeleri düzgün, takılmadan çıkarana kadar devam etmeyi düşünüyorum.
uzun kelimelerde sıkılıp sonunu uyduruyo bazen. sanırım yaza kadar oturur.
aslında biz daha çok yoruluyoruz takip ederken, okuma, ödev, oyun ben bi süre kendimi toparlayamıyorum.
kendi kitabımda ağır gidiyor bu yüzden.

Gunaydinlar kizlar,
Sevgililer gunu serefine "bahane" hazirladigim yemegi yaktim esime disardan soyledik nasil ama :halay::KK200::bicak:
Hakan Akdogan Varlik ve piclik syf 46 dun cok yogundum pek okuyamadim. Aranizda Hakan Akdogan okuyaniniz var mi? Ogrenciyken Nu Peride' yi okumustum bu kitabiyla Yunus Nafi Roman Odulunu almis , ben de cok begenerek okumustum Nu Peride' yi tavsiye ederim size. Varlik ve piclik de hafiften yeralti edebiyati gibi geldi bana merak ediyorum kitabi.
1 aydan fazladır savaş ve barış 1. Kitaptayim okuyamiyorim. Okuyamiyorim yazmaktan da utanıyorum
araya cok sey girdi sogudun mu?

teşekkürler, eve gidince bir liste oluşturayım. bu dönem kendime istediğim kitapları okuma hakkı ve zamanı veriyorum :))
hosgeldiniz, biraz kendinizden bahseder k8diniz okuma aliskanliklariniz ve zevkiniz ne yondedir? Ilk sayfada kurallarimiz gar goz atabildiniz mi bu arada.

Merhaba baykuşlar :KK3:

Anna Karenina 1001. sayfadayım. Bugünlük de bölümümü bitirdim, son bölümü de yarın okurum, az bir sayfa kaldı ama sıkıştırmak, kendimi zorlamak istemiyorum, sabah okumasıyla bitiririm.
seni uzun kesafe ya da maraton kosucularina benzetiyorum Giz :KK54:

Gunaydinlar kizlar,
Sevgililer gunu serefine "bahane" hazirladigim yemegi yaktim esime disardan soyledik nasil ama :halay::KK200::bicak:
Hakan Akdogan Varlik ve piclik syf 46 dun cok yogundum pek okuyamadim. Aranizda Hakan Akdogan okuyaniniz var mi? Ogrenciyken Nu Peride' yi okumustum bu kitabiyla Yunus Nafi Roman Odulunu almis , ben de cok begenerek okumustum Nu Peride' yi tavsiye ederim size. Varlik ve piclik de hafiften yeralti edebiyati gibi geldi bana merak ediyorum kitabi.
araya cok sey girdi sogudun mu?

hosgeldiniz, biraz kendinizden bahseder k8diniz okuma aliskanliklariniz ve zevkiniz ne yondedir? Ilk sayfada kurallarimiz gar goz atabildiniz mi bu arada.

seni uzun kesafe ya da maraton kosucularina benzetiyorum Giz :KK54:

selamlar. öğretmenim. geçen yıllarda kitap okumaya vakit ayıramadığım için aöf tarih bölümüne kaydımı yaptırdım. tarih bölümü bitti bu sayede pek çok tarih kitabı okumuş oldum ayrıca bir lisansım daha oldu. bu sene de başka bir bölüme yazılmıştım ama bıraktım. bu sene genel olarak sağlık ağırlıklı kitaplar okumak niyetindeyim. kitaplıkta okunmayı bekleyen pek çok kitap var. ilgi alanım araştırma-tarih, sağlık kitapları roman olarak da kafamı dağıtmak için distopik kitaplar tercih ediyorum. bir dönem hatrı sayılır oranda mitoloji okudum. bu arada nutuku da yeniden okumak istiyorum.

klasik kitapları hiç okumadım desem yeridir. sayfalar dolusu tasvir okumaya tahammülüm yok. ama dantenin kitaplarını okumak niyetindeyim.

Back