Harikasıniz teşekkürleralexandra cavelius..
Ben Aylin'in öyle anlamsızca ölmesini hazmedemiyorum.Sonunu bağlasaymış iyiymiş değil mi
Okuduğum ve çok sevdiğim bir kitaptır.Niye eklemedim diye düşündüm cevabınızı görünce. :))Favori kitabım jane eyre der ve tek geçerim.
Aynen öyle. Sonuna kadar bayılarak okudum, sonunda keşke tanımasaydım aylini neden bu şekilde öldü hep merak edeceğim diye pişman oldum .Ben Aylin'in öyle anlamsızca ölmesini hazmedemiyorum.
Cinayetmi kazamı orası ayrı bir muamma zaten.Ve Amerika gibi bir yerde böylesi bir ölümü aydınlatamamış olmaları zaten mantık dışı.
Ay ben yine kendimi kaptırdım
Birde Canan Tan'ın İZ kitabı da beni çok germişti.
Bende şaşırdım listede göremeyince. Ugultulu tepelerOkuduğum ve çok sevdiğim bir kitaptır.Niye eklemedim diye düşündüm cevabınızı görünce. :))
Küçük Prens (Kesinlikle bir çocuk kitabından fazla.)
Ya ben taş meclisini okudum o yazardan ilk.Oyle olunca adamın tüm kitaplarına önyargım oldu sanırım okuyamiyorum konu sahibesinin sorusuna gelicek olursam acı sevgi ve çileli gül Ümmühan taştan favorilerim bi de küçük düşler büyük umutlar var ama yazarını hatırlayamadım bi de debbie macomber var okuyunca umut doluyorum :)aa yok taş meclisi kadar kötü diyemem haksızlık olur :))
Merhaba Arkadaşlar,
Tam bir kitapkurdu olanlar ve okumaya doyamayanlarla burada toplanmak istedim.Okuduğunuz ve sizde kalıcı etkiler bırakan kitapların adlarını yazarlarıyla birlikte yazarak hep birlikte yeni kitaplar keşfedebiliriz.
Benim Listem:
Gurur ve Önyargı-Jane Austen
Uğultulu Tepeler-Emily Bronte
Milena'ya Mektuplar-Franz Kafka
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali
Küçük Prens- Antoine de Saint-Exupery
Mahşer-Stephan King
Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini
Biraz yeni olanlar:
Ton Üçlemesi-El James :
1-Grinin Elli Tonu
2-Karanlığın Elli Tonu
3-Özgürlüğün Elli Tonu
Senden Önce Ben-Jojo Moyes
Cadı Avcısı-Virginia Boecker
Çirkin Aşk-Coleen Hoover
Hush Hush Serisi - Becca Fitzpatrick:
1-Fısıltı
2-Çığlık
3-Sessizlik
4-Final
Trendeki Kız-Paula Hawkins
Mucize- R.J. Palacio
Kendimi yazmaktan alıkoyamıyorum, daha onlarca kitap var yazmadığım.Fakat yeni kitaplara açık olmak istiyorum.Umarım hazırlayıp attığınız listelerde yeni yeni kitaplar keşfedebilirim.Bu liste size yeni bir kitap katar mı hiç bilmiyorum çünkü çok bilinen ve çok iyi kitapları yazmış bulunmaktayım.Yardımcı olmuşsam ne mutlu bana, size ait listeleri bekliyorum :)
Ben bu kadar popüler olmadan önce okumuştum ve cok sevmiştim. Okumanı tavsiye ederim.Ya ben okumadım ama bu küçük prens temalı ürünler,sosyal medyada alıntılar çıktığından beri bu tarz şeyler beni kitabın overrated olduğunu düşündürdü bi içim soğudu kitaba karşı,merak ettim siz şimdi böyle yazınca
Sizin için yanlış bir başlangıç olmuş maalesef :) siyah kandan devam edebilirsiniz bence ..Ya ben taş meclisini okudum o yazardan ilk.Oyle olunca adamın tüm kitaplarına önyargım oldu sanırım okuyamiyorum konu sahibesinin sorusuna gelicek olursam acı sevgi ve çileli gül Ümmühan taştan favorilerim bi de küçük düşler büyük umutlar var ama yazarını hatırlayamadım bi de debbie macomber var okuyunca umut doluyorum :)