Kitap Severler Buraya

Sonunu bağlasaymış iyiymiş değil mi
Ben Aylin'in öyle anlamsızca ölmesini hazmedemiyorum.
Cinayetmi kazamı orası ayrı bir muamma zaten.Ve Amerika gibi bir yerde böylesi bir ölümü aydınlatamamış olmaları zaten mantık dışı.
Ay ben yine kendimi kaptırdım
Birde Canan Tan'ın İZ kitabı da beni çok germişti.

Madalyonun iç yüz, yazarını unuttum. Havva'nın 3 kızı. Tekeler Zamanı, yazarını unuttum:) Momo, Michael Ende.Sonki her yaş grubuna uygun.

Ayşe kulinin her kitabını okudum sayılır okumadıklarım sırasını bekliyor kitaplığımda. Basit, kafa dağıtmalık. Tutsak güneşi çok beğenmiştim. Biraz da hatunun asiliği çekiyor kendine beni ..

Sinan akyüz - piruze ; son zamanlarda okuyup beğendiğim kitaplardan. Ayşe kulin- canan tan tadı aldım biraz. Biraz depresif ve konu olarak da piraye ye yakın çok ..

Elif şafak ustam ve ben' i güzel . Çoğu kitabını okudum, güzel yazıyor kadın.

Tess gerritsen birkaç kitabını okudum, kocaman yazıları ve akıcı diliyle 1 günde bitirdiklerimden..

Şimdilik bunları hatırlayabildim ...

Aynen öyle. Sonuna kadar bayılarak okudum, sonunda keşke tanımasaydım aylini neden bu şekilde öldü hep merak edeceğim diye pişman oldum .

Ve şu an farkettim ki ben iz'i okumamışım aylar önce alıp kitaplığa koydum başka kitaplarla birlikte, okudum sanıyorum bir kitap daha çıktı okuyacak..

Okuduğum ve çok sevdiğim bir kitaptır.Niye eklemedim diye düşündüm cevabınızı görünce. :))
Bende şaşırdım listede göremeyince. Ugultulu tepeler
Sırca Fanus
Dalgalar (Virginia Woolf un ama adı buydu sanırım)
Küçük Prens
Otomatik Portakal
Monteigne Denemeler
Ütopya
Ilyada
Gazap Üzümleri
Muhteşem Gatsby
.
.
.
Aklıma geldikçe yazarım
Hatta bir tane daha geldi
Rüzgar Gibi Geçti.

Küçük Prens (Kesinlikle bir çocuk kitabından fazla.)

Ya ben okumadım ama bu küçük prens temalı ürünler,sosyal medyada alıntılar çıktığından beri bu tarz şeyler beni kitabın overrated olduğunu düşündürdü bi içim soğudu kitaba karşı,merak ettim siz şimdi böyle yazınca

aa yok taş meclisi kadar kötü diyemem haksızlık olur :))
Ya ben taş meclisini okudum o yazardan ilk.Oyle olunca adamın tüm kitaplarına önyargım oldu sanırım okuyamiyorum konu sahibesinin sorusuna gelicek olursam acı sevgi ve çileli gül Ümmühan taştan favorilerim bi de küçük düşler büyük umutlar var ama yazarını hatırlayamadım bi de debbie macomber var okuyunca umut doluyorum :)

bi site var neokur yazın google a
kitap listeleri yapabilir
kitapları yorumlayabilir
ve yeni kitaplar keşfedebilirsiniz

ben şu sıralar "semerkant" ı okuyorum çok güzel

Ben bu kadar popüler olmadan önce okumuştum ve cok sevmiştim. Okumanı tavsiye ederim.

Sizin için yanlış bir başlangıç olmuş maalesef :) siyah kandan devam edebilirsiniz bence ..

Deneme sevenlere Mustafa Kutlu denemeleri iyidir ^^
Sufi terapistin sohbet günlüğü,mutluluğun sakıncaları,mutsuzluk son dönemde okuduğum güzel pskoloji kitaplarındandı.
Nermin tenekecinin insan hatırlar kitabı iyiydi.
Foucault'un "doğruyu söylemek" olabilir..
Ya da zeynep arkanın şiir kitabı "ikrar" çok güzeldi...

Fareler ve insanlar
Düğümlere ufleyen kadınlar
Gavurun dölü
Ayşe Kulin - dönüş

Yüzlerce kitap okumusumdur bu zamana kadar. Unutamadiklarim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…