- Konu Sahibi arzuca9432
-
he bu arada arzuca kardeşim..benimde mevlana ya karşı büyük bir ilgim varda şuan okuduğum kitaplar onunla ilgili demişssin.neler okuyorsun acaba?eğer istersen benimde tavsiye edebileceklerim var...selametle
şu elif şafağın aşk kitabını merak ettim doğrusu..konusu nedir canım?netten de inceleyemedim henüz..peki mesneviyi kim çevirmiş?şefik canın (talebelerinden) çevirisini yaptığı çok güzel...bende de var timaş ın mesnevisi ama çok fazla fırsatım olmadı bebişden...
beddiüzzamanın risale i nur küllaiyatı gibi bende mesneviyi bir kur'an tefsiri olarak görüyorum...aslında bu tür eserleri okumak lazım çoğu zaman ki ufkumuz genişlesin...çok güzelmiş aşk kitabı anlattığına göre..en kısa zamanda alıp okumam lazım...şuan sonsuz kulluk kitabını okuyorum Rabia brodbeck in...diğer kitabını geçen senelerde okumuştum hazreti insan diye...tavsiye ederim onu çok hoş bi kitaptı..mümkünse daha sık görüşelim arkadaşım kitap hakkında fikir almak çok hoş..kal selametle...
gerek yaşamdan alınmışkitapları severim. daha önceden kitaplarını okuduğum ve beğendiğim yazarların kitaplarını alırım. mutlaka kitabı elimealdığım ilkan arkasında kiözeti okurum ayrıca kitabını içindeki yazılarıda göz atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?