- Konu Sahibi arzuca9432
Okumak için seçtiğiniz kitabın hangi özelliklerine bakarsınız?.................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tavsiye romanları seçiyorum bu aralar.
Kitabın yanından geçerken ruhum sanki o kitabı
bulur vede okumamı söyler.Yani kitapçıda gezerken
o kitabı görürüm vede mutlaka arkasını vede içini
okurum.Bir bağ kurulur sanki kitapla aramızda....................................
fikirlerine değer verdiğim ve zevkerimiz uyuyorsa ben de o kişilerin tavsiye ettiği kitapları okurum..
B arada aynen senin gibi kitapçıda kitap seçerken ktap beni ben kitabı çekeriz... Garip birşey.. Arkasını okumadan, yazarını tanmadan aldığım ve çok beğenerek okuduğum kitaplar çoktur... Hiçbir zaman zaten kitapçıya şu kitabı alıcam diye gitmem... Kitapçıyı baştan sona gezerim her rafın önünde zaman geçiririm, kitaplara kitap isimlerine yazarlara göz atarım ve mutlaka beni cezbeden 3-5 kitap bulur alır çıkarım....
Eşim kitaplarım tükenmeye başladığında benimle alışverişe çıkmak istemez, çünkü ben kitapçıda kitaplarla telepati yaparken çok sıkılıyor kendisi.... O yüzden kitap alışverişine hep yanlız çıkarım, böylece hadi hadi diyen yada bşey söyleyip dikkatimi dağıtan kimse olmaz etrafımda....
Bazan saatin farknda bile olmuyorum... ve kitapçıdan çıkınca acaip rahatlamış, deşarj olmuş dinlenmiş hissediyorum...
En güzel tterapi benim için, kitap almak ve kitap okumak....
Aaa bu arada asla kitapçıların best seller raflarına bakmam, best seller lar bana hitap etmiyor.... haa aradan 21 sene geçtikten sonra normal rafa düşünce ilgimi çekerse aaa bu bir ara best sellerdi diyerek seçim kriterime giriyor ama bu yaz dar paça pantolonlar moda der gibi bu kitaplar çok popüler die yapılan reklamları protesto ediyorum....
Aynen dediğiniz gibi.Bende kitapçılarda gezerken saatlerimin
nasıl geçtiğini farkına bile varmam,onun için yalnız giderim.
Oradaki her kitabı koklarım sanki,hepsine o kadar değer
veririmki o anda hepsini birden almak vede okumak geçer
içimden.Benimle aynı duyguları paylaşatığına çok sevindim.
Maalesef bu duyguları paylaşan insanlar ve de okuma
alışkanlığı olanlar o kadar az ki...........................
ayne bende öğleyim ilerde bir odaya koskocaman bir kütüphane yaptırmayı istiyorum koltuğumda oturup elimde çayım ve kitabım sakin bir ortamda kitap okumayı okadar çok severimki..ya düşünürken bile heyecan basar...
kitap okumak gibisi yok.:asigim:.okumayan eksik ve yarımdır herdaim..
gerçekdışı kurguları okumayı sevmem.. uçucu bilgiler gelir.. vakit kaybı zannederim,
öyle olmadığını bilmeme rağmen , soyutluğu kitabı hissetmemi engeller... bu yüzden de okuyamam..
lâkin yaşanmış gerçeklikleri merak ile okurum.. somut bilgi hoşuma gider..
çok sayfalı olmamasını muhakkak seçerim.. çok dediğim 300-350 i geçmesin derim.. uzun süre aynı kitaptan sıkılırım..
bir de ikinci kitapları severim.. özellikle tercih etmem ama, mümkün mertebe okunmuş kitap okumak isterim..
böyle ..