Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben kitap okumayı çok seven biri değilim fakat artık okumak istiyorum düzenli olarak. Aşırı Korku macera gerilim içeren önerebiliceğiniz bir kitap var mı ?
Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben kitap okumayı çok seven biri değilim fakat artık okumak istiyorum düzenli olarak. Aşırı Korku macera gerilim içeren önerebiliceğiniz bir kitap var mı ?
Ooo arkadaşların dediği gibi agatha cristie Dan brown Korku seversen (stephen king) Jean christophe grange Dean koontz Türk polisiye ahmet ümit Gerilim james carol Hepsine kefilim çoğunu okumusumdur