Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman aklima sunlar geldi ,Açıkçası vaktimi öldürmek için değil de bana insanlığıma çevreme birşeyler katsın istiyorum Doğan Cüceloğlu bunlardan biriydi
Teşekkür ederim ❤Tolstoyu okumuştumO zaman aklima sunlar geldi ,
- Iyi hissetmek- David Burns
- Akış- Mihaly Csikszentmihalyi
- Halil Cibran kitaplari
- Tolstoy - Insan ne ile yasar
- Don Miguel Ruiz- Ustaca sevmek ve Dort anlasma kitaplari
- Ayse Bilge Selcuk- Psikolojik saglamlilik
Teşekkür ederim ❤Tolstoyu okumuştum![]()
O zaman aklima sunlar geldi ,
- Halil Cibran kitaplari
- Ayse Bilge Selcuk- Psikolojik
Teşekkür ederim ❤Tolstoyu okumuştum![]()
Birkaç tane okurum buradan güzel kitaplara benziyorO zaman aklima sunlar geldi ,
- Halil Cibran kitaplari
Kitap kurduna benziyorsunuz SpiceloverO zaman aklima sunlar geldi ,
- Halil Cibran kitaplari
Okuma alışkanlığı edinmek için ilk önce ilginiz olduğu konulu kitaplardan başlayın. Zaten bir iki tane okuyunca devamı gelir.Selam kızlarrKitap okuma alışkanlığım olsun istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğunuz bunu muhakkak oku dediğiniz kitap öneriniz var mı? Benim önerim Doğan Cüceloğlu Yetişkin Çocuklar...Bu kitabı okurken hayatımın içinden bir sürü örnek bulmuştum. Önerilerinizi bekliyorum ❤
Merhaba eğer süreklilik sınıfında zorlanıyorsan önce bol olaylı devamını merak edeceğim kitaplardan başlamanı öneririm mesela martin edenSelam kızlarrKitap okuma alışkanlığım olsun istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğunuz bunu muhakkak oku dediğiniz kitap öneriniz var mı? Benim önerim Doğan Cüceloğlu Yetişkin Çocuklar...Bu kitabı okurken hayatımın içinden bir sürü örnek bulmuştum. Önerilerinizi bekliyorum ❤
Severim kitap okumayi . Cocuktan sonra cok kendi kitaplarimi okuyamasam da olsun :) allahtan storytel gibi sesli kitap uygulamalari varKitap kurduna benziyorsunuz Spicelover![]()
Evet kitapları çok güzel ve akıcı bir dille anlatılıyor.Bana en iyi gelen terapi kitap okuma diyebilirim..Kristin Hannah benim de favori yazarım
Bülbül ve Dört Rüzgar en sevdiklerim
Son okuduğum kitaplar bunlar. İlgini çeken olursa alabilirsin direkt. En ucuz fiyat olan100 TL den ekliyorum başkaları da okusun diye.Selam kızlarrKitap okuma alışkanlığım olsun istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğunuz bunu muhakkak oku dediğiniz kitap öneriniz var mı? Benim önerim Doğan Cüceloğlu Yetişkin Çocuklar...Bu kitabı okurken hayatımın içinden bir sürü örnek bulmuştum. Önerilerinizi bekliyorum ❤