• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap önerisi

Açıkçası vaktimi öldürmek için değil de bana insanlığıma çevreme birşeyler katsın istiyorum Doğan Cüceloğlu bunlardan biriydi

Açıkçası vaktimi öldürmek için değil de bana insanlığıma çevreme birşeyler katsın istiyorum Doğan Cüceloğlu bunlardan biriydi
O zaman aklima sunlar geldi ,
  • Iyi hissetmek- David Burns
  • Akış- Mihaly Csikszentmihalyi
  • Halil Cibran kitaplari
  • Tolstoy - Insan ne ile yasar
  • Don Miguel Ruiz- Ustaca sevmek ve Dort anlasma kitaplari
  • Ayse Bilge Selcuk- Psikolojik saglamlilik

• Halil Cibran kitaplari
Teşekkür ederim ❤Tolstoyu okumuştum 😊

• Halil Cibran kitaplari
  • Ayse Bilge Selcuk- Psikolojik

• Halil Cibran kitaplari
Birkaç tane okurum buradan güzel kitaplara benziyor 😊

• Halil Cibran kitaplari
Kitap kurduna benziyorsunuz Spicelover 😊

Selam kızlarr😊 Kitap okuma alışkanlığım olsun istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğunuz bunu muhakkak oku dediğiniz kitap öneriniz var mı? Benim önerim Doğan Cüceloğlu Yetişkin Çocuklar...Bu kitabı okurken hayatımın içinden bir sürü örnek bulmuştum. Önerilerinizi bekliyorum ❤
Okuma alışkanlığı edinmek için ilk önce ilginiz olduğu konulu kitaplardan başlayın. Zaten bir iki tane okuyunca devamı gelir.

Uğultulu tepeler kitabını çok beğenmiştim bende daha sonra
Serenad
Piraye
Piruze
Ölümsüz kalp
Biraz daha simdi ki yazarlar popüler kitaplar olsun derseniz
Üzüm buğusu
Örümceğin ağıdı
Yaralasar
Serçeyi öldürmek
Ayçöreği serisi
Bronz
Düzenbaz serisi
Pandoranın kalbi serisi
Gece yarısı kütüphanesi
Bunlarda çok güzel kitaplar mutlaka bakın

Selam kızlarr😊 Kitap okuma alışkanlığım olsun istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuduğunuz bunu muhakkak oku dediğiniz kitap öneriniz var mı? Benim önerim Doğan Cüceloğlu Yetişkin Çocuklar...Bu kitabı okurken hayatımın içinden bir sürü örnek bulmuştum. Önerilerinizi bekliyorum ❤
Merhaba eğer süreklilik sınıfında zorlanıyorsan önce bol olaylı devamını merak edeceğim kitaplardan başlamanı öneririm mesela martin eden

Canım ne türde öneri istiyorsun belirtirsen ben de bol bol öneri yapmak isterim. Herkesten farklı olarak ben sana şimdilik en sevdiğim kitap olan Oscar Wilde’dan “Reading Zindanı Baladı”’nı öneriyorum. Çok kısa bir kitap, yarım saat/45 dkda bitirirsin ama etkisinden uzun bir süre çıkacağını sanmıyorum. Kime önerdiysem çok beğendi. Yalnız özellikle Can Yayınları’ndan almanı tavsiye ederim, diğer yayınevi çevirilerini okumadım.

Son okuduğum kitaplar bunlar. İlgini çeken olursa alabilirsin direkt. En ucuz fiyat olan100 TL den ekliyorum başkaları da okusun diye.

Back
X