Kitap önerisi

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Kızlar merhaba,boşanma aşmasını koly atlatabilecek ;İlahi,psikolojik,kişisel kitap önerisi olann var mı ? Düşünce gücünü değiştirmek adına kuvvetli olan

Üzülme (Üzüntüyü bırak mutlu olmaya bak) Aiz El-Karni

Boyalı kuşu okuyun roman bu ama psikoljik faydası ve edebî faydası olur. Amann 3 günlük dünya diye dolanırsınız. Hem film ekiminde gösterim yaptı, üzerine filmini izlerseniz kombo olur. Kendi derdinizi kesin unutursunuz.

Muhammed emin bozdağ ın zihinsel şifa kitabını tavsiye ederim, içinde güzel metotlar da var. Faydalı olacağına inanıyorum.

Yüzde yüz düşünce gücü...muhtesem bir baslangic olur insallah sizin icin..Yasama sevincininizi öldürmeyin..Hersey yeni basliyor sizin icin unutmayin..

Yüzde yüz düşünce gücü...muhtesem bir baslangic olur insallah sizin icin..Yasama sevincininizi öldürmeyin..Hersey yeni basliyor sizin icin unutmayin..
Öyle tabi benim evliliğim 6 ay sürdü karşı taraf boşanmak iatedi bunu hazmedemiyorum birde hayallerimi ama onu da unutacağıma inanıyorum şu aşamada destek olması için onunla ilgili ve hayatla ilgili düşüncelerimi değiştirmem lazım

Serhat Yabancı evlilik uzmanının kitaplarını alın o kadar iyi tespitler yapıyor ki boşandığınıza hak verecek birçok sebepler sunuyor size ya da boşanmamalı mısınızın cevabını bulmak gibi Bütün aşklar tatlı başlar okudum kitabın sonunda kendi tespitleri olan cümleleri var o kadar muhteşem ki

Teşekkür ederim kitap önerileri için yöneticii kısıtladığı için yorum yapamadım😏

Back
X