Aklından bir sayı tut (serisi) efsanedir. Yaaa o kadar çok ki konuyu görünce çok heyecanlandım iyiki acmissiniz bizede fikir olurHellö herkesekitap okumayı çok seviyorum.Birçok insanın aksine alınmasına en çok sevineceğim hediye kitap,gezmeyi en çok sevdiğim yer kitapçı.
Bana ve diğer üyelere ışık tutması açısından açıyorum bu topiği.İsmi geçince iç çektiren,gözlerinizde kalpli emojiye sebep olan,kesinlikle bu eser dediğiniz kitap nedir?
Kitap sevdalısı olanlar ayrım yapmakta zorlanabilirsiniz ama muhakkak direkt aklınıza gelen bir eser vardır.Not almak,listeme eklemek adına beklemedeyim.
Okudukça aydınlığa çıkaran günlerimiz olsun.
Aklıma gelen ilk kitapKhaled Hosseini - Bin muhteşem güneş
Uçurtma avcısını da okudum ama onu ödünç almıştım.etkisinden çıkamadım günlerceUçurtma avcısını da okudum, hatta filmini de seyrettim. Onu da çok beğendim ama bin muhteşem güneş bir başka etkilemişti beni.Ve dağlar yankılandı’yı da okumuştum ama hiç kalmamış hafızamda.
Canan Tan Piraye nin yazarı değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum.o kitabı okumuştum sonu da baya etkilemişti beni.Canan Tan yazarkitaplarını çok seviyorum
Evet, Piraye'nin yazarıCanan Tan Piraye nin yazarı değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum.o kitabı okumuştum sonu da baya etkilemişti beni.
Nietzsche - İyilik ve Kötünün Ötesinde de çok iyiBir soru cümlesi "en" ile başlayınca duraksıyorum ben.. Hele konu kitap olunca öyle zor ki cevap verebilmek..
Bu nedenle hile yapıyor ve durup durup okuduğum birçok kitap içinde aklıma ilk gelen iki tanesini yazıyorum:
F. Nietzsche - Böyle Söyledi Zerdüşt, çev. Mustafa Tüzel, İş Bankası Kültür Yayınları
Oruç Aruoba - İle, Metis Kitap
Okuma ile açılan yollarda herkese keyifli yürüyüşler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?