Severek okudum hakikaten şahane bir eser.Ama kitaplığımda yok,ödünç verip geri alamadıklarımdan kendisiKhaled Hosseini - Bin muhteşem güneş
Severek okudum hakikaten şahane bir eser.Ama kitaplığımda yok,ödünç verip geri alamadıklarımdan kendisiEn kısa sürede kitaplığa eklensin.
Ben teşekkür ederim asılBenim 2. kere okuduğum, karnımın acıdığı tek kitap.. ah ödünç verilenler, gelmeyenler…
Ben 15 aydır kitap okuyamıyorum çocuklardan dolayı, hiç vaktim olmuyor mu? Elbet oluyor ama almıyor kafam.. şöyle rahat rahat okuyabileceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Gelecek önerileri not alacağım, güzel konu için ayrıca teşekkür ederim
Aynı yazardan birde "uçurtma avcısı" çok etkilendigim kitaplardanKhaled Hosseini - Bin muhteşem güneş
Ben teşekkür ederim asıluzun süredir ben de okuyamıyordum. Neden bilmiyorum ama bazen uzaklaşıyorum.Üzülüyorum da çok istiyorum okumayı ama olmuyor bazen.
Şimdi yeniden başladım ve mutluyum
Hosseini'nin diğer eserlerini de okudunuz mu?
Uçurtma Avcısı da güzel mesela.
Aynı yazardan birde "uçurtma avcısı" çok etkilendigim kitaplardan
İncir Kuşları epey ağlatmıştı beni. Kitabı bırakamayıp wc gidemediğini hatırlıyorum,effsaneydi.Cinayet severseniz; Tess Gerritsen'ın tüm kitapları
Fantastik severseniz; Zaman Çarkı serisi, Shannara serisi
Buket Uzuner-Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
Ece Temelkuran-Düğümlere Üfleyen Kadınlar
Sinan Akyüz-İncir Kuşları
Kütüphaneme bir bakayim, aklima geldikçe yazarim (=
Ve Dağlar yankılandı nedense benimde hafızamda kalmadı. İki kardeş miydi ana karakterler?Ondan bile emin değilim şu anUçurtma avcısını da okudum, hatta filmini de seyrettim. Onu da çok beğendim ama bin muhteşem güneş bir başka etkilemişti beni.Ve dağlar yankılandı’yı da okumuştum ama hiç kalmamış hafızamda.
Ve Dağlar yankılandı nedense benimde hafızamda kalmadı. İki kardeş miydi ana karakterler?Ondan bile emin değilim şu an
SeverimAhmet Ümit'in kitaplarını da tavsiye ederim.
B12 bunu beğendiİki kardeşlerdi, küçüğü evlatlık veriliyordu onu hatırlıyorum ama sonu hiiiç yok bende. Bir siteye kaydoldum, okuduğum kitapları ekliyorum unutmamak için, hafızam o derece…
Uçurtma Avcısı güzel ya. Canan Tan okumadım hiç açıkçası.Benim en çok beğendiğim kitap, uçurtma avcısıydi.
Canan Tan itaplarını da çok seviyorum..
B12 bunu beğendiaklınıza geldikçe yazmanızı isterim. Ayda 2-3 kitap bitirme hedefim var şu an