kitap önerileriniz?

çok sürükleyici gerçek hayat hikayesi olan kitaplar var
halit ertuğrulun kitapları
hepsi birbirinden güzel elli falan kitabı var
ben bir tanesini öylesine okudum
şimdi 35 tane falan bitirmişim
harika

Kitap denilince aklıma yalnızca Canan Tan'ın kitapları gelir öncelikle Piraye yi okumanızı tavsiye ederim daha sonra diğerlerine kapıyı aralar zaten Canan Tan'ında dediği gibi bir solukta okuyacağınız eserlerdir.

ne tür istiyorsun ona göre söliim?
mesela bn tarihi romanları severim..ama sıkıcı olmayacak..boleyn kızı ve onun serileri vardır çoook güzel ve sürükleyici bnce...
uçurtma avcısı dire bir kitap var iki çocuğun hayatını anlatıyor ama çook duygulanmıştım..
stephen king'den christine...
ay bi sürü var hangisini söliim?

bence kesinlikle Halit Ertuğrulun bir kitabını muhakkak okumalısın.
yeni bir dünya keşfedeceksin
hatta kendini yeniden keşfedeceksin
çok akıcı, sürükleyici, defalarca okuyabileceğin kitapları var
mesela: Aysel, Düzceli Mehmet, Kendini Arayan Adam, Canan

bn bu dediklerinizi okudum ama bu kitaplar bi amaca yönelik yazılmış kitaplar..evet çok akıcılar ama bnce herkese hitap etmiyor..açık konuşamıyorum şimdi..

sevgili arkadaşım her kitabın bir amacı vardır
amacı olmasa karalama kağıdından başka bir şey olmaz
ders kitaplarının da bir amacı var
bu kitapların da amacı insana kendini keşfettirmek

Canan Tanın kitaplarını okudum güzel akıcı ama ben daha çok eğlenceli kitaplar istiyorum :)

Ben eğlenceli kitaplar istiyorum günlük şeklinde falan gençlere hitap edebilecek bi kitap:)

Bakacağım teşekkürler :)

eğlenceli diyebileceğim ve her yerde tavsiye ettiğim; pucca günlükleri
düşündürücü dersen; amin maoluf ışık bahçeleri
aşk romanı dersen de; cathy mawxell aşkı sende buldum

İpek Ongun'un kitapları olabilir gençlik, eğlence, sürükleyicilik var. Bir genç kızın gizli defteri serisini okumadıysanız tam size göre.

Günlük,okurken kasmayacak romanlar arıyosan Epsilon yayınlarını inceleyebilirsin

hakan günday'ın "az" adlı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum... harika bir kitap kesinlikle pişman olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…