• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kitap okurmusunuz?

Kitap okurmusunuz???

• Ankete Katılan
    211
kitap okumasını çok severim beni çok rahatlatır..özelikle maeve binchy süper tavsiye ederim....

kitap okumak çok güzel insan sıkıntılarından da uzaklaşıyor bambaşka bir dünyaya dalıyorum okurken,kendimi çok veririm kitaba.

Kitap okumayı çok severim..Şuan çalışmadığım için vaktim bol çok şükür okumaya zamanımda bol..Ayda ortalama 3 kitap bitiriyorum..

Ben çok severim kitap okumayı...Kişisel gelişim, sağlık-tıp alanında olan eserler, sürükleyici dram tarzı romanlar daha çok tercih ettiğim türlerdir. Tabi belli aralıklarla diğer türlere de yer vermek lazım, özellikle inceleme-araştırma alanındaki eserlere ve tarihi romanlara da ağırlık vermeyi düşünüyorum...

kitap okumayı çok severim, klasik türk edebiyatına ayrıca ilgim vardır.daha güzel bir uğraş düşünemiyorum.

Kitap okumak harika bir şey. Bazan evde vakit ayıramayınca doğru kütüphaneye o zaman işte orada kitap okurkenki aldığım hazzı mutluluğu anlatacak kelime bulamıyorum.

Kitap okurmusunuz acaba? Yada sevmezmisiniz...:içelim:

okumaktan hayatımın hiç bir döneminde vazgeçebileceğimi sanmıyorum
bi de şu kitap okumaya fırsatım olmuyor diyenlere çok şaşırıyorum ya
nelere fırsat buluyoruz oturup 2 dk okumaya mı zaman bulamıyoruz ne alaka
tek okumadığım kitap türü romandır onun harici ufkumu açacak hangi görüşte yazar olursa olsun severek okuruma.s.

tam bir kitap kurduyum,bu yüzden gözlerimi bile bozdum...
bu ara yakın siyasi tarihimizle ilgili yayınları okuyorum...

evet okurum ama kitap sürükleyici olması gerek bende öyle olanları tercih ediyom

bende çok kitap okurum ama asla kişisel gelişim kitaplarını okumam...
roman bambaşka birsanat bayılırım

kitap okumayı çok severim...hatta tatillerde eskiden deli gibi kitap okurdum..
ama orjinallerinin fiyatı o kadar arttıki..bende korsan kitap almayı sevmiyorum..
o yüzden bu tatilde sadece bir kitap okudum..
istediğim kitapta 22 milyondu..bi türlü paramı vermeye kıyamadım..
ama alıcam bi iki güne kalmaz..

Back