- 29 Nisan 2023
- 17
- -5
- 6
- 25
- Konu Sahibi dusuncelerimbu
-
Çocuk mu bu adam zorla kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsun? Hiç doğru bir düşünce değil bu.merhaba size bir sorum olacaktı aslında bu bir sorunum değil ama eğer yapabilirsem çok sevineceğim birşey ben kitap okumayı çok seven biriyim okumanın insanı geliştirdiğini düşünüyorum erkek arkadaşımda canım sıkılsa duvarı izlerim ama kitap okumam diyor ona kitap okumayı nasıl sevdirebilirim ya da zamanla alışır mı
Annesi değilsen imkansız. Bırak duvarı izlesin sen de kendi seviyene uygun biriyle beraber ol.merhaba size bir sorum olacaktı aslında bu bir sorunum değil ama eğer yapabilirsem çok sevineceğim birşey ben kitap okumayı çok seven biriyim okumanın insanı geliştirdiğini düşünüyorum erkek arkadaşımda canım sıkılsa duvarı izlerim ama kitap okumam diyor ona kitap okumayı nasıl sevdirebilirim ya da zamanla alışır mı
Bilemiyorum sonradan alışkanlık edinebilir ama o kıvama getirmekte biraz çaba ister sevdiği bir tarz var mı ? Roman,polisiye gibi daha az sayfalı kitaplar ile başlanabilir misal ben polisiye romana ve Sherlock serilerine bayılırım beni öyle bir içine çeker ki tabii şimdi ufak bebeğim var eskisi gibi okuyamıyorum maalesef :)merhaba size bir sorum olacaktı aslında bu bir sorunum değil ama eğer yapabilirsem çok sevineceğim birşey ben kitap okumayı çok seven biriyim okumanın insanı geliştirdiğini düşünüyorum erkek arkadaşımda canım sıkılsa duvarı izlerim ama kitap okumam diyor ona kitap okumayı nasıl sevdirebilirim ya da zamanla alışır mı
Yani şunu anlamadım neden kitap okumayı sevmesini istiyorsunuz adam bu yani sevecek olsa bu yaşa kadar severdi herkesin zevki farklı eğer konuşurken beraberken aranızda fark yoksa ellemeyin adamı ama fark hissediyorsanız daha kendinize yakın ortak konularınız olacak birini bulunmerhaba size bir sorum olacaktı aslında bu bir sorunum değil ama eğer yapabilirsem çok sevineceğim birşey ben kitap okumayı çok seven biriyim okumanın insanı geliştirdiğini düşünüyorum erkek arkadaşımda canım sıkılsa duvarı izlerim ama kitap okumam diyor ona kitap okumayı nasıl sevdirebilirim ya da zamanla alışır mı
Benim eşimde çok sevmez ama karşı da değildir. Bende isterim okumayı sevsin aynı kitapları okuyalım üzerine konuşalım falan ama ısrar da etmem. Bence zorla sevdiremezsiniz yani ilgi alanları ile ilgili kitap önerebilirsiniz ama istemezse onu da okutamazsınız içinden gelmesi lazım. Duvara bakarım dediğine göre içinden de gelmiyormerhaba size bir sorum olacaktı aslında bu bir sorunum değil ama eğer yapabilirsem çok sevineceğim birşey ben kitap okumayı çok seven biriyim okumanın insanı geliştirdiğini düşünüyorum erkek arkadaşımda canım sıkılsa duvarı izlerim ama kitap okumam diyor ona kitap okumayı nasıl sevdirebilirim ya da zamanla alışır mı
ay çok iyisiniz yaKitabı duvara yaz napcan başka adam duvara bakacak madem boş bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?