- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ellerine sağlık canımkasım listemiz ektedir. genel toplamlarda eksiğim var nedense .Cesminaz ve lavinde onlarıda bulmam gerekiyor.umarım baska eksiğim yoktur.yeEki Görüntüle 1920817 ni yıla yeni hedeflerle baslarız umarım.
Eki Görüntüle 1920817
şok oldum kitabı okurken hani bir 300 sayfa daha olsaydı okurdum. elimden bırakamadım kitabıEee :)
Ne hallerdesin
Amok kosucusunda beklentim yüksekti karşılamadı beklentimi@azra2004 ellerine sağlık canım
@Ruhimucerret amok koşucusu kısa öykülerden oluşan bi kitap canım, şu an kitaba adını veren öyküyü okuyorum
açıkçası aman aman beğendim diyemem ama okuma gereksiz de asla demem
Madalya öyküsünde ispanyollara bayağı saydırmış yazar orası tuhaf geldi açıkçası
Nasılsın bakalım. arkadaşın kocasının rüyasına girmişti kitapHakan Günday- Az kitabı bitti. inşallah yılın 65. kitabına başlayacağım
Bence espiri gibi olmuş :)Kizlar bu arada noldu bugun bakin. Burda bi uye var. kurk mantosuz madonna diye. Cok aktif bir uye. Adini goruyorum surekli. Beynime nasil işlemişse artik, kitapciya da kurk mantosuz madonna var mi dedim. Kurk Mantolu degil miydi o ya dedi. Kahkaha forever. Bir de aciklayamadim adama durumu. Tam rezillik.
Kitapagacimi minervacim??Kızlar geçen hafta kitap kulubumuzde puslu kıtalar atlasini degerlendirmistik . bugün de Rehber eşliğinde kitabım geçtiği yerler gezdik rehberimiz şahane bilgiler verdi. kitabı adeta yaşadım yorgunluk ve fazlasıyla üşüsem de çok güzeldi paylaşmak istedim
Hayır canım ekin kitap dostları yaş ortalaması baya yüksek ama çok enerjik bi ekip. dün ve bugün olmak toplam 45 kişi katıldı bu tura. bugün 20 civarındaydık en yasımız 65-70 civarı amcaydi 9:30 tan 5 e kadar sürü tık demedi :))Bence espiri gibi olmuş :)
Kitapagacimi minervacim??
Benim fırsatlar tanışma kitabimdiNasılsın bakalım. arkadaşın kocasının rüyasına girmişti kitap
Bulusmalarinizi hangi semtte yapıyorsunuz ayda bir mi??Hayır canım ekin kitap dostları yaş ortalaması baya yüksek ama çok enerjik bi ekip. dün ve bugün olmak toplam 45 kişi katıldı bu tura. bugün 20 civarındaydık en yasımız 65-70 civarı amcaydi 9:30 tan 5 e kadar sürü tık demedi :))
Hakancigim çok sert acıtıyor canım. acıya acıya okudum kitaplarını ama adam ne yazsa okurum. modunda yim. yorumun şahane bu arada. daha kitabının da filmini çektiler ama maalesef sadece Antalya film festivalinde gösterdiler çok aradım hiç bir salinda bulamadım. sen dek geldin mi peki gösterime girdi mi hiç bi yerdeBenim fırsatlar tanışma kitabimdi
Ve ben bana sorana aynen söyle diyorum:
Hani yeni bi insanla tanışmak istersin gülümsersin ve elini uzatirsin ama karşındaki bi tokat atar yere düşersin tam kalkacakken tutar saçından kafanı yere yere vurur bende memnun oldum tanıştığımıza der
Işte öyle bi kitap acıtıyor biraz:)
Benim kitapla ilgili olumsuz eleştirin su olmuştu ben kitaplarda geçen herhangi bi dinle ilgili geçen imgelere , nesnelere biraz daha kibar davranilmasi gerektiğini düşünüyorum bu konuda biraz daha hassas olunabiliseydi bence çok daha iyi olurdu...
güzel bir kitaptı zaten bilinenleri birde kaleme dökülmüş olarak okumak etkiliyor insanı ama sonu mutlu bitti o çok güzelNasılsın bakalım. arkadaşın kocasının rüyasına girmişti kitap
Özel mesaj attımBulusmalarinizi hangi semtte yapıyorsunuz ayda bir mi??
yaa inanmıyorum, ne güzel olmuştur kim bilir, ben bayılmıştım puslu kıtalar'a çok kıskandım seniKızlar geçen hafta kitap kulubumuzde puslu kıtalar atlasini degerlendirmistik . bugün de Rehber eşliğinde kitabım geçtiği yerler gezdik rehberimiz şahane bilgiler verdi. kitabı adeta yaşadım yorgunluk ve fazlasıyla üşüsem de çok güzeldi paylaşmak istedim
Hayır canım okumadım. şahaneydi canım rehberimiz harikaydı türkçe öğretmeni mezunuymus Rehber olmuş :) yazın da bu grup knut hamsun okuyup İskandinav türü yapmışlardı :)yaa inanmıyorum, ne güzel olmuştur kim bilir, ben bayılmıştım puslu kıtalar'a çok kıskandım seni
Çizgi roman versiyonunu okudun mu, ı da harika çizimlerle dolu
Çok sevdim ben deeGünaydın bilgelerim
Amok Koşucusu sayfa 80deyim
Puslu Kıtalar Atlası'ndan sonra enn sevdiğim İhsan Oktay kitabı
Hüüüüpp jjjjjjj nahhaaa :)
ilk okuduğum klasiklerden. Ya 6. ya da 7. sınıftaydım. O yaşımda bile çok etkilenmiştim.Gazap üzümlerini şu an itibarıyla bitirdim. Etkisi ben de bir ömür boyu sürsün istiyorum. Unutmayayım istiyorum. Şımarıklık yaptığımda, şükretmeyi unuttuğumda, herşeyin bir fazlasını istediğim de beynimin bir yerinden beni sürekli dürtsün istiyorum...
Şu an boğazım düğüm düğüm...
Eline sağlık canımkasım listemiz ektedir. genel toplamlarda eksiğim var nedense .Cesminaz ve lavinde onlarıda bulmam gerekiyor.umarım baska eksiğim yoktur.yeEki Görüntüle 1920817 ni yıla yeni hedeflerle baslarız umarım.
Eki Görüntüle 1920817
Evvettttİyi akşamlar.
Hafta sonu misafirler derken hiç kitap okumadım. Şimdi de okumayacağım çünkü yarın_meLinDa_ ile Dorian Gray Portresine başlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?