Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

biz mart ayında Phuket'e gitmeyi planlıyoruz ama daha net değil hiçbir şey
sen gittin mi oraya daha önce canım? eğitimin orda değil sanırım değil mi
phukete gitmedim. benim eğitim kamboçyada idi. aslında herşeyi planlamıştık ama sanırım gitmeyeceğiz.
Tayland, Kamboçya, phuket şeklinde plan yapmıştık. bir arkadaşım phukete gitti geçen yıl. çok beğenmiş. hatta otellerinin kahvaltısı çok güzelmiş. ama otelin adını hatırlamıyorum.
istersen sorar sana yazarım.
çocuk olunca artık okul zamanı pek plan yapamıyoruz. gerçi 2 yıl öncesine kadar gidiyorduk ama artık 6. sınıf. onun zaten yaptığı spor nedeniyle bol bol seyahati oluyor. derslerinden daha da çok geri kalsın istemiyoruz.

Red line dan sonra sana hiç bisi fazla gelemez :)))

Geçti geçti de geriye duygu namına bende bisi kalmadı yalnızlık mood uzun zamandır

kızlar listeye eklenir sorun değil.
zaten sayfaya süreklilik sağlamayan kişiler listeden çıkarılıyor. çünkü azra2004 heray okuduklarımızı yanına yazıyor.
sayfaya girip çıkmayan kitap okumayanlar içinde azra2004 'un emek harcamasını istemeyiz.
YEKTA61 @gurudaguruda @kitap_asigi

@kalinkaselin bana hediye etmişti süper iyi günleri.
atıştırmalık olarak okuyacağım

kalinkaselin bana hediye etmişti süper iyi günleri.
atıştırmalık olarak okuyacağım
Bende geçen sene hediyeler arasında görüp listeme almıştım. Yorucu değil ama duyarlı noktalarına erişiyor insanın. Christopheri tanıyıp ona ulaşabilmek istedim.

sorarsan çok sevinirim canım
şuan kampanya var mart için uzakdoğuya da.. eşim de Phuketi istiyo, o sebeple gitme ihtimalimiz yüksek tabi önce bazı öncelikleri gözden geçirmemiz gerekçek bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…