Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bende 40 demiştim. 35 okumuşum. yazın neredeyse hiç okumadım. ocak gibi DGS sıravına başlayacağım. 45 derim bu sene
son ada, hayvan çiftliğini okudunmu onlar var. ama pdf değil. epub
ben de ocak-ağustos arası kpss çalıştığımdan 2- 3 kitap ancak okudum ayda,önümüzdeki sene bu kadar da okuyamam galiba
Neyse canımız sağ olsun
Son Ada'yı okumadım

ben de ocak-ağustos arası kpss çalıştığımdan 2- 3 kitap ancak okudum ayda,önümüzdeki sene bu kadar da okuyamam galiba
Neyse canımız sağ olsun
Son Ada'yı okumadım
bu sene hazırlanacak mısın? çocuk ta var.
mail adresini verirsen gönderirim.

Merhaba arkadaşlar, epub kitapları hangi sitelerden indirebileceğimi söyler misiniz? Ya da mesaj atabilir misiniz? Bulduklarım eski, ince ve bilimsel makaleler gibi yayınlar. Teşekkür ederim şimdiden.

22 kitap fln okudum galiba. moralimin bozuk olduğu zamanlar baya coktu watpadde sardım ordan bol miktarda okudum :))
2017 yılı için umutluyum çok 36 kitap diyorim ben de

bu sene hazırlanacak mısın? çocuk ta var.
mail adresini verirsen gönderirim.
şu an çalışmaya niyetim yok canım
Bu yıl alımlar büyük hayal kırıklığı yaşattı bana, belki sınava bile girmem
başvuru ücreti 180 tl yazık günah valla gider bi sürü kitap alırım o paraya
Öbür sene ne olur bilmiyorum tabi ama bu yıl için böyle düşünüyorum

80tl mi demek istedin
180 çok fazla
bende dgs için 80 tl vermiştim. öğretmen adaylarının daha mı fazla

Huhuuuuuuuu :)

Aklıma ne geldi.
Herkes geçen sene planladığı kadar okuyabildi mi?
Ben okuyamadım.

Bu sene hedefiniz nedir (2017 için)

Hayır tutmadı benimki

Selamlar herkese... kızlar ne oluyor bana anlamış değilim.. Ben evlenmeden 6 eay evvel deli gibi kitap okurdum ama şimdi doğru düzgün hiç kitap okumuyorum..içimden gelmiyor ve bu duruma çok üzülüyorum..elime aldığımda pat iki sayfa okuyup sıkılıp bırakıyorum.. ne olacak bu halim? nasıl eski halime dönerim bilemiyorum

burada takılırsan mutlaka dönersin, hoşgeldin

kaçıncı sınıftın sen giz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…