• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

xyzt-5544 xyzt-5544 ay kavuşuyorsun yuvana sonunda:KK200::KK200: Keşke imkan olsa da gelebilsek en özel gününe.
Nasıl kıskanıyorum seni bir bilsen Tabi aman nazar değmesin art niyetli değil kıskanmam.:nazar::nazar:
İnş çok mutlu olursunuz Kuzum.

xyzt-5544 xyzt-5544 ay kavuşuyorsun yuvana sonunda:KK200::KK200: Keşke imkan olsa da gelebilsek en özel gününe.
Nasıl kıskanıyorum seni bir bilsen Tabi aman nazar değmesin art niyetli değil kıskanmam.:nazar::nazar:
İnş çok mutlu olursunuz Kuzum.

Canımmm çok teşekkür ederim :KK68::KK68::KK68:
Size de en yakın zamanda nasip olacak inşallah :KK60:

sinekler tanrısı okudum ben, çok sevmiştim
melinda peki bu kitap gibi olan başka hangi kitap önerirsin.
daha doğrusu şöyle; psikoloji dersinde hocanın kitap ödevi var.psikolojik çıkarımlar yapacağız.buna en iyi örnek 2 yazdığım kitapları söyledi. şimdi hocanın okuduğu kitabı okumak risk:) buna benzer başa ne önerirsin?

melinda peki bu kitap gibi olan başka hangi kitap önerirsin.
daha doğrusu şöyle; psikoloji dersinde hocanın kitap ödevi var.psikolojik çıkarımlar yapacağız.buna en iyi örnek 2 yazdığım kitapları söyledi. şimdi hocanın okuduğu kitabı okumak risk:) buna benzer başa ne önerirsin?
biraz distopya tarzı bir kitaptı ve Zülfü Livaneli Son Ada kitabı ile benzerlik kurmuştum arasında
bence onu okuyabilirsin sanki

Selam sevgili hanımlar;

Bende aranıza katılmak istiyorum. Genel anlamda kitap okumayı severim ama dönem dönem kendimi işime verip uzaklaştığım olur. Bu alanın beni teşvik edeceğini düşünüyorum.

2 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var. Bilinçli bir anne olmak istiyorum. Çalışan bir anne olarak oğlumla ev hanımı olan annelere göre daha kısıtlı vakit geçiriyorum maalesef.

Yeni kitabım Haluk YAVUZER' den "Çocuk Psikolojisi"...

Öpüyorum hepinizi...

Selam kizlar,
Emily Bronte Ugultulu Tepelere basladim. 30. sayfadayim. Bu kitabi, bdv da konu actigim zaman tavsiye etmislerdi. Simdilik akici geldi kitap.
Bu arada xyzt-5544 xyzt-5544 evleniyormuşsunuz. Mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin.
_meLinDa_ _meLinDa_ gecmis olsun size de. Umarim en kisa zamanda rabbim dileginizi kabul eder.

öğleden sonra postaneye gitmem gerekti baya sıra vardı, Algernon'a Çiçeklere başladım, çok beğendim sadece 43 sayfa okudum ama sürekli gözlerim doluyor sanırım bu anne olmamla ilgili yada çooooook duygusalım bilemiyorum ama şimdiden çok sevdim SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim çok teşekkür ediyorum muhtemelen sen almasan okumazdım ben bu kitabı:KK60::KK19:

Selam kizlar,
Emily Bronte Ugultulu Tepelere basladim. 30. sayfadayim. Bu kitabi, bdv da konu actigim zaman tavsiye etmislerdi. Simdilik akici geldi kitap.
Bu arada xyzt-5544 xyzt-5544 evleniyormuşsunuz. Mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin.
_meLinDa_ _meLinDa_ gecmis olsun size de. Umarim en kisa zamanda rabbim dileginizi kabul eder.

Çok teşekkür ediyorum, hepimizi Allah hep mutlu etsin inşallah :KK37:

öğleden sonra postaneye gitmem gerekti baya sıra vardı, Algernon'a Çiçeklere başladım, çok beğendim sadece 43 sayfa okudum ama sürekli gözlerim doluyor sanırım bu anne olmamla ilgili yada çooooook duygusalım bilemiyorum ama şimdiden çok sevdim SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim çok teşekkür ediyorum muhtemelen sen almasan okumazdım ben bu kitabı:KK60::KK19:
Sen mutlu olunca kitabı daha çok sevdim.

Allah mutlu mesut etsin canım bir yastıkta kocayasınız inş. xyzt-5544 xyzt-5544 .12 yıllık evli bir ablan olarak tavsiye vereyim sana.kimsenin tavsiyelerini dinleme. :KK47::KK47:herkesin kendi evliliği kendi formulleri vardır.senin de zamanla olacak.en güzeli kalbinin sesini dinlemek.

ömür boyu mutluluklar canım.

xyzt-5544 xyzt-5544 için sorun değilse ben çok isterim foto.Sosyal medyam yok ya göremiyorum sizi.

NE sorunu canım, Asmucum istediği gibi gönderebilir, yabancı mısınız siz :KK49:

Allah mutlu mesut etsin canım bir yastıkta kocayasınız inş. xyzt-5544 xyzt-5544 .12 yıllık evli bir ablan olarak tavsiye vereyim sana.kimsenin tavsiyelerini dinleme. :KK47::KK47:herkesin kendi evliliği kendi formulleri vardır.senin de zamanla olacak.en güzeli kalbinin sesini dinlemek.

ömür boyu mutluluklar canım.

Senin gibi dünya güzeli iki kızım olacaksa senin tavsiyelerini dinlerim ben :KK60:
Çok teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için :KK68:

Back
X