- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xyzt-5544 ay kavuşuyorsun yuvana sonunda
Keşke imkan olsa da gelebilsek en özel gününe.
Nasıl kıskanıyorum seni bir bilsen Tabi aman nazar değmesin art niyetli değil kıskanmam.
İnş çok mutlu olursunuz Kuzum.
melinda peki bu kitap gibi olan başka hangi kitap önerirsin.sinekler tanrısı okudum ben, çok sevmiştim
yakın şehirlerseyiz çok şükür. sende iadeti ziyaret yaparsın :)Evet yaa senden başka kimseler gelmiyor asmum![]()
İş yerinde, baya kağıtlara yazdım, katladım, salladım, kim bana kitap seçmek ister dedimnerede kura çektiniz
biraz distopya tarzı bir kitaptı ve Zülfü Livaneli Son Ada kitabı ile benzerlik kurmuştum arasındamelinda peki bu kitap gibi olan başka hangi kitap önerirsin.
daha doğrusu şöyle; psikoloji dersinde hocanın kitap ödevi var.psikolojik çıkarımlar yapacağız.buna en iyi örnek 2 yazdığım kitapları söyledi. şimdi hocanın okuduğu kitabı okumak risk:) buna benzer başa ne önerirsin?
Benimde çok ilgimi çeken bir kitap önümüzdeki ay okuyacağım.
Ay seversin inş bende okuyacağım. Çok duygusalmış gibi geliyor bana.
yakın şehirlerseyiz çok şükür. sende iadeti ziyaret yaparsın :)
kızlar foto atarım isteyenlere :)
ogün gelmeyecekYaparım tabi kuzum :) Sen evleneceğin zaman nedimen bile oılurum senin :)
ogün gelmeyecek![]()
Selam kizlar,
Emily Bronte Ugultulu Tepelere basladim. 30. sayfadayim. Bu kitabi, bdv da konu actigim zaman tavsiye etmislerdi. Simdilik akici geldi kitap.
Bu aradaxyzt-5544 evleniyormuşsunuz. Mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin.
_meLinDa_ gecmis olsun size de. Umarim en kisa zamanda rabbim dileginizi kabul eder.
Sen mutlu olunca kitabı daha çok sevdim.öğleden sonra postaneye gitmem gerekti baya sıra vardı, Algernon'a Çiçeklere başladım, çok beğendim sadece 43 sayfa okudum ama sürekli gözlerim doluyor sanırım bu anne olmamla ilgili yada çooooook duygusalım bilemiyorum ama şimdiden çok sevdimSiziSeviyorumDemismiydim çok teşekkür ediyorum muhtemelen sen almasan okumazdım ben bu kitabı
![]()
yakın şehirlerseyiz çok şükür. sende iadeti ziyaret yaparsın :)
kızlar foto atarım isteyenlere :)
xyzt-5544 için sorun değilse ben çok isterim foto.Sosyal medyam yok ya göremiyorum sizi.
Allah mutlu mesut etsin canım bir yastıkta kocayasınız inş.xyzt-5544 .12 yıllık evli bir ablan olarak tavsiye vereyim sana.kimsenin tavsiyelerini dinleme.
herkesin kendi evliliği kendi formulleri vardır.senin de zamanla olacak.en güzeli kalbinin sesini dinlemek.
ömür boyu mutluluklar canım.