• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın, Şu Çılgın Türkler sayfa 150deyim.:16:

maşallah canım sana :nazar:

Güneş Çavması'nı pek okuyamıyorum, ekrana bakmaktan midem bulanıyor bir süre sonra :50: o yüzden Kuyucaklı Yusuf'a başladım gece :16:
Kürk Mantolu Madonna'yı okuyalı çok çok zaman olmuştu Sabahattin Ali'nin kalemini çok özlemişim :16:

maşallah canım sana :nazar:

Güneş Çavması'nı pek okuyamıyorum, ekrana bakmaktan midem bulanıyor bir süre sonra :50: o yüzden Kuyucaklı Yusuf'a başladım gece :16:
Kürk Mantolu Madonna'yı okuyalı çok çok zaman olmuştu Sabahattin Ali'nin kalemini çok özlemişim :16:

Teşekkür ederim canım, bence sen de başla :29:
Hiç korkyuğumuz kadar ağır bir kitap değil, çok akıcı :8:

Sarah Jıo' nun Yağmur Sonrası kitabını bir günde sabaha karşı 4'e kadar gözyaşlarıyla okuyup bitirdim. Henüz etkisinden kurtulamasamda dayanamayıp diğer kitabı Mart Menekşelerine başladım. Beni Yağmur Sonrası kadar henüz etkilemesede yavaş yavaş bir gizem yaratmaya başladı. Sanırım bundan sonrası daha heyecanlı ilerleyecek.

yağmur sonrası benim de en sevdiğim kitabıydı :69:

kinyas ve kayradan pek memnun değildim çok kasvetli geliyodu ama artık beğenerek okuyorum 380 gibi bi sayfadayım sanırım :16:

Simyaci okuyorum dun kitap fuarindan simyaci ve veronika olmek istiyor u aldim. Paulo coelho gercekten akici bir dille yazmis kitabi. Elimden birakamiyorum. Sinavlarim var halbuki bu hafta ama simdiden 100.sayfaya geldim zaten 180 sayfa kitap veronika olmek istiyor da oyle. Cok akici ve etkileyici tavsiye ederim. Zaten kitabin arkasinda da "simyaciyi okumak herkes daha uykudayken safak vakti uyanip, gunesin dogusunu izlemeye benziyor. " yaziyor. Tam da bu. Kesinlikle okuyun derim. Bir de huzunlu ve elinizden birakmayacaginiz sonunda da hem.sasirip hem de hungur hungur aglayacaginiz kitap ariyorsaniz, jodi picoult kiz kardesim icin - cam cocuk bu iki kitabi okuyun derim. İkisi de ask hikayesi degil fakat sariyor ve beklenmedik sonlar. Keyifli okumalar!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sarah Jıo' nun Mart Menekşelerini de sabaha karşı bitirdim. Sona doğru ters köşelerle dolu bir kitaptı. Okumamış olanlara tavsiye ederim. Bu akşam Böğürtlen Kışına başlayacağım. Oda yarın akşama bitmiş olur. Buradan yorumlarım.

geçenki kitap alışverişimde Galiz Kahraman'ı da alacaktım fakat tutarı yuvarlak olsun diye son anda sepetimden çıkarmıştım.
dün bir arkadaşım bana bir sürprizi olduğunu söyleyerek çağırdı.
sürpriz neydi: Galiz Kahraman :17:

daha mutlu olamazdım sanırım. yarın başlarım nasipse :31:

Selamlar
Son günlerde biraz yoğunluğum olduğundan pek okuyamadım. Hatta dün akşam uyuyakalmışım Survavior izlerken:9:

Bugün de migrenim tuttu. Şimdi gidip biraz okuyayım diyorum.

Kar Kristalleri-91 deyim.

d&r ın internet sitesinde 5 liraya bi sürü kitap var, haberiniz olsun bilgelerim
tess in bi kaç kitabı da dahil biraz alışveriş yapıcam :16:

yıllar önce okumuştum, güzeldi.
daha sonra Babalar ve Oğullar'ı okuduktan sonra Goriot Baba' yı anımsamıştım nedense :17:
bakalım ben de beğenecek miyim..
ben de babalar ve oğulları yıllaaaaaaaaaaarr önce okumuştum,benzerse de hatırlamam güç olabilir:27:

Nazan Bekiroğlu yeni roman yazsa da okusak... :ssz:
benim okumadığım çok kitabı var Nazan'ın o yüzden hiç üzülmüyrum senin gib
sen çabuk tüketiyosun:27::27:

geçenki kitap alışverişimde Galiz Kahraman'ı da alacaktım fakat tutarı yuvarlak olsun diye son anda sepetimden çıkarmıştım.
dün bir arkadaşım bana bir sürprizi olduğunu söyleyerek çağırdı.
sürpriz neydi: Galiz Kahraman :17:

daha mutlu olamazdım sanırım. yarın başlarım nasipse :31:

ayy inanaır mısın dün baktım kitapçıda,sonunu birkaç gün önce sattık dedi adam:1:
en yakın zamanda edinmek istediğim bi kitap,güle güle oku:16:

bu arada ben niye senden tek seferde bu kadar çok alıntı yaptıysam:27:

Son düzenleme:
bakalım ben de beğenecek miyim..
ben de babalar ve oğulları yıllaaaaaaaaaaarr önce okumuştum,benzerse de hatırlamam güç olabilir:27:

benim okumadığım çok kitabı var Nazan'ın o yüzden hiç üzülmüyrum senin gib
sen çabuk tüketiyosun:27::27:

ayy inanaır mısın dün baktım kitapçıda,sonunu birkaç gün önce sattık dedi adam:1:
en yakın zamanda edinmek istediğim bi kitap,güle güle oku:16:

bu arada ben niye senden tek seferde bu kadar çok alıntı yaptıysam:27:

günaydııınnnn :16:

ben bazen kitapları yediğimi hissediyorum :60:
Nazan Bekiroğlu candır can :109:

Bugün Kar Kristalleri'ni bitirip kütük misali olan kitaplarıma geçiş yapmayı düşünüyorum.

selamlar:3::3:
deli çocuğun güncesini bitirdim,belki siz de denk gelmişsinizdir face de falan bazı kitap tanıtım sayfalarınca çooook övülmüştü ama ben pek beğenmedim açıkçası..
bugün yeni kitaplar aldım :21::21::21:
ince memed serisi
bindokuzyüzseksendört
martı
üstelik hepsi orijinal ve sadece 40liraya aldım:52::52::52:

çok mutlyum yani

selam pinkyy ben iyiyim sen nasılsın bakalım

günaydın canım ince memed harika bi seri keyifle okursun umarım

Sarah Jıo' nun Yağmur Sonrası kitabını bir günde sabaha karşı 4'e kadar gözyaşlarıyla okuyup bitirdim. Henüz etkisinden kurtulamasamda dayanamayıp diğer kitabı Mart Menekşelerine başladım. Beni Yağmur Sonrası kadar henüz etkilemesede yavaş yavaş bir gizem yaratmaya başladı. Sanırım bundan sonrası daha heyecanlı ilerleyecek.
günaydın canım

mart menekşeleri yağmur sonrası kadar etkilemez die düşünüyorum ama mart menekşeleri ve böğürtlen kışıda oldukça başarılı olmuş.

ben severek okumuştum

geçen gün bir kitapçıda çokça vakit geçirdim.bu kadının kitap kapağı tasarımlarına bayıldım. elime birini aldım birini bıraktım ama sonra dedimki kendi kendime ya sırf kapağını beğendin diye alınmaz ki bi kitap. ama beğenmene ve bu yorumu görmeme sevindim. almak için yeni bi bahanem oldu :) böğürtlen kışı ve mart menekşeleri nasıl acaba?

günaydın canım böğürtlen kışıda mart menekşeleride oldukça güzel..

hafta sonu hiç okuyamadım yeni kitabım Sere Prince Halverson Mutluluğun Öteki Yüzü henüz başlamadım birazdan müsait olursam başlarım..

Back
X