kitap okumak istiyorum onerileriniz

Sosyal ortama ayak uydurmak derken?
Yani kişisel gelişim türü bir şeyler istiyorsunuz yoksa çok fazla okunan, bilinen, konuşulan kitaplar vs. mi? Ona göre tavsiyede bulunalım :)

Normalde çok okuyan birisi değilseniz, benim kitap tavsiyelerim biraz ağır gelebilir. Ama başlangıç için hem kaliteli hem de akıcı, şahane bir kitap önerim var size. "Kürk Mantolu Madonna" iyi bir okuyucu iseniz, Sabahattin Ali'nin diğer tüm kitapları. Yusuf Atılgan, Oğuz Atay, İhsan Oktay Anar, Hasan Ali toptaş, Ahmet Altan, Ahmet Ümit... Yerli yazar tavsiyelerim. Yabancı isterseniz, bilinen klasikler dışında yani Dostoyevski, Tolstoy, Gorki, Balzac, Hemingway dışında Marquez, Orwell, Kafka, Maalof..gibi isimleri öneririm. Dediğim gibi ama iyi bir okuyucu değilseniz sarmayabilirler. iyi okumalar.

İki cocukla okuyamiyorum o yuzden ama ise yararsa okurum
Kürk Mantolu Madonna ince bir kitap, iki günde bitirebilirsiniz, bence mutlaka ama mutlaka okuyun, ben 3 defa okumuştum. Vaktiniz yoksa diğer tavsiyelerim ağır gelebilir ama bu kitabı kesinlikle alın, okuyun derim.

Canım kitap oku tabi, kendin için hem iç dünyan zenginleşir, öğrenmek güzel şey, hem de hoş vakit geçirebilirsin kitaplarla.

Ama öyle cilt cilt kitaplar okumakla, özgüven, sosyallik kazanıldığını sanmıyorum. Sen sen olmalısın, içinden geldiği gibi yaşamalısın. Muhatap olduğun insanların da senin benim gibi sıradan insanlar olduğunu, benzer kaygılar taşıdığını unutmayıp, gözünde çok büyütmemelisin.

Yoksa kaç kişiyle oturup, uzun uzun kitap sohbetleri ediyoruz ki. Düşünemiyorum ben şahsen, aa Tanpınar'dan şunu okudum da şurada süper bir analizi var cinsinden bir dialog. En fazla şu romanı okudum, çok güzeldi ya da şu yazarı severim gibi yeri geldiğinde tavsiyelerde bulunuyorsun.

Sa
saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne başladım, henüz başındayım ama siz beğendiniz mi? Ben Tanpınar ilk defa okuyorum :)) bulmuşken sorayım istedim :)

Sa

saatleri Ayarlama Enstitüsü'ne başladım, henüz başındayım ama siz beğendiniz mi? Ben Tanpınar ilk defa okuyorum :)) bulmuşken sorayım istedim :)
En sevdiğim yazarlandandır Tanpınar. Dili müthiş. Saatleri Ayarlama Enstitüsünü beğenerek okudum ama asıl Huzur'u tavsiye ederim. :)

En sevdiğim yazarlandandır Tanpınar. Dili müthiş. Saatleri Ayarlama Enstitüsünü beğenerek okudum ama asıl Huzur'u tavsiye ederim. :)

Ben henüz 15-20 sayfa okudum, biraz ağır ilerliyorum ama hoşuma gitti benim de. Bunu bitirir bitirmez, Huzur'a geçerim :) teşekkürler tavsiyeniz için

Geçen gün ne okusam diye düşünürken karşıma facebook hesabımda öneri olarak bir kitap çıktı.
'' Defol Gel ''
Hemen sipariş ettim ve okumaya başladım.Son zamanlarda okuduğum en başarılı kitaplardan biri.Niye mi ?

Öncelikle bir insanın kendinden kaçışıyla başlıyor kitap.Kahramanın kadın mı yoksa erkek mi olduğu sizin hayal gücünüze bırakılıyor.Kitabın bir bölümünde yaşlanmış haliyle karşılaşıyor ve o kısımda yaşlı hale ana kahramana bir defter veriyor.Kahramanımız defteri açıyor ve okumaya başladığında şiirler ile karşılaşıyoruz.
İşte beni en çok etkileyen mısralar..

'' Biz seninle tek bir nefeste aynı bedene dolacağına inandırabiliriz organlarımızı. Biz seninle aynı dava için omuz omuza ağlarken doğacak kızımızın kırmızı rugan pabuçlarını bir bayram sabahı yatağının baş ucunda bulacağını biliriz ve katil diye bilinen zamana inat birbirimizin ellerindeki lekelere aşk gibi kazınabiliriz. Anlayacağın biz seninle… Ya da boş ver bunları, Zaten sana kavuşabilmeyi hiç satın alamadı ümidim. « DEFOL GEL ». ''

Çok etkilendim.Kitabın içinde Somadan,99 depremine,adaletsizliğe ve aşk acısına herşey var.
Asıl bomba şu, kitabın fiyatı sadece 3.50 TL !
Burak Uyanık kalemine sağlık..Sizlerde okumak isterseniz aşağıya aldığım yerin linkini koyuyorum.tüm kitabevlerinde de mevcut olduğu yazıyor.

Sosyal Medya Hesabı
https://www.facebook.com/burakuyanikoffical

Kitap Yurdu Sipariş
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defol-gel/377039.html&filter_name=Defol Gel

Sizce boyle bir soru soran kullanici Hemingway okuyabilir mi :)? Benim gibi yilda en az 40 kitap okuyan bir insan icin bile Hemingway en zoruydu :) Bu arkadas baslamadan birakir kitabi bence

Sizce boyle bir soru soran kullanici Hemingway okuyabilir mi :)? Benim gibi yilda en az 40 kitap okuyan bir insan icin bile Hemingway en zoruydu :) Bu arkadas baslamadan birakir kitabi bence

Hadi ya o kadar ağır mı oldu? Oysa bana göre o klasikler ortalama bir insanın okuması gereken şeyler. Gerçi daha sonra gelen kitap önerilerini ve değerlendirmeleri görünce, yanlış yerde olduğumu anladım ben de sanırım haklısınız. Sanırım değil, kesinlikle haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…