Kitap Okuma Günlüğü 📚

İyi okumalar
Amazon benim listemde de ilk sırada. Kargo hızlı ve fiyat çoğu zaman daha uygun. Umarım reklama girmez

Günaydın herkese :) Ben de e kitap üzerinden kitap okuduğum için sayfa sayısını belirlemek için kendimce yöntem uydurdum. Kitap ekranını 100 kere kaydırıyorum ve bir cümleyi pembeye boyuyorum. Sonra gün içinde o pembe yere gelene kadar okuyorum. Kaç sayfaya denk geliyor bilmiyorum ama günlük okumam gereken miktarı belirlemek için güzel oluyor.

Çok güzeller çoğunu çok merak ettim yorumlarını bekliyorummm

ben de amazondan alış-veriş yapmıştım gelseler de sevsem kitaplarımı

güle güle oku ve okudukça bizimle de paylaş
Teşekkür ederim, okudukça paylaşırım :)
Tamamdır hallettim :)
Teşekkür ederim ben de merak ediyorum :)

Damızlık Kızın Öyküsü'nü okurken çok etkilenmiştim. Distopya tarzı bir kitap ve tüyler ürpertici bir etkiye de sahip. İçinde çok derin anlamlar barındırıyor, bu yüzden okurken dikkatli olmanızı, sindirerek okumanızı tavsiye ederim. Şunu farkediyorsunuz hiçbir şey imkansız değil ve kitaptaki her şey olabilme ihtimali bulunan konular. Amok Koşucusu ise mükemmel bir kitap tıpkı diğer Stefan Zweig kitapları gibi. Keyifle okumuştum. Size iyi okumalar diliyorum şimdiden.

Selamlaaar okulda okudum ben ama totalde 50 yi buldum mu emin değilim evde örgüye sardığım için okumadım Güzel gidiyor ama kitap sıkıcı değil yani yarın evde olursam baya ilerlerim.
Bende bugün yeni bir kitaba başlıcam Stephen King-Sis hatta merak ediyorum şimdi okumaya başlıcam. Aklımda Halide Edip Adıvardan mor salkımlı evi okumak vardı ama galiba sıkılırım vazgeçtim onu okumadan

selam kitap severler.Günlerde bildirim günü. Ve biten bir kitabım yok. Sorsan mazeretim çok. Çocuk uyumuyor doğduğundan beri bir düzen kuramadım. Bebekler düzeni sevebilir ama bize ters. Ve birde başka bir dilde ehliyet çalışıyorum. Aralık sonu sınavım var. Hafta içi bitirmeyi planlıyorum her iki kitabımıda. Körlük ve Denemediğim yol kalmadı. Devam ediyorum okumaya. Herkese iyi hafta sonlar bol okumalı geçsin.

uzun bi aradan sonra dün gece bebeğimi uyutup okuyabildim ama en son bi gözüm kapalı boş boş bakıyodum sayfaya
Bebeğin daha küçük maşallah sana. İyi okuyorsun. Benim kızım çok uykusuz bir bebekti bende depresyonlu ve yorgun bi anneydim ilk dönemler. Hiç ama hiç okuyamadım. Bu yıl Mart ayında gündüz uykuları düzene girdi uzun uyuyor maximum 2 saat. O süreçte okumalar başladı. Gecelerimiz hala düzelmesede çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…