ÜYE | 2021 HEDEF | OKUNAN KİTAP SAYISI | ŞU AN OKUNAN KİTAP |
MorVampirella | 15 | 6 | Yeni Dünya |
WunderLost | 60 | 18 | |
kaybolmak | |||
black cat | 40 | 19 | Yaşam,Evren ve Her Şey |
beatitude | 30 | 17 | |
belleza | 25 | 14 | |
Kesinlikle öyle. Kitap ayrımı yok. Yeter ki okuyalım :)Her turlü kitablar icin olabilir degilmi? Katilabilirim.
Bak bakalım olmuş mu :)Peki ben bugun 43 sayfa okudum.
623 sayfalik bir kitab..
Enverül Aşikin adida..
Hadi bakalim
78.nci sayfadayim.
Aa olmuş sahaneBak bakalım olmuş mu :)
Geçen seneki okuduklarıma baktım ayda 3-4 kitap bitirmişim. Bu sene ayda 1 e düşmüş. Yeniden kazanmam lazım alışkanlığımı :)Aa olmuş sahanetsk ederim emegine saglik bu sekilde az da olsa savsaklamadan okuyacagim.
Aynen. Ben dini ilmi psikoloji felsefi astroloji :) dergi kitab bircok sey okuyorum.Geçen seneki okuduklarıma baktım ayda 3-4 kitap bitirmişim. Bu sene ayda 1 e düşmüş. Yeniden kazanmam lazım alışkanlığımı :)
Hoşgeldinn seni de ekleyeyim her gün uğra olur mu :)Bende katılmak istiyprumBen Sabahattin Alinin içimizdeki şeytanı okuyorum vee bugün 54 sayfa okudum.Şuan 75.sayfadayım
Hoşgeldinn seni de ekleyeyim her gün uğra olur mu :)
Ben deeeAnlaştııkBen burayı çok sevdim bilee
Katılabilirsin tabi ilk bildiriminde seni de ekleyim listeye :)Bende katılabilir miyim? Hep okucam diyorum baş ucumda duruyor ama üşeniyorum yada telefon da yakılmak daha tatlı geliyo bilmiyorum.. Bu sayede okuma alışkanlığım çoğalır.
Vayy adi cok hosuma gitti..Bende geliyorum ☺ bugün hakan Mengüç kalbin temizse hikayen mutlu biter kitabını bitirdim. Cok güzel bir kitaptı, tavsiye ediyorum sizlere. Yarin Beyhan Budak kendine iyi davran güzel insan kitabıyla burda olucam
Bekliyoruz aramızaa :)Bende geliyorum ☺ bugün hakan Mengüç kalbin temizse hikayen mutlu biter kitabını bitirdim. Cok güzel bir kitaptı, tavsiye ediyorum sizlere. Yarin Beyhan Budak kendine iyi davran güzel insan kitabıyla burda olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?