Kitap okuma günleri..

ya açıkçası elimde okunmayı bekleyen oldukça kitap var bunlar varken yenisini almayı istemiyorum ama yine de çoğunluğa uymaya çalışırım

bir kac gundur bu isi nasil yapabiliriz diye dusunuyorum da ; herkesin ilgi alani farkli ( ben cocuk gelisimi ile alakali kitaplar okuyorum bugunlerde cunku 9 aylik bir kizim var, birde ingilizce kitap okumaya calisiyorum cunku evdeyim dil nankordur unutmak istemiyorum)
yinede her konuda kitap okumaya varim, 1 yada birkac kitap belirlenecek olsa temin edip okumaya evet diyorum ben.
elimde olan okumayi planladigim bir kac kitap ismide verebilirim, sizde paylasin isterseniz elinizde neler var neler okumayi planliyorsunuz
1."nasil bilirdiniz?" 68 unlu ismin ( leonardo da vinci, Nikola Tesla, Cengiz Han,Karl Marx ....gibi) hayatinin anlatildigi bir kitap. esim ve gorumcem okudular cok begendiler benimde listemde. NTV yayin evi
2. "kus uykusu" Sadik Yalsizucanlarin bir kitabi. bu yazarin her kitabi benim icin okunmaya deger, uslubunu kisiligini cok begeniyorum. ulke tvde ki programinida izlerim. timas yayinevi
3." harvard business school'da size ne ogretirler" bunu tavsiye uzerine aldim. zekice seyler var icinde. OPTIMIST YAYINEVI
4."Berci Kristin Cop Masallari" EVEREST YAYINEVI
sizde elinizdeki kitabi paylasin arkadaslar.
dilersenizde sadece sayfa yaristiralim. ben her fikra varim.

yalnız herkes aynı kitabımı okuyacak yoksa kendi istediğini mi birde süre var ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğiz

Son düzenleme:
yalnız herkes aynı kitabımı okuyacak yoksa kendi istediğini mi birde süre var ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğiz

başlamak için verilebilir süre ama bitirmek için süre vermek uygun olmaz diye düşünüyorum herkes vakti yettiğince okuyacak ..

Bende elimdeki kitaplardan okumayı düşündüklerimi paylaşayım ;
Kayıp Zamanlar- Peter Hobbs
Araf - Elif Şafak
Siyah Süt - Elif Şafak
Bilinmeyen Mevlana - Burhan Yılmaz

herkes elindeki okunmamış kitapların isimlerini paylaşsın lütfen..yoksa ortak bir aktivitede bulunmuş olmayacağız, bireysel kitap okuma olacak sadece.. sevgiler..:):80:

Son düzenleme:

bence bitirme süresinide belirtmeliyiz yoksa uzatırız bence okumayı seven herkes iki haftada bir kitap bitirebilir diye düşünüyorum

ben nisan ayı kutlu doğum haftası olduğundan dolayı peygamberimizle alakalı bir kitap alıp okumayı düşünüyorum.

Cariyenin kızı mihrimah_ Demet Altınyeleklioğlu
Şah ve sultan_ İskender Pala
Babilde ölüm İstanbulda aşk_ İskender Pala
La sonsuzluk hecesi_Nazan Bekiroğlu

benimde okunmayı bekleyen kitaplarım bunlar :)

Cariyenin kızı mihrimah_ Demet Altınyeleklioğlu
Şah ve sultan_ İskender Pala
Babilde ölüm İstanbulda aşk_ İskender Pala
La sonsuzluk hecesi_Nazan Bekiroğlu

benimde okunmayı bekleyen kitaplarım bunlar :)

şah ve sultan çok güzel babilde ölüm istanbulda aşk ta onun devamı niteliğindeymiş önce şah ve sultanı okumanı tavsiye ederim

şah ve sultan çok güzel babilde ölüm istanbulda aşk ta onun devamı niteliğindeymiş önce şah ve sultanı okumanı tavsiye ederim

Tavsiyen için teşekkür ederim..
bugün Cariyenin kızı Mihrimah a başladım. kitapları bitirmek için sınırlı bir süre olacak mı?? bide buna karar verelim de sorun olmasın

arkadaşlar bence bir nisanda başlayalım nisanın 15 inde bitirelim zaman sınırlaması koymazsak uzadıkça uzar

ben zaman sınırlamasının kitap okuma keyfimi kaçıracağını düşünüyorum kendi adıma.. belki hızlı okuyan bir insanım ama yinede o sınır dahilinde okumak istemiyorum.. :) size keyifli okumalar, bol sayfalar diliyorum.. ben bireysel okumalarıma devam edicem bu şartlarda..:92:

Son düzenleme:
güzel topik olmuş.ben de elif şafak'ın siyah süt kitabını aldım çok hoşuma gitti ilk gün 100 sayfa okudum.ama çocuk bir yandan,eşim kaza geçirdi hizmet bekler bir yandan,ev işleri bir yandan,kendi bakımım bir yandan pek vakit kalmıyor diğer 200 sayfaya ama kendime söz veriyorum.ay 15te bitmiş olacak.ay 15te yeni kitap alıp başlayacağım en azından ayda 1 itap okusam ne iyi olur.kızlar bunama bile okumamaktan oluyor ne olur okuyalım okuyan insandan zarar gelmez.saygılar.

arkadaşlar pazartesi günü kitabımı bitirdim. bu uygulama sayesinde ara verdiğim kitap okumalarıma başlangıç yapabildim.
Cariyenin kızı Mihrimah
kitap 770 sayfaydı. tarihi çok fazla bilgi vermiyor. daha çok saray entrikalarını anlatıyor. birde mihrimah'ın aşklarını...
hürrem taht için 2 oğlunu toprağa verdi, bircik kızını istemidiği siyasi bir evliliğe mahkum etti. bunca taht kavgasına rağmen oğlunun tahta çıkışını göremeden öldü. insanı düşündürmeden edemiyor değer mi diye??
diğer taraftan mimar sinan'ın mihrimah'a olan ölümsüz aşkı... bugüne kadar hep aşkından ölenleri, dağları delenleri,delirip mecnun olanları dinledik masallarda. birde sinan'ın ayakta kaldığı sürece yaşattığı ve taşlarda yaşattığı aşkı var, her göreni kıskandıran...
kısacası kitap güzeldi ama çok daha güzel olabilirdi. edebi yönünü biraz eksik buldum. edebi açıdan ucu bu kadar açık olan bir konu bence sıradan bir anlatım tarzıyla yansıtılmıştı kaleme.

arkadaşlar pazartesi günü kitabımı bitirdim. bu uygulama sayesinde ara verdiğim kitap okumalarıma başlangıç yapabildim.
Cariyenin kızı Mihrimah
kitap 770 sayfaydı. tarihi çok fazla bilgi vermiyor. daha çok saray entrikalarını anlatıyor. birde mihrimah'ın aşklarını...
hürrem taht için 2 oğlunu toprağa verdi, bircik kızını istemidiği siyasi bir evliliğe mahkum etti. bunca taht kavgasına rağmen oğlunun tahta çıkışını göremeden öldü. insanı düşündürmeden edemiyor değer mi diye??
diğer taraftan mimar sinan'ın mihrimah'a olan ölümsüz aşkı... bugüne kadar hep aşkından ölenleri, dağları delenleri,delirip mecnun olanları dinledik masallarda. birde sinan'ın ayakta kaldığı sürece yaşattığı ve taşlarda yaşattığı aşkı var, her göreni kıskandıran...
kısacası kitap güzeldi ama çok daha güzel olabilirdi. edebi yönünü biraz eksik buldum. edebi açıdan ucu bu kadar açık olan bir konu bence sıradan bir anlatım tarzıyla yansıtılmıştı kaleme.

güzel bir topik olmuş kızlar bende bugün yeni bir kitap almayı düşünüyordum tavsiyelerinizi okudum çok hoşuma gitti

arkadaşlar devam ediyoruz değil mi?? yarın yeni kitaplarımıza başlayalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…