bende katılmak isterim bunun için elimdeki kitabı biran önce bitirmem gerekiyor :)
sende hosgeldin narcilek organizasyonumuzaiyi fikir ,, ee hadi başlayalım?? ne şekilde olacağına karar vermek kaldı sanırım geriye..:)
sende hosgeldin narcilek organizasyonumuza
nickini cok begendim. en guzel yaz ve kis meyvelerinin birlesimi
bir kac kitap belirlemek soyledigin sebeplerden dolayi mantikli, diger arkadaslarda fikirlerini soylesinler zamanla kurallarimizi olusturabiliriz.istediğimiz kitabı okursak; 1- farklı kitaplar hakkında doğrudan okuyucu yorumları almış oluruz
bunun, belki bir sonraki kitap seçimimize faydası olur
2- ama, bitene kadar kitapla igili yorum yaptığımızda, onu okumayan herkes yabancı kalır yazılanlara , yani ara konuşmalar yapılamaz..
herkes aynı kitabı okursa; 1- yukarıda da söylediğiniz gibi temin sıkıntısı yaşanabilir
2- herkesin tercih ettiği ortak türü tarzı belirlemek zor olabilir.
Benim ÖNERİM: hep beraber belirleyeceğimiz bir kaç kitaptan istediğimizi seçip okuyabiliriz.
böylece 1-temin sıkıntısı ihtimali en aza indirilmiş olur.
2- aynı kitabı okuyan en azından bir kaç kişi olur ve okurken de fikir telakkisinde bulunabilirler.
3- ve ilk grup kitapları bittiğinde içlerinden bir başkasını okumak isteyen olursa değiş tokuş sağlayabiliriz belki..
görüşlerinizi bekliyorum kitap kurtları..:87:
yazdiktan sonra farkettim, gayri ihtiyari olmus. ben ingilizce ogretmeniyim oyle yazivermisim mazur gor.teşekkür ederim canım, hoşbuldum..
kırmızı meyveler güzeldir..:)
ama sanırım yukarıdaki mesajında küçük bi klavye hatası olmuş chilek yazmışsın.. o tiki yazım şeklini pek sevmem aslında..doğrudan cilek en güzeli..
bir kac kitap belirlemek soyledigin sebeplerden dolayi mantikli, diger arkadaslarda fikirlerini soylesinler zamanla kurallarimizi olusturabiliriz.
yazdiktan sonra farkettim, gayri ihtiyari olmus. ben ingilizce ogretmeniyim oyle yazivermisim mazur gor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?