Babil ile ilgili olumsuz yorumlar okuduğumdan sitesine bile bakmamışım şimdi fark ettim. Bakayım ben de.
Bu arada idefixde sanal kitap fuarı var, belki de baktğımız kitaplardan kaynaklıdır çünkü ben de idefixde hep daha ucuza görüyorum aynı kitabı.
Bu işler kısmet işi yaniaaa olumsuz yorumlar mı varkitapların fiyatlarını uygun gördüm diye bakmıştım bende
idefixle bi kere alışveriş yapmıştım önceden, kargoda o kadar sıkıntı yaşadım ki lanet ettim resmen. ondan bi daha bakmadım. geçenlerde kpss kitabı için baktım da kitap yurdunda bitmiş istediğim kitap diye, arada 7 tl fark vardı. ama dediğim gibi diğer kitapları bilmiyorum pek
Bu işler kısmet işi yaniNeye alıştıysan ordan devam etmek en güzeli, tek idefix sever de benmişim koca konuda
idefix de seni sevmiş demek, hepimize bi yamuğu olmuş sana olmamış
idefix de seni sevmiş demek, hepimize bi yamuğu olmuş sana olmamış
Valla dün bir kitap aldım, sonradan gördüm çünkü onu bile hemen kargoya vermiş pazar olmasına rağmen.
ben de bir kez Babil'den aldım, gelmesi uzun sürdü
kitapyurdu'ndan da 1 yıldır nerdeyse her ay kitap alıyorum ilk seferlerde ayraçlar,kahveler yollardı, kaç seferdir bi şey yolladığı yok. idefix'i hiç denemedim ama fiyatlar uygun geliyor bana, ya da alışkanlık
hepimiz mail göndersek belki biraz farkına varırla, müşteri memnuniyeti diye bi'şey var yanikitapyurdu bana hiç kahve yollamadı yalnız, yazdım bunu bir kenara
hepimiz mail göndersek belki biraz farkına varırla, müşteri memnuniyeti diye bi'şey var yani
ben de bir kez Babil'den aldım, gelmesi uzun sürdü
kitapyurdu'ndan da 1 yıldır nerdeyse her ay kitap alıyorum ilk seferlerde ayraçlar,kahveler yollardı, kaç seferdir bi şey yolladığı yok. idefix'i hiç denemedim ama fiyatlar uygun geliyor bana, ya da alışkanlık
Çok gusel gorunuyo ya çok sevdimPaketim yola çıktı.Hadi hayırlısı kime gidecek bakalım
Bi an içimden bu paketin soslu ya yada cesminaza gideceği geçti niyeyse:)Paketim yola çıktı.Hadi hayırlısı kime gidecek bakalım
Çok güzel mutlu olsun kurbanınPaketim yola çıktı.Hadi hayırlısı kime gidecek bakalım
kısmetBi an içimden bu paketin soslu ya yada cesminaza gideceği geçti niyeyse:)
bence banakısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?