- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.581
Eki Görüntüle 1374193 Eki Görüntüle 1374194 Eki Görüntüle 1374195
kızlarr hangisi güzel kuzenimin kız istemesi var hangisini alsam karar veremedim abartılı birşey olmasın diye bu üçünü sectim kış dolayısıyla uzun olması benim için daha iyi olur sizce hangisi güzel?
Yekta hep kalbimdesin bebeğimmSero nerdesin sen yaa ama benim vatsabim yokcok kiskindim
Sonuçta evde olacak isteme bence kısayı giy. Diğerleri çok günlük duruyor.
öyle mi diyosun ne yapsam ki karar veremedim biraz daha araştırayım ben
iyiyim çok şükür,evde olacak kısayı giy ama daha şık şeylerde bulabilirsin bence.kardeşimde iyiymiş bu arada
Kitaplarla aramı düzeltsem ugrucam. aklımda burasıhoşgeldin nerelerdesin kız :) Hiç ugramıyon
hala vaji
pelinmi ismin?iyiyim çok şükür,evde olacak kısayı giy ama daha şık şeylerde bulabilirsin bence.kardeşimde iyiymiş bu arada
Kitaplarla aramı düzeltsem ugrucam. aklımda burası
doktora gitmedinmi?
selamlar
kardeşim beni çok merak etmiş üzüldüm valla
dün işe gelmedim evde de durmadım nete giremedim oğlumun doğum gününü kutladık okulda
koşturmayla geçti gün
whatsappa katlayım ama net paketim yok benim
işyerinden giremiyorum ancak akşamları evden girebilirim
yeni kardeşler gelmiş hoşgeldiniz
şulecim bence kısa elbise en güzeli içlerinde
aaa olur.düzelt bence canım biz çok keyifliyiz bu aralar istersen watsapa ekleriz senide :)
Kitaplarla aramı düzeltsem ugrucam. aklımda burası
doktora gitmedinmi?
jelde dene. okey markanın jellerini cok duydum.doktora gittimde uyuşturucu krem filan verdi bir kere denedim işe yaramadı bir daha denicem
sen de kaderdaşımızsın galiba ne kadar sürdü kurtulmanjelde dene. okey markanın jellerini cok duydum.
yok ben olmadım. olabilirdim ama kastım titredim olmadım şükürsen de kaderdaşımızsın galiba ne kadar sürdü kurtulman
selamlar
kardeşim beni çok merak etmiş üzüldüm valla
dün işe gelmedim evde de durmadım nete giremedim oğlumun doğum gününü kutladık okulda
koşturmayla geçti gün
whatsappa katlayım ama net paketim yok benim
işyerinden giremiyorum ancak akşamları evden girebilirim
iyi sevindim :)yok ben olmadım. olabilirdim ama kastım titredim olmadım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?