Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

olsun canım kardeşim en azından unutmayıp yazıyorsun arada :) sonuçta çalışan bayanlar var aramızda gayet normal sürekli takip edilmez ki

kızlar kitap önerilerinizi bekliyorum :) aşk olsun romantik olsun sevgi olsun içinde :)

olsun canım kardeşim en azından unutmayıp yazıyorsun arada :) sonuçta çalışan bayanlar var aramızda gayet normal sürekli takip edilmez ki
Canım bu arada eşim bir tüp bebek merkezinde çalışıyor. Vajinismusla ilgilenen bir doktor da var orada ama bayağı yüksek fiyat istiyormuş sanırım 8 bin

Canım bu arada eşim bir tüp bebek merkezinde çalışıyor. Vajinismusla ilgilenen bir doktor da var orada ama bayağı yüksek fiyat istiyormuş sanırım 8 bin

aboo biz 4 ay hiç yemeyip içmeyip oraya gitmemiz lazım o zaman :) önce devlet hastanesine gitcem daha sonra çözüm bulamazsam özele gitcem çok teşekkür ederim ilgilendiğin için aklımda yinede son çare neden olmasın

Canan Tan kitapları bana da çok sıkıcı geliyor. Hep aynı hikayeler. Ayşe Kulin de aynı

Kardesim ginaydiin Dogan Cuceloglunun kitaplari cok iyi kisisel gelisimde , bizim evde de dolu var gonderebilirim istersen

Böğürtlen kışı'nı elimden bırakamıyorum :) ama girip mesajlarınızı okuyorum arada. @__ATALANTE anneme gidio crossfire serisine bakıcam senin için. Eğer vermediysem birisine sana yollarım canım.

Böğürtlen kışı'nı elimden bırakamıyorum :) ama girip mesajlarınızı okuyorum arada. @__ATALANTE anneme gidio crossfire serisine bakıcam senin için. Eğer vermediysem birisine sana yollarım canım.

Geçen gün kitapçıda elime geldi Böğürtlen Kışı ama çok tereddüt ettim ve almadım. Önerir misin?

ayy vermemiş ol lütfen mutlu et beni :) Böğürtlen kışı ahh daniell

"Canım Daniel'ım,

Kaybolduğun gün dünyam sona erdi, canım oğlum. Seni her kim alıp götürdüyse, seninle birlikte kalbimi, hayatımı da çaldı. Ben senin gülümsediğini görmek, kahkahalarını duymak, mutluluğunu paylaşmak için yaşıyordum."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…