- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Bu arada Canan Tan bana biraz sıkıcı geldi. Sanki kitaplarında hemen hemen aynı karakterler ve aynı hüzünler var gibi.. 1-2 kitabı okunuyor da daha fazlasını okuyunca "önceden okudum mu acaba" diyor insan.
Hala dersteyim ben çocuklarla film izliyoruz, buçukta çıkıyorum bu sebeple sabahları pek yazamıyorum:)
Canım bu arada eşim bir tüp bebek merkezinde çalışıyor. Vajinismusla ilgilenen bir doktor da var orada ama bayağı yüksek fiyat istiyormuş sanırım 8 binolsun canım kardeşim en azından unutmayıp yazıyorsun arada :) sonuçta çalışan bayanlar var aramızda gayet normal sürekli takip edilmez ki
tüp bebekmi yapıo kiCanım bu arada eşim bir tüp bebek merkezinde çalışıyor. Vajinismusla ilgilenen bir doktor da var orada ama bayağı yüksek fiyat istiyormuş sanırım 8 bin
Yok canım bilgi işlemde çalışıyor orada, web-reklam vs..tüp bebekmi yapıo ki
Canım bu arada eşim bir tüp bebek merkezinde çalışıyor. Vajinismusla ilgilenen bir doktor da var orada ama bayağı yüksek fiyat istiyormuş sanırım 8 bin
zeliş banlanmış
Yok canım bilgi işlemde çalışıyor orada, web-reklam vs..
Zeliş bir mesajını sildiği için banlanmış
Bu arada Canan Tan bana biraz sıkıcı geldi. Sanki kitaplarında hemen hemen aynı karakterler ve aynı hüzünler var gibi.. 1-2 kitabı okunuyor da daha fazlasını okuyunca "önceden okudum mu acaba" diyor insan.
Hala dersteyim ben çocuklarla film izliyoruz, buçukta çıkıyorum bu sebeple sabahları pek yazamıyorum:)
Canan Tan kitapları bana da çok sıkıcı geliyor. Hep aynı hikayeler. Ayşe Kulin de aynı
Ucurtma Avcisi cok etkilendigim kitaplardandi ey gidi ondan da guzeli yine ayni yazarin Bin Muhtesem Gunes cok guzeldi kizlarKhaled Hosseini uçurtma avcısının yazarı
Ben de bu iki kitabi okuyup cok sevmiştimUcurtma Avcisi cok etkilendigim kitaplardandi ey gidi ondan da guzeli yine ayni yazarin Bin Muhtesem Gunes cok guzeldi kizlar
Kardesim ginaydiinbayanlar sizden bir arkadaşım için kişsel geşlişim kitabı tavsiyesi isteyeceğim.iş hayatında etkili konuşma karşındakini ikna etme,kendini güzel ifade edebilme vs.Benden tavsiye istedi.Aslında benimde ihtiyacım var ama çok umursamıyorum.
Böğürtlen kışı'nı elimden bırakamıyorum :) ama girip mesajlarınızı okuyorum arada. @__ATALANTE anneme gidio crossfire serisine bakıcam senin için. Eğer vermediysem birisine sana yollarım canım.
Geçen gün kitapçıda elime geldi Böğürtlen Kışı ama çok tereddüt ettim ve almadım. Önerir misin?
Böğürtlen kışı'nı elimden bırakamıyorum :) ama girip mesajlarınızı okuyorum arada. @__ATALANTE anneme gidio crossfire serisine bakıcam senin için. Eğer vermediysem birisine sana yollarım canım.
Geçen gün kitapçıda elime geldi Böğürtlen Kışı ama çok tereddüt ettim ve almadım. Önerir misin?
kesinlikle harikaaUcurtma Avcisi cok etkilendigim kitaplardandi ey gidi ondan da guzeli yine ayni yazarin Bin Muhtesem Gunes cok guzeldi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?