- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
ben çok ağlamıştım o kitaptagünaydın herkese erkencisiniz
bin muhteşem güneşi okudum Afgan kadınlarının yaşadıkları sıkıntıları çok güzel bir dille anlatmış.Adı gibi muhteşem bir kitap.Ama oldukça hüzünlü.Geçen yıl kardeşime verdim okusun diye 1 senedir onda duruyor
evet çok hüzünlü bende uzun süre etkisinde kaldımben çok ağlamıştım o kitapta
evet çok hüzünlü bende uzun süre etkisinde kaldım
ben bunu da merak ediyorumGünaydın kızlar :)
Bir kitap önerisiyle başlıyorum okumayanlar için...
Ece Temelkuran - Düğümlere Üfleyen Kadınlar
Günaydın kızlar :)
canım benimde kütüphanemde duruyor beğenmene sevindim.Günaydın kızlar :)
oda okuyup yarım bıraktığım bir kitaptı malesefOlaylar, kurgu, dil hepsi birbirine karışmış gitmiş.Olaylar kopuk anlatılıyor.İlk defa verdiğim paraya acımıştım
gerçekten beğendim..canım benimde kütüphanemde duruyor beğenmene sevindim.
Değişim derken, kendi kütüphanemizden göndermek gibi mi? Hiiiiben bunu da merak ediyorum
aslında kitap değişimi yapsak güzel olur değilmi
Kızlar bu kitap listesinden sadece kitap kardeşimize mi göndereceğiz? Yoksa her listeden bir kitap mı göndereceğiz? Yoksa nasıl?
Diyelim ki ben birine listesinden kitap seçtim göndereceğim, e başka biri de aynısını yaparsa?
Bunun açıklaması varsa ben kaçırdım kızlar, geriye dönük bakındım ama bulamadım.
Canım sen Mabelin kardeşi olduğu için mabele tek sen kitap göndereceksin başkası göndermicek ve onun istediği kitaplardan birnini yada birkaçını o sayıyı ve göndereceğiniz tarihi ikiniz belirliceksiniz. Oda sana senin listenden kitap göndercek. Anlamadığın başka yer varsa sor cevaplarım seve seve :)
ben bunu da merak ediyorum
aslında kitap değişimi yapsak güzel olur değilmi
çok merak ettim şimdi onamı başlasam ben aslında beni yoran kitapları seviyorum zaman mekan birbirine karışacak.gerçekten beğendim..
çok merak ettim şimdi onamı başlasam ben aslında beni yoran kitapları seviyorum zaman mekan birbirine karışacak.
tekdüze gitmeyecek.Öyle olunca algım açık kalıyor sıkılmıyorum
piraye'yi okudunuzmu peki
Canan Tan En Son Yürekler Ölür'ü okudun mu?Ama öyle bir kitap daha arıyorum ben hüngür hüngür ağlamak istiyorum
cok agladım ben ondaCanan Tan En Son Yürekler Ölür'ü okudun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?