Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ben çok ağlamıştım o kitapta

Günaydın kızlar :)

Bir kitap önerisiyle başlıyorum okumayanlar için...
Ece Temelkuran - Düğümlere Üfleyen Kadınlar

Günaydın kızlar :)

Bir kitap önerisiyle başlıyorum okumayanlar için...
Ece Temelkuran - Düğümlere Üfleyen Kadınlar

oda okuyup yarım bıraktığım bir kitaptı malesef Olaylar, kurgu, dil hepsi birbirine karışmış gitmiş.Olaylar kopuk anlatılıyor.İlk defa verdiğim paraya acımıştım

Kızlar bu kitap listesinden sadece kitap kardeşimize mi göndereceğiz? Yoksa her listeden bir kitap mı göndereceğiz? Yoksa nasıl?

Diyelim ki ben birine listesinden kitap seçtim göndereceğim, e başka biri de aynısını yaparsa?

Bunun açıklaması varsa ben kaçırdım kızlar, geriye dönük bakındım ama bulamadım.

oda okuyup yarım bıraktığım bir kitaptı malesef Olaylar, kurgu, dil hepsi birbirine karışmış gitmiş.Olaylar kopuk anlatılıyor.İlk defa verdiğim paraya acımıştım

Ben ilk defa yazarın kitabını almıştım tavsiye üzerine. Evet konu sıralaması farklı fakat beğendim ben. Feminist bir yanı var ne de olsa.. Ece Temelkuran'ın genel tarzı aslında.. Bir de der ki kitapta. "Kendinizi sevmeniz için birinin sizi çok sevdiğine inanmanız lazım".. Bu çok hoşuma gitmişti..

Canım sen Mabelin kardeşi olduğu için mabele tek sen kitap göndereceksin başkası göndermicek ve onun istediği kitaplardan birnini yada birkaçını o sayıyı ve göndereceğiniz tarihi ikiniz belirliceksiniz. Oda sana senin listenden kitap göndercek. Anlamadığın başka yer varsa sor cevaplarım seve seve :)

Tamamdır canım. Ben gönderirim kardeşime :)

çok merak ettim şimdi onamı başlasam ben aslında beni yoran kitapları seviyorum zaman mekan birbirine karışacak.
tekdüze gitmeyecek.Öyle olunca algım açık kalıyor sıkılmıyorum

bence internette yorumları oku öyle başla ben verdiğim paraya acıdım. Tek güzel yanı Dea'nında dediği gibi çok anlamlı sözler var o kadar :)

Selam kızlar. Nasılsınız bakalım? Ben de dün kitabıma başladım. 120 sayfa okuum bile. Süper gidiyor.
piraye'yi okudunuzmu peki

Piraye'yi okudum çoo sevdim tavsiye ederim. Bin Muhteşem Güneş'i de okudum o da çok etkileyiciydi.
Kardeşceğizim yorulmuştur şimdi. İyi uykular

bayanlar sizden bir arkadaşım için kişsel geşlişim kitabı tavsiyesi isteyeceğim.iş hayatında etkili konuşma karşındakini ikna etme,kendini güzel ifade edebilme vs.Benden tavsiye istedi.Aslında benimde ihtiyacım var ama çok umursamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…