- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.361
hoşbuldum :) Babacığın da en kısa zamanda sağlığına kavuşsun İnşallah. Geçmiş olsun.
Leyla ekleştik
Bu arada okuduklarına baktımda baya ortak okuduğumuz kitap varmış.
Ve okuduklarından bir kaç okumayı düşündüğümde var
Kardeşliğiniz hayırlı uğurlu olsun o zaman, inşallah güzel paylaşımlar olur aranızda...
Kitap Hırsızı okuyan var mı? Şimdi ona başlayacağım. Umarım akıcıdır. 3 ayda 30 kitap hedefim var. Bir kitap okuma etkinliğine katıldım. Çok okuyup bir sürü puan toplamam lazım :)
@__ATALANTE sen seç canım kardeşimi, sana güveniyorum ben..
Evet bende seni biliyorum cnm.
Bu arada vikitap kullanıyorsanız ismim pembe panter
instagramda ise aysenur.kaçar
Vayyyy demek bir eşleşme yok :) Çok kırıldım şu an :) Ben hala kitap kardeşi olmayan biriyim o zamanNeyseee kadeeeer :)
Yok canım daha başlamadım. Haftasonu alacağım şeyler var. Sonra başlarım toparlanmaya. Şu şeffaf ayakkabı kutuları var ya, onlardan almam lazım 30 tane kadar :) uygun fiyatlı nerede bulabilirim acaba fikri olan var mı?iyiym cnm sen nasılsın.Taşınma olayın nasıl gidiyor toparlandın mı.
Ben ev kiralarına bakıyorum hiç yerimden kıpırdayamam.millet uçmuş.Benim taşınma işi ütopya.neyse şimdilik oturuyoruz yerimizde.
Yok canım daha başlamadım. Haftasonu alacağım şeyler var. Sonra başlarım toparlanmaya. Şu şeffaf ayakkabı kutuları var ya, onlardan almam lazım 30 tane kadar :) uygun fiyatlı nerede bulabilirim acaba fikri olan var mı?
Yok canım daha başlamadım. Haftasonu alacağım şeyler var. Sonra başlarım toparlanmaya. Şu şeffaf ayakkabı kutuları var ya, onlardan almam lazım 30 tane kadar :) uygun fiyatlı nerede bulabilirim acaba fikri olan var mı?
Okuma zevklerimiz aynı demek :) ben de inceleyeceğim seninkileri ama fırsat bulamadım bugün :) Ödünç verebilirim eğer kütüphanemde varsa :)Leyla ekleştik
Bu arada okuduklarına baktımda baya ortak okuduğumuz kitap varmış.
Ve okuduklarından bir kaç okumayı düşündüğümde var
Kardeşim yok hala benim :)Kardeşliğiniz hayırlı uğurlu olsun o zaman, inşallah güzel paylaşımlar olur aranızda...
Canım ben önce kitaplarını okuyup sonrasında filmlerini sonrasında izlemeyi tercih ediyorum. Film kısa sürüyor, sonunu hemen öğreniyorsun, ama sonunu bildiğim bir kitabı uzun süre okumak zor gelebiliyor :) Ama filmini de izleyeceğim kesinlikle :)kitap hırsızını okudum canım ve ben çok beğenmiştim ama şöyle bir tavsiyede bulunayım kitaptan daha çok zevk almak istiyorsan filmi var.Bi fragmanını izle karakterler daha iyi gözünde canlanıyor.Ben filmini izlemedim ama fragmanını defalarca izledim.
hatta ben paylaşım hemen
Okuma zevklerimiz aynı demek :) ben de inceleyeceğim seninkileri ama fırsat bulamadım bugün :) Ödünç verebilirim eğer kütüphanemde varsa :) QUOTE]
Tşk ederim ince düşüncen için.
Genelde alıp kütüphaneme eklemeye çalışıyorum.
Ama eğer istersem sana haber ederim
Ben de onu yapıyorum, benim olması ayrı mutlu ediyor beni her nedense :)Tşk ederim ince düşüncen için.
Genelde alıp kütüphaneme eklemeye çalışıyorum.
Ama eğer istersem sana haber ederim
Merhaba arkadaşlar :) Ne güzel sohbet güzelleşmiş bahar gelmiş oh missss bende tam anlamıyla iyileştimm... :) Bu arada Zelişe kocamannnn bir süprizim var azıcık kırgındımdımama artık bahar geldi kırgınlıga gerek yok mutlu etmek istiyorum kardeşimi :)
Benim ne haddime ama gülüm öyle istiyorsa ayşenurla kardeş olmanızı isterim çünkü leyla daha yeni bence foruma iyice alışması lazım ve mesaj sayısıda yükselsin ki vazgeçemesin forumdan :) :)
Seninde var bitane mesaj çektim oda gelicek :)
Çok güzel bir haber, çoook sevindim. Darısı başımıza :) Tabi önce evlenmem lazım :)O zaman yeni kardeşcağızıma söyleyeyim.
Yanımda birde eşantiyon getiriyorum
Yaptığım test sonucunda daha dün hamile olduğumu öğrendim.
Biraz şaşkınım galiba halen üzerimden atamadım onu.Pazartesi dr gidicem.
O zaman yazıcaktım buraya ama demeden geçemedim şimdi
Neyse ki şuanda yakın çevreme karşı sessizliğimi koruyorum
O zaman yeni kardeşcağızıma söyleyeyim.
Yanımda birde eşantiyon getiriyorum
Yaptığım test sonucunda daha dün hamile olduğumu öğrendim.
Biraz şaşkınım galiba halen üzerimden atamadım onu.Pazartesi dr gidicem.
O zaman yazıcaktım buraya ama demeden geçemedim şimdi
Neyse ki şuanda yakın çevreme karşı sessizliğimi koruyorum
Çok güzel bir haber, çoook sevindim. Darısı başımıza :) Tabi önce evlenmem lazım :)
ayy tebrik ederimmm topigimizin 2. bebegi geliyor ne güzel :) Böyle şeyleri duyunca hevesleniyorum yaa :) Kaç yaşındaydın? Ayrıca bizim watsapp grubumuz var orayada katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?